- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.361
İyi pazarlar kızlar
Ben bebişime ilk defa bişeyler aldım
E bebekte prima bezler indirimdeymiş prima pampers harmonie aldım yenidoğan için çok önerilmiş
Birde zarf zıbın aldım göbeği düşene kadar bayağı hassas oluyormuş o bölge annem direkt badi giydirip çıkarırken zor olabilir dedi bulmuşken ondan aldım
Birde bebek deterjanı aldım kayınvalidemin aldıklarından ilk zaman kullanabileceklerimi yıkayıp küçük bir çanta hazırlayayım diyorum
Açılışı yaptık bakalım inşallah devamı gelir
Gelsin hemen koyarım fotolarıAllaah açılışı yaptınama biz görmek isteriz fotola biziii
oo masraf mıı en sevdiğimizzGelsin hemen koyarım fotoları
Eksiği çok tabiki al al bitmez artıkbabaya bol bol masraf çıkarırız
Yaa minnoşlar büyüyor
Yaa minnoşlar büyüyorTekmeleri kuvvetlendi dan dan vuruyorlar gece gündüz Göbüş ne alemde
Asıl büyüme 7. Aydan sonra oluyormuşgöbüş kendi içinde yeni bir dünya oldu
bedenimi tanımakta zorlanıyorum
Büyüyüp tontikleşen bir bebik dahaHerkese merhaba uzun süredir giremedim buraya 24 haftam bu önümüzdeki hafta dolacak o yüzden 2 haftadır iş yüküm biraz fazla.
Umarım herkes iyidir bizim de Perşembe doktor kontrolümüz vardı 23 haftada 27 cm 560 gr olmuşuz her şey yolunda şükür.
Sizler nasılsınız
Merhaba Balkız,Herkese merhaba uzun süredir giremedim buraya 24 haftam bu önümüzdeki hafta dolacak o yüzden 2 haftadır iş yüküm biraz fazla.
Umarım herkes iyidir bizim de Perşembe doktor kontrolümüz vardı 23 haftada 27 cm 560 gr olmuşuz her şey yolunda şükür.
Sizler nasılsınız
ben bazen unutuyorumAsıl büyüme 7. Aydan sonra oluyormuşÇatlak için krem kullanıyomusun kuzucum, ben Akzer yağ aldım onu kullanıyorum. Beraberinde hindistan cevizi yağı. Ama hergün sürmüyorum. Duştan duşa
Herkese merhaba uzun süredir giremedim buraya 24 haftam bu önümüzdeki hafta dolacak o yüzden 2 haftadır iş yüküm biraz fazla.
Sizler nasılsınız
Canım çok teşekkür ederim,
yarının bebeleri ve güzel anneleri;
K kdv nin yarın kontrolü var
ve
S ssummer 'in detaylısı var
veee yarınMiracelik16 'nın doğum günü
iyi ki doğdun kuzum şimdiden kutlarım
seneyeiki tontiğinle beraber kutlayacaksın inşallah
Ayy teşekkür ederim canım, hepimiz evlatlarımızlw olalım inşallah
Canimm, tesekkur ederim çok tatlısın seneye hepimiz bebişlerimizle yeni yaşımızı kutlayacağız inşallahGünaydın
Miracelik16 doğum günün kutlu olsun canım
Bir değil iki tane mucize hediyenle güzel yaşların olsun inşallah
Bal yanak mı dersin fındık burun mu dersin maşallah yaçok şükür
Oyyyy maşallah ama yaaaa nasıl güzel yaakocaman da olmuş ah gözün aydın iznin başladı demek, benim de son 1 haftam kaldı geri geri sayıyorum
hem deee ne balyanakyanaklı bebişe bayılırııımm
maşallah senin kızın da boylu olacak
her şeyin yolunda olması harikaçok şükür
Maşallah gözün aydın. Tontiş yanak büyümüş annesi
canım çok geçmiş olsun. Epeydir girmemiştim. Kaçırmışım aradaki mesajları.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Allah'a şükür haber aldım.
1 ay sonra geliyor inşallah
Maalesef bu kadar şey olurken; iş yeri kapatan esnafa noluyorsa oluyor
Yeni işe girmişti ödeyecektir ama vakit olmadı. Allah'a şükür kavuşacağız
Bebeğimin şansına