- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.861
Aaa öyle mi hiç duymadımincia al istersen kuzum mustela ve bübchen için içerik kötü diyorlar..
Benim migrenim de var zaten. Dediğin gibi havadan da hemen etkilenirim. Bu ara buralar hep lodos rzgar kum.
benim sanki içeride yüzüyo gibiKızlar bu haftalarda bebek dönüyor ya normalde topukları baya aşağıda hissederdim idrar torbasna vururdu falan artık öyle değil ama yan dönmüş gibi tam ters değilde sağda ayakları solda kafası var gibi icerde bu çok kez sağa sola dönebilir mi yoksa bı kere baş aşağı dönüp öyle mi kalıyor yada aşama aşama mi doncek üç dört gündür sağda solda takılıyor?
Ya prema da mı gördüm nerde gördüm hatırlamıyorum ama içeriğindeki maddeden dolayı temiz demiyorlardı. Hatta bende birisi demişti mühendisoğlunu onu öyle takibe aldım sonra topikten birisi dediki reklam alıyor diye kimlerdi onlar hatırlayamadım.bübchen'i ben mühendisinığlu önerilerinde hördüm pişik kremi olarak
bi de aldığım üründe neydii tam hatırlamıyorum ama çok iyi ürün testini geçmiş galiba öyle bi etiketi vardı son kullanım tarihi sormuştum firmaya, firma öyle söylemişti
evet yaa migren çok fena bu aralar dediğin gibi lodos vardı çok korktum migren coşacak diye ama bu defa vurmadı beni
Allaahh yarın mı kontrolMerhaba Esra,
Ben 29. Hafta gittiğimde bebiş başaşağı duruyor demişti doktor. Ama bence öyle kalmıyor çünkü ben döndüğünü hissediyorum. Bazen yan duruyor, bazen ters dönüyor kafasına göre takılıyorlar bence :) yaaa yarın kontrolüm var bakalım ne durumda bebiş. 31 haftalık oldu minnak, 32 ye çok az kaldı. En son 20 gün önce gitmiştim
Sterilizasyon deme banamanuel olarak kaynatacaz sanırım çok pahalı
Enem çantanı hazırladın mı tatlım
aa doğru şimdi ağaçlarda polen zamanıGugubi birde bu ara polen mevzusu var. 1-2 gün alerjisi olanlar daha dikkatli olsun diyordu astroloğun biri..
Ben de heyecanlıyımAllaahh yarın mı kontrol
inşallah güzel de poz verirbizim zamanımız aynı bakalım sana doğum için tarih verecek mi
kilosu vs kaç diyecek
yarın kaçta randevun sabırsızlıkla bekliycemm
Seninle haftamız günümüz tam tamına aynıgeçen cuma randevum vardı. Benim bızdık daha dönmemiş yan duruyordu. Doktorum daha dönmemiş nisan sonuna kadar dönmesini bekleriz. Ama bazı bebişler inatçı oluyor dedi. Hatta dönmeyen bebekler annenin canını daha çok acıtır dedi Bir tarafında baya bir çıkıntı oluyor mu? Oluyorsa o kafasıdır tatlım ordan anlayabilirsin belki
Merhaba Esra,
Ben 29. Hafta gittiğimde bebiş başaşağı duruyor demişti doktor. Ama bence öyle kalmıyor çünkü ben döndüğünü hissediyorum. Bazen yan duruyor, bazen ters dönüyor kafasına göre takılıyorlar bence :) yaaa yarın kontrolüm var bakalım ne durumda bebiş. 31 haftalık oldu minnak, 32 ye çok az kaldı. En son 20 gün önce gitmiştim
Şu an daha alanı bol olduğu için hareket edebilir demişti bana da dr. 32de kontrole geldiğinde büyük ihtimalle artık baş aşağı olur dedi. Galiba büyüyünce bir kere dönüp öylece kalıyorlarya da dönmeyen de olabiliyormuş az da olsa. Benimki de kafa sağda ayaklar solda yere tam paralel hissediyorum
benim sanki içeride yüzüyo gibi
dediğin gibi bi sağda bi soldabi de şişiriyo göbeğimi ittire ittire çıldırmış
Maşallah kuzum çok iyi yapmışsın darısı bizlereonu var ya öyle balına aldım ki ben aldım hemen arkasına fiyatı arttı kimseye öneremedim bile aldıktan sonra kontrol ettiğimde fiyatı değişmişti599'du galiba indirimde aldığımda sonra 1100'lere falan çıktı şimdi yazarken baktım fiyata şimdi yine düşürmüşler ama 799 görünüyo düşük hali
çantayı bitirdim vallaDreamgirls kendime yedek kıyafet koyup son bi gözden geçirip kapatıcam bi de belki o aromatik yağlardan koyarım extradan
Of bir de o var dimi. Ben de alerjiğim, bugün dışarı çıkacağım ürolojide randevum var. Neyse ki maske takıyorum dışarıda da korusun tozdan polendenGugubi birde bu ara polen mevzusu var. 1-2 gün alerjisi olanlar daha dikkatli olsun diyordu astroloğun biri..
Haberlerini bekliyoruz canımBen de heyecanlıyımsaat 10'da randevumuz Aksaraydaki doktorum doğum tarihine her zaman 3 Haziran diyodu. Bu doktora ilk kez gideceğim, bakalım neler diyecek
En son kontrolde o tatliş yüzünü çekmişti doktor, tonton yanaklı uyuyordu. Umarım bunda da yüzünü gösterir
Güzel haberlerle dönerim inşallah
Maske baya etkili oluyor polende kuzumOf bir de o var dimi. Ben de alerjiğim, bugün dışarı çıkacağım ürolojide randevum var. Neyse ki maske takıyorum dışarıda da korusun tozdan polenden
Haberlerini bekliyoruz canım
Günaydın canım şifa olsungünaydın kızlar gecikmeli olarak tetanoz aşımı oldumgelsin kol ağrısı
o kadar parça parça uyudum ki kafam bi milyon
sağol canımGünaydın canım şifa olsun
Bende bugün çok az uyudum uykuya dalamıyorum
şifa olsungünaydın kızlar gecikmeli olarak tetanoz aşımı oldumgelsin kol ağrısı
o kadar parça parça uyudum ki kafam bi milyon
Kızlar merhaba,