2022 ikizler burcu anneleri

Son zamanlarda haftada 1 aldım resmen ya 3.4. Ayımda falan kilo almaya başladım ben amaaaan iyi düşünelim mesela o top gibi karnın ne güzel olmuştur şimdi
Zayıf hamile olsaydım takmazdım da çamaşır katlarken bile belim tutuluyor sanki. Geçen benim de ALT değerim yüksek çıktı sorumsuz beslendim biraz protein olsun diye kırmızı eti fazla kaçırdım herhalde, market tavuğu yemiyorum balık da yemiyorum dahiliyeye gittim kırmızı et yemeyeceksin dedi hatta
kendi doktorumda da idrar verdim protein kaçağından şüphelendi ama şükür temiz çıktı onlar da, o sebeple 1 ay brokolili hayata geçmeye karar verdim çok severim bir de haşlayıp yoğurtla yiyorum mis

Kullanıp çok memnun olanı görmüştüm kendime yaptığım iyilik bunsuz yatamıyorum vs ben de düşündüm almayı bence al dene istersen beğenmezsen de birine verir ya da dolapta satarsın mesela

aaaa benim ALT AST değerim o kadar çok yükselmişti ki kırmızı etten dolayımıymış o
balık yiyemiyorum diye uzuuun bir süre kırmızı ete yönelmiştim. tabi yanında gelsin pilavlar gitsin makarnalar hahaha :)
belki değerlerim düşmüştür. bu hafta içinde gidip kan vermeyi düşünüyorum doktor da istemişti zaten.
hepimizin göbüşleri çok güzel :) bir arkadaşım kafana takma bir daha hiç kimse oyyyy ne kadar güzel karnın var diye seni sevmeyecek, dozunda bir şekilde yedikten sonra gerisi önemli değil tadını çıkart demişti. ben de bunu hayat felsefem edinmiştim çünkü çok mantıklı gelmişti hahahaha :)
tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim kuzu. uzun bir süredir ağzıma brokoli sürmüyorum. iyi fikir verdin bana. ben de haşlayıp zeytinyağı limon tuz sarımsakla çok severim :) öyle yapayım bari bu hafta alıp
biraz da akışına bırakmak gerekiyor. ben hiç yapamazdım ama sanırım artık kendime stresten başka bir şey kazandırmadığı için bunu acı bir şekilde öğrenmektense sal kendini dedim.

Kullanıp çok memnun olanı görmüştüm kendime yaptığım iyilik bunsuz yatamıyorum vs ben de düşündüm almayı bence al dene istersen beğenmezsen de birine verir ya da dolapta satarsın mesela
aslında doğru söylüyorsun. sonradan emzirme yastığı olarak da kullanılıyor sanırım.

Kesinlikle aslında şöyle kafamıza taktıkça bu sefer aklımız hep o tarafa gidiyor ister istemez. Biliyoruz ki bebelerimiz sağlıklı, ben de arkadaşın gibi düşünmeye başladım kaç defa yaşayabileceğiz ki bulunduğumuz şu anı tadını çıkarmak lazım bence de ve dozunda tabii Alt çabuk değişen bir değer eşimde de yüksekti bir ara, kısa süreli dikkat etti yediklerine ve bir sonraki kan tahlilinde düzelmişti. Ben de öyle makarna pilav boyuna yediğim için oldu olanlar halbuki hamileliğin başında makarna bile yememek için sıkıyordum kendimi,bir de bulantılar vardı tabii, 2. Trimesterin gözünü seveyim brokoli hamileler için çok faydalı kuzu mevsimiyken sık sık yemek lazım şekeri vs dengelediği için kan yaptığı için de süper bak ben de limon sıkmıyordum bir dahakine onu deneyeceğim.

doktorum da çok takma alt astyi hunharca yükselmediği sürece biraz yükselmesi normal demişti :)
2. trimester hamileliğin balayı diyorlar.
3. girmemize az kaldı. 3 zor geçiyormuş bakalım bekleyip göreceğiz :)

ama ama ama bu bebişler çok güzel maşallah.
aynı soruyu sana da sorayım kuzu.
bebeklerin yüzünü gösterme taktiği totemi falan var mı abgdkjsa :)
günaydın
canımcım benim cimcimede şimdiye kadar ya bağdaş kurdu ya sırtını döndü hiç görememiştik doktor kaç kez yürü bişeyler ye diye gönderdi tekrar baktı hatta
tamamen canlarının istemesine bağlı tamamen şans
birde her cihaz öyle mi bilmiyorum doktor bize gösterdi sonra minnoş yüzünü kapattı göremedik doktor tekrar geri al gibi bişey yapıp ordan kareleri yakalayıp yüzünün resmini verdi bize

doktorum da çok takma alt astyi hunharca yükselmediği sürece biraz yükselmesi normal demişti :)
2. trimester hamileliğin balayı diyorlar.
3. girmemize az kaldı. 3 zor geçiyormuş bakalım bekleyip göreceğiz :)
A öyle mii bunu bilmiyordum en azından daha rahat etti içim toplarlarız değerleri
O zaman da yaklaşmaya gün sayacağız bazen bu kadar çabuk hızlı geçmese diyorum hem de kokusunu içime çekmeyi de istiyorum inşallah hayırla sağlıkla geçsin bu güzel süreç hepimiz için

bunlar beni öldürcek hahahahah :)
her şey keyifleri doğrultusunda ilerliyor resmen :)

amin kuzucum. nisan anneleri doğurmaya başlar yavaş yavaş :) şimdi nisan anneleri topiğini takibe aldım :)

Canımcım göstermek isterse gösteriyor yüzünü, yoksa çikolatalar yürüyüşler dürtmeler hep boş. Son 2 seferdir şansımıza gördük.
Uyku konusunu ben de sormuştum da kızlar cevaplayınca rahatlamıştım. Ben de kendimi hep sırt üstü buluyorum, sola yatıp uykuya dalıyorum en azından çabam var sonrası allaha emanet ben bacağıma ve sırtıma 2 ayrı yastıkla destek oluyorum ama olmayınca olmuyor.
Kilo konusuna çoook sevindim demek ki dikkat etsek olacak. ben de hala +9 kilodayım. Bu hafta tadilat öncesi ev toparlamacadan almamışım kilo. Doktorum da gayet iyi dedi kiloma, adam deli mi ne son düzlük yeni başlıyor halbuki şeker yüklemesi benim de haftaya olacak inşallah sorunsuz geçer de sırf kilodur bunlar bende hala pide lahmacun dürüm devam

pide mi lahmacun muu onlar da neeeeeeee.
1 haftadır ağzıma sürmüyorum :)
baktığında kısa bir süre gibi ama bana göre çok uzun asdhadhadkl :)

çok bastırma yapıştıracaksan ben yapıştırırken birazkaydırayım derken bi kaç yeri söktü

bastırmadan yaparsın bi de bunlar sonra şeyle çıkabilir tahminimce, saç kurutma makinesiyle

ben de doktora en son 55 im demiştim dün 56 olmuşum ve doktora tekrar gitmeme çok var

ben de öyleyim bunu da yasaklar tatlıdır tezine bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…