- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 30
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.321
Teşekkür ederim.Merhaba canımm hoşgeldinkaçıncı haftadasın, hamilelik günlüğün yok profilinde
Teşekkür ederim canımhoş geldin Keira
nasılsın her şey yolunda mı
Sağol canım inşallah bulabilirimTatlım hoşgeldinherseyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım gönlüne göre bir dr da bulursun
Çok teşekkür ederimAaaa merhaba hoşgeldiniz canımben kadın doğum hastanesini tercih ediyorum daha ilgili diye şuan için dilara bozkurt doktorum bekir gülaçti ama sürekli gönüllü hizmetlerde afrikada falan . Dilara hanımdan memnunum ismim yasemin bu arada memnun oldum
Teşekkür ederim.23 haftalık hamileyim. Doğumum 15 hazirana denk geliyor ama sezeryan olacağım için 5 haziran demişti doktorum
Teşekkür ederim canımçok şükür biraz yorgunum sadece çabuk yoruluyorum bir de artık penguen gibi yürüyormuşum kızım dedi
Sağol canım inşallah bulabilirim
Çok teşekkür ederimFatma hatun doğum hastanesine yakın evim sanıırm. Henüz etrafı bilmediğim için haritadan bakıyorum neresi nerde diye sizin dediğiniz hastane Fatma Hatun mu?
GözünAydın canım ne mutlu bir haber. Sende kendini çok fazla üzme artık, ailenle bolca vakit geçir. Maalesef şartlar o kadar kötü ki.. neyse bununla geçmiş gitmiş olsun. . Peki detaylı için tekrar randevu alacak misin ?
Selamlar kuzucum, bazı isimler var aklımda ama her an yenileri ekleniyor, çıkıyor falan :)liste var mıı kuzucum kafandaöneriler atalım mı sana
Benim de sezaryen olacak, haziranın ilk haftası dediler bir aksilik olmazsa. Sen tecrübelisin galiba, kızım demişsin. Kızın da sezaryen mi oldu? Daha erken ama anestezi ne düşünüyorsun?Teşekkür ederim.23 haftalık hamileyim. Doğumum 15 hazirana denk geliyor ama sezeryan olacağım için 5 haziran demişti doktorum
Teşekkür ederim canımçok şükür biraz yorgunum sadece çabuk yoruluyorum bir de artık penguen gibi yürüyormuşum kızım dedi
Çok teşekkür ederimFatma hatun doğum hastanesine yakın evim sanıırm. Henüz etrafı bilmediğim için haritadan bakıyorum neresi nerde diye sizin dediğiniz hastane Fatma Hatun mu?
Erkek ve ilk bebekito :)Merhabalar canım hoş buldukçok teşekkür ediyorum cinsiyet ne ona göre ilk bebiş mi
Evet 2014 te kızım 41 haftayı geçince ve hala doğum başlamayınca tuvaletini yapmış acil sezeryane alındık. Epidural olmultBenim de sezaryen olacak, haziranın ilk haftası dediler bir aksilik olmazsa. Sen tecrübelisin galiba, kızım demişsin. Kızın da sezaryen mi oldu? Daha erken ama anestezi ne düşünüyorsun?
Sağlıklı olsunlar da doğum şekli hiç sorun değil. Peki sence genel anestezi mi epidural/spinal mi?Evet 2014 te kızım 41 haftayı geçince ve hala doğum başlamayınca tuvaletini yapmış acil sezeryane alındık. Epidural olmult
Hay maşallah, her şeyin yolunda olması harika. Senin yakışıklı da büyümüş, artık puf puf olmuş, maşallahKontrolumüz güzel geçti herşey yolunda çok şükür yüzünü asla göstermiyor foto malesef yok belli değil
Aşağıya baskı ve belde ağrım var dedim magnezyumu 2 ye çıkartabilirsin normal ağrılar dedi suyu rahim ağzı uzunluğu gayet iyi dedi 670 gr olmuş oğluşum
Şeker yüklemesini söyledi ben öneriyorum bi zararı yok yaptıralım dedi haftaya aç karnına gidip yaptırıcam bizden bukadar
Hay maşallah, her şeyin yolunda olması harika. Senin yakışıklı da büyümüş, artık puf puf olmuş, maşallah
Benim de iki gündür sol kalçam ağrıyor ara ara. Magnezyum hiç vermedi bbana doktor. Ondan mı acaba. Ben biraz fazla dolaşıyorum, ya da ayakta duruyorum. Bunun da etkisi varmıdır ki bilemedim.
Şeker yüklemesi basit bir şey, biraz zaman alıyor. Yapılması iyi bence de, yaptır korkma. Çünkü benim bir arkadaşımda gizli şeker çıktı. Hiç haberi yokmuş. Allah muhafaza en azından varsa böyle bir durum, erkenden önlem almak adına önemli bence de
Oyy maşallah sağlıkla gelsin inşaallah minnoşErkek ve ilk bebekito :)
Fatma hatunun hemen karşısında kadın doğum hastanesi devlet benim dediğimTeşekkür ederim.23 haftalık hamileyim. Doğumum 15 hazirana denk geliyor ama sezeryan olacağım için 5 haziran demişti doktorum
Kızlar benim de sol kalçam ağrıyor bir kaç gündürsol kalça benim de aynı
ben de az önce netten baktım bebek rahime baskı yaptığı için olabiliyor demiş ama salı kontrole gittiğimde sorucam mutlaka çünkü yürüyüşümü zorlaştırıyo
Ay benim de sağ kalcam ya bıcak gibi batıyor bazen cok agrı yapıyorsol kalça benim de aynı
ben de az önce netten baktım bebek rahime baskı yaptığı için olabiliyor demiş ama salı kontrole gittiğimde sorucam mutlaka çünkü yürüyüşümü zorlaştırıyo
Kalça ağrısı çekenleri okuyup aaaa benim olmuyor demiştim ki sabah sağ baldıra kramp ile uyandım ve ardından sol kalça ağrısı başladıselam kas ağrısı çeken anneler
Gerçekten kötü bi şey benim gün sonunda ağrıdı iki günde öyle oldu. Bugün yok çok şükürsol kalça benim de aynı