2022 ikizler burcu anneleri

Gözün aydın tatlım Nasıl da güzel güzel uyuyor Büyümüş minnoş, maşşallahSevinçten mide yanmasını falan unuttun demi, bende unutmuştum, sonra geri dönüp sormuştum Oh büyümüşte maşallah

İnsanın aklıbaşından gidiyor valla
Bide ben kovid geçirdikten sonra ilk kontroldü büyüdümü kilo aldı mı durumu iyimi diye sormaktan kendimi unuttum
Aman onlar iyi olsunlarda biz atlatırız bir şekilde

2021 haziran doğumlu ikizler burcu bir oğluşum var sizlere selam olsun, kolaylıklar dilerim, bugünlerin keyfini çıkarın sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Allah bağışlasın Ay huyları nasıl oğlunuzun? Benim çevremdeki ikizler erkeklerin hep aksi. Oğlumun da öyle olmasından korkuyorum

Ayy maşallah ya mucizeye bak ne kadar güzel duygu demi allah'im herkese nasip etsin gözün aydın canım uyusunlar da büyüsünler
Gözün aydın canım ayy bu gün bebeğe doyduk sayenizde çok güzel bir tablo dünyalar senin olsa bu kadar mutlu olunmaz merak etme zaman su gibi geçiyor yakında kucağımıza alacağız allahın izniyle

Çok güzel bir his canım
Anneanneler babaanneler bizden daha heyecanlı vallahi küçücük halleriyle saçtıkları mutluluk dünya kadar
Ayy evet 100 ün altına düşen arkadaşlar oldu kendim o günleri görmüşüm kadar heyecanlandım adım adım yaklaşıyoruz

Kendi ve eşimin mutluluğundan üstün mutluluk gözümün önüne gelmiyor benimde allahın izniyle mayis'ta olacak doğum ne kaldi ki marta giriyoruz günler çabuk geçiyor bir bakiyoruz onların düğün tarihini sayıyoruz

Ayy yok yok ben henüz kimselere veremem minnoşumu tabi sen çifte erkek anası olunca hemen düğün dernek canlandı gözünde
Kız bizim sülale bi değişik eşimin tarafının 5. Torun benim anneminde 4. Torun görsen ilk sanırsın kayınvalidem biraz baskın karakter bazen kızıyorum ama hevesli olduklarını görmek iyi geliyor bir kızıyorum bir seviyorum öyle geçinip gidiyoruz

ilkadımlarım 'da doğuma hazırlık ve doğum çantası ücretsiz eğitimi başladı katılmak isteyenler için link;

ayy hiç düğün merağında değilim kız erkek hepsi gidiyor sonuçta kız anasına daha zor erkek biraz daha elde oluyor şaka maka allah bahtlarını güzel eylesin inşallah
Sen gel büyüt büyüt elin kızı alsın götürsün bu işi sevmedim

Ayy allahım anne olmadan kaynanalık yapıyoruz burda
Öyle öyle canım bahtları güzel olsun önce

kız anasına mı zorr
asıl bize zor

düğünü hep biz yapıcaz şimdiden para biriktirelim vallaa

sende bi de 2 tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…