2022 ikizler burcu anneleri

Selam kızlar, nasılsınız?
Güzel sohbetlerinizi okudum :)
Sağa, sola yatmak farketmiyormuş, ancak sırt üstü çok yatmamak lazım diye okumuştum.
Bu hamile yastıkları işe yarıyor mu? Yaramıyor dediler, kullanıp memnun kalan var mı kızlar?
Bu arada bebişi taşımak için ana kucağı vb. aldınız mı? Alanlar, önerisi olanlar var mı canısılar :anne:

Selam kızlar, nasılsınız?
Güzel sohbetlerinizi okudum :)
Sağa, sola yatmak farketmiyormuş, ancak sırt üstü çok yatmamak lazım diye okumuştum.
Bu hamile yastıkları işe yarıyor mu? Yaramıyor dediler, kullanıp memnun kalan var mı kızlar?
Bu arada bebişi taşımak için ana kucağı vb. aldınız mı? Alanlar, önerisi olanlar var mı canısılar :anne:
Merhaba canımm🥰 ben de bugün izne ayrılarak aranıza katıldım🤩🤩
Bebiş kucakta durmayı severse sling kesin alacağım ama doğum sonrasına bıraktım onu,
Ana kucağı arayışındayım ama bi türlü içime sinmiyor🤷🏼‍♀️
Eklediğimin görseli güzel ama kullanışlı olur mu bilemedim. Senin sorunun takipçisiyim🤓🤓

rollercoaster rollercoaster odasına bayıldım çok güzel olmuş 🥰çok zevklisin

SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah ben hamile yastığı kullanıyorum inanılmaz memnunum ilk zamanlar çok bel ağrısı yaşadım ,aldm şimdi kılıfını yıkayıp kullanmadığım günlerde inanılmaz belim ağrıyor hemen yokluğunu hissediyorum .
Benim belim ince karın ve kalça büyüdükçe belde boşluk oluştu.Desteksiz hiç yaramıyorm.

Bebiş kucakta durmayı severse sling kesin alacağım ama doğum sonrasına bıraktım onu,
Eklediğimin görseli güzel ama kullanışlı olur mu bilemedim. Senin sorunun takipçisiyim🤓🤓
Oh hadi gözün aydın, sonunda rahat rahat bu süreci yaşayacaksın 😍 bu 24. Hafta ne süper bir karar olmuş😎⚡
Bu ana kucaklarının otomtik olanları var kendi kendine sallnıyor, klasik müzik, doğa müzikleri vb. mevcut, çalabiliyorsun. Kumandalı. Ama genel olarak sadece 9 kiloya kadar kullanıldığı yazıyor. Bu da çok az bir süre. Attığın linklere baktım da onlar kaç kiloya kadar kuzum, ben göremedim.👸🙄

rollercoaster rollercoaster odasına bayıldım çok güzel olmuş 🥰çok zevklisin

SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah ben hamile yastığı kullanıyorum inanılmaz memnunum ilk zamanlar çok bel ağrısı yaşadım ,aldm şimdi kılıfını yıkayıp kullanmadığım günlerde inanılmaz belim ağrıyor hemen yokluğunu hissediyorum .
Benim belim ince karın ve kalça büyüdükçe belde boşluk oluştu.Desteksiz hiç yaramıyorm.
Aysenciğim aldığın bir link var mı, ben de bakayım 😘

Eklentiler

• IMG_20220228_210642.jpg
    IMG_20220228_210642.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 38

aiiy gözün aydınn😍 sizin adınıza çok seviniyorum 🤩

Oh hadi gözün aydın, sonunda rahat rahat bu süreci yaşayacaksın 😍 bu 24. Hafta ne süper bir karar olmuş😎⚡
Bu ana kucaklarının otomtik olanları var kendi kendine sallnıyor, klasik müzik, doğa müzikleri vb. mevcut, çalabiliyorsun. Kumandalı. Ama genel olarak sadece 9 kiloya kadar kullanıldığı yazıyor. Bu da çok az bir süre. Attığın linklere baktım da onlar kaç kiloya kadar kuzum, ben göremedim.👸🙄
Kendisi sallanan olarak da nuna marka aklımda ama kimi bebek de hiç durmamış, kısacık süre için o kadar para vermek istemiyorum. Benim attıklarım da max 12 aylık canım. Tecrübelilerin fikir sahibi olanların yorumlara göre hareket edeceğim galiba🤓

Kendisi sallanan olarak da nuna marka aklımda ama kimi bebek de hiç durmamış, kısacık süre için o kadar para vermek istemiyorum. Benim attıklarım da max 12 aylık canım. Tecrübelilerin fikir sahibi olanların yorumlara göre hareket edeceğim galiba🤓
Ben nuna aldım. Hatta oğluma ilk aldığım eşya oldu 😁(ebebek indiriminden) ama kendi sallanan olarak çok sallanacağını düşünmediğinden cihazınıda aldım 😊 50-55 kiloya kadar taşıma kapasitesi olduğundan dedim sonrasında oturak olarak kullanılır.

dün pilates salonun da telefonumu unuttum resmen benim için dram ahhahaha :)
saat 11 de açılacakmış 12ye kadar falan telefonsuz olurum muhtemelen :KK43:
pilates çok güzel geçti. doktorun verdiği liste de 1 tane yumurta vardı. 2 tane yumurta yap onu dedi.
dedim neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 tanesini zor yiyorum 2.yi kaldıramam asgdagag

dün pilates salonun da telefonumu unuttum resmen benim için dram ahhahaha :)
saat 11 de açılacakmış 12ye kadar falan telefonsuz olurum muhtemelen :KK43:
pilates çok güzel geçti. doktorun verdiği liste de 1 tane yumurta vardı. 2 tane yumurta yap onu dedi.
dedim neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 tanesini zor yiyorum 2.yi kaldıramam asgdagag
Yumurta ince çizgimiz 🙈 bende zorla yiyorum sarısını 🥲

anlaşma yaptım. haftasonları ve çarşamba günü 2 tane diye :)
haftasonları da omlet şeklinde yapıcam adhskjada
Ahahah pazarlık yapmışsın çok iyi 🤣 Doktorum bana iki beyaz ye o zaman demişti. Sağlık ocağındaki ebe hemşirem yemen lazım sarısını bir şekilde ye demişti 🤭
Aynen yağda kırınca bir nebze daha kolay yenilebiliyor. Ama bazen o zamanda sarısı koktuğu oluyor bana yumurtadan kaynaklı galiba anlamadım 🙈

X