2022 ikizler burcu anneleri

👩‍💻
yarın kimsenin kontrolü yok sanki👀

o zaman biz de hastane çantası ya da aldıklarımızı paylaşırızz

benim bugün dolap askılarım ve silikon mama kaşığım geldi ✌️😍
günaydınnn 🌞🌞
askılar çok güzel link var mı😎
benim cumartesi 13:15 randevum 18 martta gitmiştim en son arada grip falan oldum çok beslenmeme dikkat edemedim bakalım minnoşum büyümüş mü çok merak ediyorum 😍🥰

Kontrolden çıktım. 30 hafta 3 günlükmüş ve 1600 gr mış. Geçen ay 800 küsürdü bu ay iyi almış dedi doktor. 2 veya 3 hafta sonra gelmemi söyledi. Herşey yolundaymış😊
gözün aydın canım maşallah güzel büyümüş 🥰
kontrollerde bir aydan 3 haftaya düşmüş süper 👌

Kızlar bu arada benim aklımda bu aralar iş ile ilgili şeylerde dönüyor haftalar yaklaştıkça 🙈

Özel sektör devlet fark etmiyor. Çalışan annelere 120 prim günü ödenen süt parası, 90 prim günü ödenen çocuk parası ve bir toplu ödeme oluyor tam detaylarını bilmiyorum. Bunlar için bir yere başvurmak gerekiyor mu? Bilen varsa bizi de aydınlatsa ne güzel olur 😊
canım sorularına cevap bulabildin mi ?
bizde aydınlansak 😎

2 kg olmuşşş❤️❤️❤️ Gözünaydın canım maşallah bebişimize🌈💕💕

Benim en son dönüktü hep aşağıda hissediyorum🤷🏼‍♀️

İyi olmuş🙏🏻🙏🏻 Tedbir iyidir. Temiz çıkar umarım❤️❤️

Kırmızı yaban Mersini idrar yolu ilaçlarında kullanılıyormuş her gün 1 yk yiyorum ben de kurusunu. Hepsiburadadan aldım yarım kilosu 70 civarı bişiydi✌🏻❤️
Mügecim teşekkür ederiz, minnaklar büyüyor :KK200::nazar:

miya06 miya06 güncelleme yapıyorum. süt ve doğum parası için doğumdan sonra bir belge alınıyormuş. 32. Hafta da çalışır ya da çalışmaz raporu kesin almak gerekiyormuş 😀
işyerinde hamile kalıp doğum iznine ayrılan ilk çalışanım😇 soru soracak kimsede yok 😅
hafta belirtir doktordan yazı getirdim 25+2 iken günü gelince işleme koyulur dediler birde kimlik fotokopisi verdim muhasebe halledecek dediler 32+0 da çalışamaz mı getiricez birde valla kafam karıştı 😪

miya06 miya06 güncelleme yapıyorum. süt ve doğum parası için doğumdan sonra bir belge alınıyormuş. 32. Hafta da çalışır ya da çalışmaz raporu kesin almak gerekiyormuş 😀
Kızlar dün doktor bana 31+6 olduğum için 32. hafta için isteğim üzerine çalışamaz raporu verdi. Bende onu az önce bir dilekçeyle kurumuma ibraz ettim. Onu muhakkak vermek gerekiyor. Çalışır ya da çalışamaz diye.
Sizde 32 ye gelince muhakkak çalıştığınız kuruma ibraz edin. Diğer süt parası vb. ücretleri. Sosyal güvenlik veriyor sanırım. Ben alabiliryor muyum emin değilim.

X