2022 ikizler burcu anneleri

Merhaba canımm hoşgeldin kaçıncı haftadasın, hamilelik günlüğün yok profilinde
Teşekkür ederim. 23 haftalık hamileyim. Doğumum 15 hazirana denk geliyor ama sezeryan olacağım için 5 haziran demişti doktorum
hoş geldin Keira

nasılsın her şey yolunda mı
Teşekkür ederim canım çok şükür biraz yorgunum sadece çabuk yoruluyorum bir de artık penguen gibi yürüyormuşum kızım dedi
Tatlım hoşgeldin herseyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım gönlüne göre bir dr da bulursun
Sağol canım inşallah bulabilirim
Çok teşekkür ederim Fatma hatun doğum hastanesine yakın evim sanıırm. Henüz etrafı bilmediğim için haritadan bakıyorum neresi nerde diye sizin dediğiniz hastane Fatma Hatun mu?

ben de çok zorlanıyorum artık yürürken hatta sol kalçamdan bi ağrı giriyor daha da zamanımız var

Evet canım özelde yaptıracağım.
Sağlığını merak ediyorum.
Kendini çok güzel hissettiriyor Allah'a şükür bebeğim
Hastane görmeye halim yok.

Benim de sezaryen olacak, haziranın ilk haftası dediler bir aksilik olmazsa. Sen tecrübelisin galiba, kızım demişsin. Kızın da sezaryen mi oldu? Daha erken ama anestezi ne düşünüyorsun?

Benim de sezaryen olacak, haziranın ilk haftası dediler bir aksilik olmazsa. Sen tecrübelisin galiba, kızım demişsin. Kızın da sezaryen mi oldu? Daha erken ama anestezi ne düşünüyorsun?
Evet 2014 te kızım 41 haftayı geçince ve hala doğum başlamayınca tuvaletini yapmış acil sezeryane alındık. Epidural olmult

Hay maşallah, her şeyin yolunda olması harika. Senin yakışıklı da büyümüş, artık puf puf olmuş, maşallah
Benim de iki gündür sol kalçam ağrıyor ara ara. Magnezyum hiç vermedi bbana doktor. Ondan mı acaba. Ben biraz fazla dolaşıyorum, ya da ayakta duruyorum. Bunun da etkisi varmıdır ki bilemedim.

Şeker yüklemesi basit bir şey, biraz zaman alıyor. Yapılması iyi bence de, yaptır korkma. Çünkü benim bir arkadaşımda gizli şeker çıktı. Hiç haberi yokmuş. Allah muhafaza en azından varsa böyle bir durum, erkenden önlem almak adına önemli bence de

sol kalça benim de aynı

ben de az önce netten baktım bebek rahime baskı yaptığı için olabiliyor demiş ama salı kontrole gittiğimde sorucam mutlaka çünkü yürüyüşümü zorlaştırıyo

Fatma hatunun hemen karşısında kadın doğum hastanesi devlet benim dediğim ben ilk doğumumu da devlette sezeryan ile yaptım çok memnun kaldım özel ile ıkili kontrole gidiyordum malum ilk bebeklerde hep görmek istiyoruz hoş simdide öyle haha

sol kalça benim de aynı

ben de az önce netten baktım bebek rahime baskı yaptığı için olabiliyor demiş ama salı kontrole gittiğimde sorucam mutlaka çünkü yürüyüşümü zorlaştırıyo
Kızlar benim de sol kalçam ağrıyor bir kaç gündür
Bazen zorluyor gerçekten...
Ben de pazartesi doktoruma soracağım.
Önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama belki takviye bir şey verir.

sol kalça benim de aynı

Ay benim de sağ kalcam ya bıcak gibi batıyor bazen cok agrı yapıyor

sol kalça benim de aynı

Gerçekten kötü bi şey benim gün sonunda ağrıdı iki günde öyle oldu. Bugün yok çok şükür
Aaa demek salı günü kontrolün var,, yuppssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…