- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.701
Yaaa saç kurutma makinesi mantıklıymışçok bastırma yapıştıracaksan ben yapıştırırken birazkaydırayım derken bi kaç yeri söktü
bastırmadan yaparsın bi de bunlar sonra şeyle çıkabilir tahminimce, saç kurutma makinesiyle
Merhaba canımmSelam kızlar, nasılsınız?
Güzel sohbetlerinizi okudum :)
Sağa, sola yatmak farketmiyormuş, ancak sırt üstü çok yatmamak lazım diye okumuştum.
Bu hamile yastıkları işe yarıyor mu? Yaramıyor dediler, kullanıp memnun kalan var mı kızlar?
Bu arada bebişi taşımak için ana kucağı vb. aldınız mı? Alanlar, önerisi olanlar var mı canısılar
Oh hadi gözün aydın, sonunda rahat rahat bu süreci yaşayacaksınMerhaba canımmben de bugün izne ayrılarak aranıza katıldım
Bebiş kucakta durmayı severse sling kesin alacağım ama doğum sonrasına bıraktım onu,
Ana kucağı arayışındayım ama bi türlü içime sinmiyor
Eklediğimin görseli güzel ama kullanışlı olur mu bilemedim. Senin sorunun takipçisiyim
Babycom Naturel AhÅap Ana KucaÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Babycom Naturel AhÅap Ana KucaÄı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl EGEBABY Vernikli AhÅap Hug 2 Kademeli DoÄal Sallanan Ana KucaÄı Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EGEBABY Vernikli AhÅap Hug 2 Kademeli DoÄal Sallanan Ana KucaÄı Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aysenciğim aldığın bir link var mı, ben de bakayımrollercoaster odasına bayıldım çok güzel olmuş çok zevklisin
SanatkarSeyyah ben hamile yastığı kullanıyorum inanılmaz memnunum ilk zamanlar çok bel ağrısı yaşadım ,aldm şimdi kılıfını yıkayıp kullanmadığım günlerde inanılmaz belim ağrıyor hemen yokluğunu hissediyorum .
Benim belim ince karın ve kalça büyüdükçe belde boşluk oluştu.Desteksiz hiç yaramıyorm.
Nasıl link ekleyeceğimi bilmiyorum canım , forumda yeniyim ama galiba dosyadan resim ekleniyor,onu deneyeyimAysenciğim aldığın bir link var mı, ben de bakayım
Yaaa saç kurutma makinesi mantıklıymış
Merhaba canımmben de bugün izne ayrılarak aranıza katıldım
Bebiş kucakta durmayı severse sling kesin alacağım ama doğum sonrasına bıraktım onu,
Ana kucağı arayışındayım ama bi türlü içime sinmiyor
Eklediğimin görseli güzel ama kullanışlı olur mu bilemedim. Senin sorunun takipçisiyim
Babycom Naturel AhÅap Ana KucaÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Babycom Naturel AhÅap Ana KucaÄı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl EGEBABY Vernikli AhÅap Hug 2 Kademeli DoÄal Sallanan Ana KucaÄı Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EGEBABY Vernikli AhÅap Hug 2 Kademeli DoÄal Sallanan Ana KucaÄı Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kendisi sallanan olarak da nuna marka aklımda ama kimi bebek de hiç durmamış, kısacık süre için o kadar para vermek istemiyorum. Benim attıklarım da max 12 aylık canım. Tecrübelilerin fikir sahibi olanların yorumlara göre hareket edeceğim galibaOh hadi gözün aydın, sonunda rahat rahat bu süreci yaşayacaksınbu 24. Hafta ne süper bir karar olmuş
Bu ana kucaklarının otomtik olanları var kendi kendine sallnıyor, klasik müzik, doğa müzikleri vb. mevcut, çalabiliyorsun. Kumandalı. Ama genel olarak sadece 9 kiloya kadar kullanıldığı yazıyor. Bu da çok az bir süre. Attığın linklere baktım da onlar kaç kiloya kadar kuzum, ben göremedim.
Ben nuna aldım. Hatta oğluma ilk aldığım eşya olduKendisi sallanan olarak da nuna marka aklımda ama kimi bebek de hiç durmamış, kısacık süre için o kadar para vermek istemiyorum. Benim attıklarım da max 12 aylık canım. Tecrübelilerin fikir sahibi olanların yorumlara göre hareket edeceğim galiba
2 martta benim var hayırlısıyla
benim bildiğim en yakın 4'ünde kontrolü olanlar var, öncesinde kontrolü olan var mı
mesela yarın hiç kontrolümüz var mııbiraz bebek görelim
doktorun yanında tartılmıyorsan boşver eksik söyle kiloyu :)ben de doktora en son 55 im demiştim dün 56 olmuşum ve doktora tekrar gitmeme çok var
14 martta öyle bir çikolataya boğucam ki onu saklanacak delik bulamıcak asfjafkljasdkldoktor fobisi der geçerim
bu zürafalardan bende alacağım sanırım :)Kızlar müzikli zürafa uyku arkadaşı geldi, çok tatlısenin sayende çok uyguna aldım Gooseberry teşekkürler canım
Yumurta ince çizgimizdün pilates salonun da telefonumu unuttum resmen benim için dram ahhahaha :)
saat 11 de açılacakmış 12ye kadar falan telefonsuz olurum muhtemelen
pilates çok güzel geçti. doktorun verdiği liste de 1 tane yumurta vardı. 2 tane yumurta yap onu dedi.
dedim neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 tanesini zor yiyorum 2.yi kaldıramam asgdagag
anlaşma yaptım. haftasonları ve çarşamba günü 2 tane diye :)Yumurta ince çizgimizbende zorla yiyorum sarısını
Ahahah pazarlık yapmışsın çok iyianlaşma yaptım. haftasonları ve çarşamba günü 2 tane diye :)
haftasonları da omlet şeklinde yapıcam adhskjada