-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.721
bana yumurtayı nereden alıyorsun dedi. marketten dedim.Ahahah pazarlık yapmışsın çok iyiDoktorum bana iki beyaz ye o zaman demişti. Sağlık ocağındaki ebe hemşirem yemen lazım sarısını bir şekilde ye demişti
Aynen yağda kırınca bir nebze daha kolay yenilebiliyor. Ama bazen o zamanda sarısı koktuğu oluyor bana yumurtadan kaynaklı galiba anlamadım
İnsanlar gerçekten bir tuhaf ya.. Bulan var bulamayan var. Ben marketten de yiyorum, pazardan da yiyorum. Elimizde hangisi olursa onu yiyoruz. Zaten yumurta bile lüks olmuş. Çok şükür alabiliyoruz Allah herkese kolaylık versin bu devirde..bana yumurtayı nereden alıyorsun dedi. marketten dedim.
şok oldu o an ahdsakldjadkl
nereden alıcak ki dedim.
organik almaya çalış dedi. pazardan falan.
çalışırken zor oluyor gitmek benim bulunduğum yere cuma günleri pazar kuruluyor.
artık bir şekilde denk getircem napayım
canım kusura bakma bir süredir giremedim. yeni gördüm mesajını. Umarım geç olmamıştır. bana vermediler 24 hafta iznini. Daha doğrusu haftada 2 gün verdilerSlm kızlar 24. Hafta idari izne yrn ayrılıyorum sonunda
Size bir sorum olacak ben özel muayenehaneye gidiyorum. Ondan alıcam yazıyı. İllaki sgk ile anlaşması olan devlet veya özel hastaneden mi almamız gerekiyor yazıyı siz nasıl yaptınız yada yapacaksınız?
@Balkiz94
SanatkarSeyyah baldan_madam @Gugubi
Yanlış sayfaya etiketlemişim bir de kusura bakmayın buradakine cvp yazın
sizleri hatırlıyorum kamuda çalışan başka arkadaşlarım varsa onlar da cvp verirse sevinirim
Tuvalet büyük sıkıntı gerçekten ya, oturup kalkmak çok zor oluyor. E su içiyoruz sürekli bir de ekstra WC ihtiyacı oluyorKızlar nasılsınız? ben de giremedim epeydir.
Herkes iyi mi
24 hafta izinleri alındı mı?
24 hafta iznini vermediler. Haftada 3 gün gidiyorum işe. Çok hazırlamıştım kendimi. Büyük hayal kırıklığı oldu bana
İşyerinde zorlanıyorum artık. Özellikle tuvalet konusunda.
Aldım cnm izni. Yazıyı kabul ettiler cuma çıktım izne.canım kusura bakma bir süredir giremedim. yeni gördüm mesajını. Umarım geç olmamıştır. bana vermediler 24 hafta iznini. Daha doğrusu haftada 2 gün verdiler3 gün işe gidiyorum 2 gün izinliyim. ben yazıyı özel hastanedeki dr dan aldım. ama muayenehaneyi de kabul ederler heralde. çünkü yazı içeriği sadece hafta tespiti yazısıydı bende. Umarım çözebilmişsindir işini
Aldım cnm izni. Yazıyı kabul ettiler cuma çıktım izne.
Yaa neden öyle yaptılarrçok üzüldüm nasıl vermiyorlar koskoca genelge var sinir oldum
aynen. Otursam mikrop kaparım diye korkumdan o tuvaleti kullanamıyorum ama öbürleri de çok zorluyor artık. Nasıl yapacağım bilmiyorum.Tuvalet büyük sıkıntı gerçekten ya, oturup kalkmak çok zor oluyor. E su içiyoruz sürekli bir de ekstra WC ihtiyacı oluyor
Stres yapma evwt cnm sayılı gün gelir geçer sen de yapma işleri salla boşver seni düşünmeyenleri sen hiç düşünme keyfine bak. Sadece git gel işe internetten bebeğe hazırlık yap iş yerinde:)) 32. Haftayı mecbur vereceklerMalesef canım. kurumda bugüne kadar tüm hamileler sorgusuz sualsiz kullandı. Bana gelince iş yoğunluğunu bahane ettiler. 32 hafta gelince ne yapacaklar acaba? benim çalışacağım 1buçuk ayla kurum kurtulacak sanırım. Bir de benim erken doğum riskim var. İlkinde 29 haftalık doğum başlamıştı 33 te oğlum doğmuştu. Aynı şeyi yaşarsam vebalini nasıl ödeyecekler bilmiyorum. Ben de çok yıprandım geçen hafta ama bebeğim için kabullendim toparlandım mecbur. Stres yapmak istemiyorum artık. 1.5 ay da geçecek bir şekilde sağlıkla inşallah
izne çıkabilmene çokk sevindimartık yavaş yavaş hazırlıklarla ilgilenirsin ne güzel olur
Dışarda tuvalete girmek zorunda kalınca hafif oturur şekle sokuyorum kendimi aslı. Zorda kaldıkça öyle yapabilirsinaynen. Otursam mikrop kaparım diye korkumdan o tuvaleti kullanamıyorum ama öbürleri de çok zorluyor artık. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
deneyim kuzum sağolDışarda tuvalete girmek zorunda kalınca hafif oturur şekle sokuyorum kendimi aslı. Zorda kaldıkça öyle yapabilirsin
kuzum mecbur yapıyorum ya bana sevkli işler. Yapmam gerek ayrılmadan. Bir de aksayınca bu sefer 3 günde yetişmiyor en iyisi 5 gün gel muhabbeti yapacaklar. fırsat vermemek için süresi içinde bitirmeye çalışıyorum hemen.Stres yapma evwt cnm sayılı gün gelir geçer sen de yapma işleri salla boşver seni düşünmeyenleri sen hiç düşünme keyfine bak. Sadece git gel işe internetten bebeğe hazırlık yap iş yerinde:)) 32. Haftayı mecbur verecekler
Hiç olmadı fısfıslı bir kolonya bulundur yanında oturmadan sık oturağı peçeteyle sil, içindeki kolonya kırıntısını sifonla götürmeye çalış.. Bir nebze için rahat eder. Alaturka tuvaletede girme bence..aynen. Otursam mikrop kaparım diye korkumdan o tuvaleti kullanamıyorum ama öbürleri de çok zorluyor artık. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
canım metro marketten tek kullanımlık klozet örtüsü almıştım onu kullanırım ama ben iç kısmından huylanıyorum daha çok. Oraya da sprey domestos geldi aklıma ondan sıkıp sifon çeksem yeterli olur mu acaba?Hiç olmadı fısfıslı bir kolonya bulundur yanında oturmadan sık oturağı peçeteyle sil, içindeki kolonya kırıntısını sifonla götürmeye çalış.. Bir nebze için rahat eder. Alaturka tuvaletede girme bence..
Kacinci haftada yaptirdin ? Ben de oyle mi yapsam hic mi yaptirmadan cok kararsiz kaldimben tek doz yaptırdım
Kizlar yumurta konusu önemli gercekten, bende marketten de aliyorum pazardan da aliyorum ama damgali olan yumurtalarda koduna dikkat ediyorum, ustundeki damga 0 ile basliyorsa organik 1 ile basliyorsa gezen tavuk oluyomus, imkaniniz varsa 0 ya da 1 almaya calisin, pazardakinin ustunde damga yok ztn saticinin dedigine guvenip aliyoruz, ama marketlerdekiler genelde 3 numarayla basliyo onlar kafes yetistiriciligi oldugunu belirtiyo, bir suru tavugu minnacik kafese tikip hormonlu yem veriyolar ya 3 numara almiyorum o yuzdenbana yumurtayı nereden alıyorsun dedi. marketten dedim.
şok oldu o an ahdsakldjadkl
nereden alıcak ki dedim.
organik almaya çalış dedi. pazardan falan.
çalışırken zor oluyor gitmek benim bulunduğum yere cuma günleri pazar kuruluyor.
artık bir şekilde denk getircem napayım
dikkat edeyim ben numaralarına canım teşekkür ederim bilgi içinKacinci haftada yaptirdin ? Ben de oyle mi yapsam hic mi yaptirmadan cok kararsiz kaldim
Kizlar yumurta konusu önemli gercekten, bende marketten de aliyorum pazardan da aliyorum ama damgali olan yumurtalarda koduna dikkat ediyorum, ustundeki damga 0 ile basliyorsa organik 1 ile basliyorsa gezen tavuk oluyomus, imkaniniz varsa 0 ya da 1 almaya calisin, pazardakinin ustunde damga yok ztn saticinin dedigine guvenip aliyoruz, ama marketlerdekiler genelde 3 numarayla basliyo onlar kafes yetistiriciligi oldugunu belirtiyo, bir suru tavugu minnacik kafese tikip hormonlu yem veriyolar ya 3 numara almiyorum o yuzden
Hayırlı olsun kuzum. 50-55 kilo mu wow çok iyi değil miBen nuna aldım. Hatta oğluma ilk aldığım eşya oldu(ebebek indiriminden) ama kendi sallanan olarak çok sallanacağını düşünmediğinden cihazınıda aldım 50-55 kiloya kadar taşıma kapasitesi olduğundan dedim sonrasında oturak olarak kullanılır.
Sağol canım idare eder.