2022 ikizler burcu anneleri

Ayy maşallah ya 😻 mucizeye bak ne kadar güzel duygu demi allah'im herkese nasip etsin gözün aydın canım 🤲🥳 uyusunlar da büyüsünler 🥰

Gözün aydın canım 😻 ayy bu gün bebeğe doyduk sayenizde çok güzel bir tablo 🥳 dünyalar senin olsa bu kadar mutlu olunmaz 😍 merak etme zaman su gibi geçiyor yakında kucağımıza alacağız allahın izniyle 💃
Ahh hem nasıl güzel bir duygu🥰🥰 büyüsün gelişsin bebişler🐣

ilkadımlarım 'da doğuma hazırlık ve doğum çantası ücretsiz eğitimi başladı✌️ katılmak isteyenler için link;

Ahhh tühh bu konu çok iyiymiş fakat ev işiyle uğraşmaktan hiç bakamadım kii, bunun tekrarını izLeyebiliyorduk dimi canım?

Bu arada evimizi teslim ettik, 10 gün tadilat olacak. Günlerdir öyle yoruldum ki her yerim ağrıyor, şimdi anne evinde premseslik vakti🥰😂

Ahhh tühh bu konu çok iyiymiş fakat ev işiyle uğraşmaktan hiç bakamadım kii, bunun tekrarını izLeyebiliyorduk dimi canım?

Bu arada evimizi teslim ettik, 10 gün tadilat olacak. Günlerdir öyle yoruldum ki her yerim ağrıyor, şimdi anne evinde premseslik vakti🥰😂

bunu kaydetmedi ama bunun aynısını yapar yine haber veririm yine ben hatta öncesinde söylerim✌️😇

Allahh tadilat işleri mi🙈 bitince çok güzel olur ama refresh olacaksınız ne güzel🙏 yormasaydın kendini ana neyse artık bitmiş, anneciğin şimdi güzel güzel bakar

bunu kaydetmedi ama bunun aynısını yapar yine haber veririm yine ben hatta öncesinde söylerim✌️😇

Allahh tadilat işleri mi🙈 bitince çok güzel olur ama refresh olacaksınız ne güzel🙏 yormasaydın kendini ana neyse artık bitmiş, anneciğin şimdi güzel güzel bakar
Çok iyi olur canım, merak ettiğim bir konu çünkü🥰 ay içim durmadı yine yaptım bir çok şeyi eşim kızsa da🤣🤣 annemin evi her şey dahil konsept, şahane 🤩🤩 dönüşte tadilatlı evin pisliğiyle balkabağına dönüşmek var bir de🤓🤓 neyse halledicem😌

kızlar hamileliğimin ilk zamanlarını özlüyorum🙈
son bir haftadır mide yanması mahvetti beni hiç bulantım bile olmamıştı
bugünde sabah muz yerken midem kalktı biraz öncede yine midem yandı activia vardı yanımda onu yiyeyim dedim orman meyveli içinde böğürtlen çekirdeği gibi bişey var o kaldırdı midemi 🤣🤣 ayy iyiyim iyiyim dedikçe midem coştu 🤣
Benim iki hafta olacak aynı durumdayim hiç bişi yiyemiyorum içemiyorum bı soğuk su iyi geliyordu onuda içe içe hastalandım boğaz ağrım var sıcak bişi içemiyorum öksürükten bogulcam ama benim ilk aylarda berbattı her ayım bı farklı hayırlısıyla şu kışı atlataydik sanada geçmiş olsun
biraz geriden geliyorum ama benim mideme iyi gelen tek şey rennie oldu.
ilk başlarda tahin de iyi geliyordu ama rennie çok etkili

Kızlar hareketleri içimden çok net hissediyorum da dısarıdan ne zaman görcez ay dayanamıyom😁
ben artık yavaş yavaş görüyorum sağlam tekmeler yiyince :)
Merhabalaaar🥰
Bugün benim de randevum vardı, 24 haftalık olduğunu gösteren belgeyi aldık idari izin için. Her şey yolundaydı, 29 cm 630 gr olmuş bıdıkko😍😍 ağrılarım için magnezyum yazdı, tablet istedim. Bugünün fotosunu da şöyleee ekleyeyim teyzeler🤩
ooooyyyyyyyyy aman allahım maşallahhhhh.
yüzünü göstermesinin sırrı ne ? benim ki çok içine kapanmıştı göstermiyordu yüzünü. tam bir sıpaydı varsa bir taktik söyler misin :)
Hello 💕💕
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
Minnoşumu gördüm yine ayy keşke hergün böyle görebilsem 🙏
İlk kez yüzünü bu kadar net gördük ❤️🧿
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtü ❤️ Vitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan 🙈 rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
ama ama ama bu bebişler çok güzel maşallah.
aynı soruyu sana da sorayım kuzu.
bebeklerin yüzünü gösterme taktiği totemi falan var mı abgdkjsa :)

selam kızlar haftasonları çok giremiyorum buraya biraz kendime vakit ayırmak istiyorum biraz da telaşem oluyor kendime göre.
doktorun verdiği sağlıklı beslenme programını uyguluyorum 1 haftadır.
uyguladığım günden beri kilom sabit kaldı. ne kilo verdim ne kilo aldım. benim için harika bir haber bu.
ta ki düne kadar :)
dün 2 tane tanışma vardı. bir tanesi kız kardeşimin tanışması diğeri de görümcemin tanışması. allah affetsin 2 yerde de öyle bir gömdüm ki umarsızca :) sabah tartıya çıktığım da 500 gram almıştım :)
bu kadar kusur kadı kızında da olur diyip 14 mart doktor kontrolüne kadar umarım başka bir tanışma çıkmaz da karbonhidratlara abanmam diye umut ediyorum :)
bu arada bahsettim mi bilmiyorum. şeker yüklemesi yaptım. çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı.
benim kilo şekerden değil yemek yemektenmiş hahahahah :)
bugün bir aksilik olmazsa pilatese başlıyorum. pilatesin desteği ile zayıflamasam bile kaslarım rahatlat diye düşünüyorum. umarım her şey çok yerinde gider :)
veeee ben artık izne çıkmak istiyorum :KK43:
işe gelmek resmen işkence

ben artık yavaş yavaş görüyorum sağlam tekmeler yiyince :)

ooooyyyyyyyyy aman allahım maşallahhhhh.
yüzünü göstermesinin sırrı ne ? benim ki çok içine kapanmıştı göstermiyordu yüzünü. tam bir sıpaydı varsa bir taktik söyler misin :)

ama ama ama bu bebişler çok güzel maşallah.
aynı soruyu sana da sorayım kuzu.
bebeklerin yüzünü gösterme taktiği totemi falan var mı abgdkjsa :)
Göstermeyince göstermiyorlar galiba ya benimki doktorda göstermeyip üstüne detaylıya girmiştim orada gösterdi şansa da fotoğraf vermediler detaylıda, sonra hemen doktora girmeden de 5 kat merdiven indim çıktım lütfedip yan döndü azcık burnunu kulağını gösterdi 🤭😬
Ablamın doktoru dönmesini isteyince şöyle yaptırıyormuş bunu ben de evde denedim bundan sonra hareketini hissetmiştim hatta,
Sırt üstü yatarken dizlerini kırıp belini kaldırıp indirme hareketi doktor yaptırdığına göre işe yarıyor demek ki denenebilir nazlı bebeler için 🥰🤭

Göstermeyince göstermiyorlar galiba ya benimki doktorda göstermeyip üstüne detaylıya girmiştim orada gösterdi şansa da fotoğraf vermediler detaylıda, sonra hemen doktora girmeden de 5 kat merdiven indim çıktım lütfedip yan döndü azcık burnunu kulağını gösterdi 🤭😬
Ablamın doktoru dönmesini isteyince şöyle yaptırıyormuş bunu ben de evde denedim bundan sonra hareketini hissetmiştim hatta,
Sırt üstü yatarken dizlerini kırıp belini kaldırıp indirme hareketi doktor yaptırdığına göre işe yarıyor demek ki denenebilir nazlı bebeler için 🥰🤭
ay bu bebişlerin asi takılmaları beni öldürcek hahaha :)
doktor da beni sağa doğru çevirdi sıkıştırdık iyice bebişi ama yok bana mısın demedi daha da gömmüştü başını kapana kapana bir hal olmuştu :)

selam kızlar haftasonları çok giremiyorum buraya biraz kendime vakit ayırmak istiyorum biraz da telaşem oluyor kendime göre.
doktorun verdiği sağlıklı beslenme programını uyguluyorum 1 haftadır.
uyguladığım günden beri kilom sabit kaldı. ne kilo verdim ne kilo aldım. benim için harika bir haber bu.
ta ki düne kadar :)
dün 2 tane tanışma vardı. bir tanesi kız kardeşimin tanışması diğeri de görümcemin tanışması. allah affetsin 2 yerde de öyle bir gömdüm ki umarsızca :) sabah tartıya çıktığım da 500 gram almıştım :)
bu kadar kusur kadı kızında da olur diyip 14 mart doktor kontrolüne kadar umarım başka bir tanışma çıkmaz da karbonhidratlara abanmam diye umut ediyorum :)
bu arada bahsettim mi bilmiyorum. şeker yüklemesi yaptım. çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı.
benim kilo şekerden değil yemek yemektenmiş hahahahah :)
bugün bir aksilik olmazsa pilatese başlıyorum. pilatesin desteği ile zayıflamasam bile kaslarım rahatlat diye düşünüyorum. umarım her şey çok yerinde gider :)
veeee ben artık izne çıkmak istiyorum :KK43:
işe gelmek resmen işkence
Ayyy maşallah platese ben de başlayacağım kendimi kaldırabilirsem bu arada iki iş yapıyorum çok yoruluyorum ya sizde de böyle mi, yorulduğum için iyi uyuyorum ama ona yarıyor galiba hahahjs😬
Kilonun sabit kalması müüüthiş bir olay dün tartıda gerçeklerle yüzleşmişim 5 kilo aldım totalde ve ilk aylar almadığımı düşünürsem çok hızlı almaya başladım korkutuyor açıkçası. Şu motivasyondan ben de istiyorum ya biraz 🙊😍🥰

kızlar bir de sormak istediğim bir soru var.
ben gece ne zaman kalksam kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.
kendimi hemen düzeltiyorum sola dönüyorum ama kesinlikle sol tarafımda rahat yatamıyorum. sonra sağa atıyorum kendimi sağda uyuya kalıyorum. tekrar gözlerimi açında sırt üstü buluyorum kendimi hahaha :)
bu döngünün bir çaresi var mı ?
sırt üstü yatmak ya da sağa yatmak sakıncalı mı

ay bu bebişlerin asi takılmaları beni öldürcek hahaha :)
doktor da beni sağa doğru çevirdi sıkıştırdık iyice bebişi ama yok bana mısın demedi daha da gömmüştü başını kapana kapana bir hal olmuştu :)
İkizler bebesiyse bu minnoş limonlar rahatlarına düşkün artık kabullendim öyle rahat ediyorlar demek ki uyusun da büyüsünler 🤭🐰geçen kontrolümde arkaya dönmüş ayaklar bağdaş bir haldeydi ne umutlarla gittim halbuki, kime çekti diyesim geliyor da sonra aklıma geliyor kime çektiği 🙈😬😬

Ayyy maşallah platese ben de başlayacağım kendimi kaldırabilirsem bu arada iki iş yapıyorum çok yoruluyorum ya sizde de böyle mi, yorulduğum için iyi uyuyorum ama ona yarıyor galiba hahahjs😬
Kilonun sabit kalması müüüthiş bir olay dün tartıda gerçeklerle yüzleşmişim 5 kilo aldım totalde ve ilk aylar almadığımı düşünürsem çok hızlı almaya başladım korkutuyor açıkçası. Şu motivasyondan ben de istiyorum ya biraz 🙊😍🥰
kuzu ben kendimi yedim yedim bitirdim hep kilo konusunda.
ben hiç kusmadım hiç yemeklerden tiksinmedim bu yüzden de hiç kilo vermemiştim. 4 aya kadar her ay 1 kilo almıştım.
son 2 ay 2,5 - 2,5 aldım ve toplam da 9 kilo ile doktorun yanına gidince doktor şok geçirdi hahahha :)
sonra duygucum istersen bir şeker yüklemesi yapalım dedi. ve o sırada sağlıklı beslenme programı verdi. buradan attım diye hatırlıyorum ama atmadıysam bir sonra ki mesajda atacağım belki uygulamak isteyen olur.
bu aylardan sonra çok hızlı kilo alacağımız için güzel bir önlem oldu benim için.
ayrıca sen 5 kilo almışsın lütfen bana kilodan bahsetme hahahaah :)
bir de benim suyum sınır da çıktı. karbonhidrattan olduğunu düşündü doktor. biraz da bu yüzden daha çok dikkat etmem gerektiğini söyledi.
dün girdik bir günaha umarım çok etkilememiştir sıvıyı

kızlar bir de sormak istediğim bir soru var.
ben gece ne zaman kalksam kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.
kendimi hemen düzeltiyorum sola dönüyorum ama kesinlikle sol tarafımda rahat yatamıyorum. sonra sağa atıyorum kendimi sağda uyuya kalıyorum. tekrar gözlerimi açında sırt üstü buluyorum kendimi hahaha :)
bu döngünün bir çaresi var mı ?
sırt üstü yatmak ya da sağa yatmak sakıncalı mı
Canım bunu geçen yazmıştım hatta bak youtube dan Kaan Kocatepenin bununla ilgili videosu var. Normal dinlenme uzanma halinde solu tercih edin ama yatarken kendinizi sola şartlamayın diyor çünkü o kadar pozisyon dğeiştiriyoruz ki siz ne tarafa yatsanız da uyandığınızda bambaşka şekillerde olacaksınız diyor. Sağdan geçen geçen damarlardan dolayı sol öneriliyormuş uyurken ben de gece uyanınca çoğunlukla sırtüstü buluyorum kendimi

İkizler bebesiyse bu minnoş limonlar rahatlarına düşkün artık kabullendim öyle rahat ediyorlar demek ki uyusun da büyüsünler 🤭🐰geçen kontrolümde arkaya dönmüş ayaklar bağdaş bir haldeydi ne umutlarla gittim halbuki, kime çekti diyesim geliyor da sonra aklıma geliyor kime çektiği 🙈😬😬
gerçekten anne karnında daha belli ediyorlar ikizler bebesi olduklarını.
doğduktan sonra resmen işimiz var bunlarla :)

Canım bunu geçen yazmıştım hatta bak youtube dan Kaan Kocatepenin bununla ilgili videosu var. Normal dinlenme uzanma halinde solu tercih edin ama yatarken kendinizi sola şartlamayın diyor çünkü o kadar pozisyon dğeiştiriyoruz ki siz ne tarafa yatsanız da uyandığınızda bambaşka şekillerde olacaksınız diyor. Sağdan geçen geçen damarlardan dolayı sol öneriliyormuş uyurken ben de gece uyanınca çoğunlukla sırtüstü buluyorum kendimi
hamile yastığı alıp mı çözsem acaba bu işi dedim.
o videoyu ben de izlemiştim. dinlenirken hep soluma yatmaya çalışıyorum genelde.
ama uyurken yok olmuyor. sağ tarafta öyle bebek gibi uyuyorum ki bile bile dönüyorum mecburen uyuyabilmek için

X