- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.661
Ahh hem nasıl güzel bir duyguAyy maşallah yamucizeye bak ne kadar güzel duygu demi allah'im herkese nasip etsin gözün aydın canım uyusunlar da büyüsünler
Gözün aydın canımayy bu gün bebeğe doyduk sayenizde çok güzel bir tablo dünyalar senin olsa bu kadar mutlu olunmaz merak etme zaman su gibi geçiyor yakında kucağımıza alacağız allahın izniyle
Ahhh tühh bu konu çok iyiymiş fakat ev işiyle uğraşmaktan hiç bakamadım kii, bunun tekrarını izLeyebiliyorduk dimi canım?ilkadımlarım 'da doğuma hazırlık ve doğum çantası ücretsiz eğitimi başladıkatılmak isteyenler için link;
Join our Cloud HD Video Meeting
Zoom is the leader in modern enterprise video communications, with an easy, reliable cloud platform for video and audio conferencing, chat, and webinars across mobile, desktop, and room systems. Zoom Rooms is the original software-based conference room solution used around the world in board...us06web.zoom.us
Ahhh tühh bu konu çok iyiymiş fakat ev işiyle uğraşmaktan hiç bakamadım kii, bunun tekrarını izLeyebiliyorduk dimi canım?
Bu arada evimizi teslim ettik, 10 gün tadilat olacak. Günlerdir öyle yoruldum ki her yerim ağrıyor, şimdi anne evinde premseslik vakti
Çok iyi olur canım, merak ettiğim bir konu çünkübunu kaydetmedi ama bunun aynısını yapar yine haber veririm yine ben hatta öncesinde söylerim
Allahh tadilat işleri mibitince çok güzel olur ama refresh olacaksınız ne güzel yormasaydın kendini ana neyse artık bitmiş, anneciğin şimdi güzel güzel bakar
Bizde baba tarafından genetik aksilik ama şuan için çok görmedim daha birşeyAllah bağışlasınAy huyları nasıl oğlunuzun? Benim çevremdeki ikizler erkeklerin hep aksi. Oğlumun da öyle olmasından korkuyorum
kızlar hamileliğimin ilk zamanlarını özlüyorum
son bir haftadır mide yanması mahvetti beni hiç bulantım bile olmamıştı
bugünde sabah muz yerken midem kalktı biraz öncede yine midem yandı activia vardı yanımda onu yiyeyim dedim orman meyveli içinde böğürtlen çekirdeği gibi bişey var o kaldırdı midemiayy iyiyim iyiyim dedikçe midem coştu
biraz geriden geliyorum ama benim mideme iyi gelen tek şey rennie oldu.Benim iki hafta olacak aynı durumdayim hiç bişi yiyemiyorum içemiyorum bı soğuk su iyi geliyordu onuda içe içe hastalandım boğaz ağrım var sıcak bişi içemiyorum öksürükten bogulcam ama benim ilk aylarda berbattı her ayım bı farklı hayırlısıyla şu kışı atlataydik sanada geçmiş olsun
ben artık yavaş yavaş görüyorum sağlam tekmeler yiyince :)Kızlar hareketleri içimden çok net hissediyorum da dısarıdan ne zaman görcez ay dayanamıyom
ooooyyyyyyyyy aman allahım maşallahhhhh.Merhabalaaar
Bugün benim de randevum vardı, 24 haftalık olduğunu gösteren belgeyi aldık idari izin için. Her şey yolundaydı, 29 cm 630 gr olmuş bıdıkkoağrılarım için magnezyum yazdı, tablet istedim. Bugünün fotosunu da şöyleee ekleyeyim teyzeler
ama ama ama bu bebişler çok güzel maşallah.Hello
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
Minnoşumu gördüm yine ayy keşke hergün böyle görebilsem
İlk kez yüzünü bu kadar net gördük
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtüVitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
özgeeee zevkine hayranım.peki bu stickerların minnoşluğuna kaç puan
Göstermeyince göstermiyorlar galiba ya benimki doktorda göstermeyip üstüne detaylıya girmiştim orada gösterdi şansa da fotoğraf vermediler detaylıda, sonra hemen doktora girmeden de 5 kat merdiven indim çıktım lütfedip yan döndü azcık burnunu kulağını gösterdiben artık yavaş yavaş görüyorum sağlam tekmeler yiyince :)
ooooyyyyyyyyy aman allahım maşallahhhhh.
yüzünü göstermesinin sırrı ne ? benim ki çok içine kapanmıştı göstermiyordu yüzünü. tam bir sıpaydı varsa bir taktik söyler misin :)
ama ama ama bu bebişler çok güzel maşallah.
aynı soruyu sana da sorayım kuzu.
bebeklerin yüzünü gösterme taktiği totemi falan var mı abgdkjsa :)
Ay bayıldım ya ben de minik stickerlar var ya onlardan düşünüyorum çiçekli veya kalpli gibi çok şirin duruyorlarpeki bu stickerların minnoşluğuna kaç puan
ay bu bebişlerin asi takılmaları beni öldürcek hahaha :)Göstermeyince göstermiyorlar galiba ya benimki doktorda göstermeyip üstüne detaylıya girmiştim orada gösterdi şansa da fotoğraf vermediler detaylıda, sonra hemen doktora girmeden de 5 kat merdiven indim çıktım lütfedip yan döndü azcık burnunu kulağını gösterdi
Ablamın doktoru dönmesini isteyince şöyle yaptırıyormuş bunu ben de evde denedim bundan sonra hareketini hissetmiştim hatta,
Sırt üstü yatarken dizlerini kırıp belini kaldırıp indirme hareketi doktor yaptırdığına göre işe yarıyor demek ki denenebilir nazlı bebeler için
Ayyy maşallah platese ben de başlayacağım kendimi kaldırabilirsem bu arada iki iş yapıyorum çok yoruluyorum ya sizde de böyle mi, yorulduğum için iyi uyuyorum ama ona yarıyor galiba hahahjsselam kızlar haftasonları çok giremiyorum buraya biraz kendime vakit ayırmak istiyorum biraz da telaşem oluyor kendime göre.
doktorun verdiği sağlıklı beslenme programını uyguluyorum 1 haftadır.
uyguladığım günden beri kilom sabit kaldı. ne kilo verdim ne kilo aldım. benim için harika bir haber bu.
ta ki düne kadar :)
dün 2 tane tanışma vardı. bir tanesi kız kardeşimin tanışması diğeri de görümcemin tanışması. allah affetsin 2 yerde de öyle bir gömdüm ki umarsızca :) sabah tartıya çıktığım da 500 gram almıştım :)
bu kadar kusur kadı kızında da olur diyip 14 mart doktor kontrolüne kadar umarım başka bir tanışma çıkmaz da karbonhidratlara abanmam diye umut ediyorum :)
bu arada bahsettim mi bilmiyorum. şeker yüklemesi yaptım. çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı.
benim kilo şekerden değil yemek yemektenmiş hahahahah :)
bugün bir aksilik olmazsa pilatese başlıyorum. pilatesin desteği ile zayıflamasam bile kaslarım rahatlat diye düşünüyorum. umarım her şey çok yerinde gider :)
veeee ben artık izne çıkmak istiyorum
işe gelmek resmen işkence
İkizler bebesiyse bu minnoş limonlar rahatlarına düşkün artık kabullendim öyle rahat ediyorlar demek ki uyusun da büyüsünleray bu bebişlerin asi takılmaları beni öldürcek hahaha :)
doktor da beni sağa doğru çevirdi sıkıştırdık iyice bebişi ama yok bana mısın demedi daha da gömmüştü başını kapana kapana bir hal olmuştu :)
kuzu ben kendimi yedim yedim bitirdim hep kilo konusunda.Ayyy maşallah platese ben de başlayacağım kendimi kaldırabilirsem bu arada iki iş yapıyorum çok yoruluyorum ya sizde de böyle mi, yorulduğum için iyi uyuyorum ama ona yarıyor galiba hahahjs
Kilonun sabit kalması müüüthiş bir olay dün tartıda gerçeklerle yüzleşmişim 5 kilo aldım totalde ve ilk aylar almadığımı düşünürsem çok hızlı almaya başladım korkutuyor açıkçası. Şu motivasyondan ben de istiyorum ya biraz
Canım bunu geçen yazmıştım hatta bak youtube dan Kaan Kocatepenin bununla ilgili videosu var. Normal dinlenme uzanma halinde solu tercih edin ama yatarken kendinizi sola şartlamayın diyor çünkü o kadar pozisyon dğeiştiriyoruz ki siz ne tarafa yatsanız da uyandığınızda bambaşka şekillerde olacaksınız diyor. Sağdan geçen geçen damarlardan dolayı sol öneriliyormuş uyurken ben de gece uyanınca çoğunlukla sırtüstü buluyorum kendimikızlar bir de sormak istediğim bir soru var.
ben gece ne zaman kalksam kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.
kendimi hemen düzeltiyorum sola dönüyorum ama kesinlikle sol tarafımda rahat yatamıyorum. sonra sağa atıyorum kendimi sağda uyuya kalıyorum. tekrar gözlerimi açında sırt üstü buluyorum kendimi hahaha :)
bu döngünün bir çaresi var mı ?
sırt üstü yatmak ya da sağa yatmak sakıncalı mı
gerçekten anne karnında daha belli ediyorlar ikizler bebesi olduklarını.İkizler bebesiyse bu minnoş limonlar rahatlarına düşkün artık kabullendim öyle rahat ediyorlar demek ki uyusun da büyüsünlergeçen kontrolümde arkaya dönmüş ayaklar bağdaş bir haldeydi ne umutlarla gittim halbuki, kime çekti diyesim geliyor da sonra aklıma geliyor kime çektiği
hamile yastığı alıp mı çözsem acaba bu işi dedim.Canım bunu geçen yazmıştım hatta bak youtube dan Kaan Kocatepenin bununla ilgili videosu var. Normal dinlenme uzanma halinde solu tercih edin ama yatarken kendinizi sola şartlamayın diyor çünkü o kadar pozisyon dğeiştiriyoruz ki siz ne tarafa yatsanız da uyandığınızda bambaşka şekillerde olacaksınız diyor. Sağdan geçen geçen damarlardan dolayı sol öneriliyormuş uyurken ben de gece uyanınca çoğunlukla sırtüstü buluyorum kendimi
burada atmışım listeyiDoktorun verdiği liste kızlar