2022 ikizler burcu anneleri

Allaah açılışı yaptın ama biz görmek isteriz fotola biziii

göbüş kendi içinde yeni bir dünya oldu
bedenimi tanımakta zorlanıyorum
Asıl büyüme 7. Aydan sonra oluyormuş Çatlak için krem kullanıyomusun kuzucum, ben Akzer yağ aldım onu kullanıyorum. Beraberinde hindistan cevizi yağı. Ama hergün sürmüyorum. Duştan duşa

Herkese merhaba uzun süredir giremedim buraya 24 haftam bu önümüzdeki hafta dolacak o yüzden 2 haftadır iş yüküm biraz fazla.
Umarım herkes iyidir bizim de Perşembe doktor kontrolümüz vardı 23 haftada 27 cm 560 gr olmuşuz her şey yolunda şükür.
Sizler nasılsınız

Büyüyüp tontikleşen bir bebik daha ben de covid sonrası pztsi gitmiştim 500 gr demişti. Senin de son haftan çok şükür izin zamanına ulaşabildik gerçekten ayaktayken artık inanılmaz yoruluyorum

Merhaba Balkız,
24. hafta için dilekçe vereceksin değil mi? Benim doldu bu hafta ama henüz dilekçe vermedim. Önümüzdeki hafta vermeyi düşünüyorum.
Maşallah bebişin kocaman olmuş, tam sevmelik :) Gözün aydın, her şey yolunda şükür
Artık zaman nasıl hızlı geçiyor sanki, ya da bana öyle geliyor. Bir bakıyorum 25 haftalık olmuşum :)

Asıl büyüme 7. Aydan sonra oluyormuş Çatlak için krem kullanıyomusun kuzucum, ben Akzer yağ aldım onu kullanıyorum. Beraberinde hindistan cevizi yağı. Ama hergün sürmüyorum. Duştan duşa
ben bazen unutuyorum ama ben de bazen hindistan cevizi yağı bazen mustela, arada da kaçamak yapıp dalin'in bebe yağını sürüyorum

oohh maşallah tüm bebeler yarım kiloyu geçti

tohum tanesinden nerelere geldik

her şeyin yolunda olmasına çok şükür

Canım çok teşekkür ederim, sizin gibi pırlanta arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım hepiniz iyiki varsınız, allah herşeyi gönlünüzce kılsın

Bal yanak mı dersin fındık burun mu dersin maşallah ya çok şükür

Oyyyy maşallah ama yaaaa nasıl güzel yaa kocaman da olmuş ah gözün aydın iznin başladı demek, benim de son 1 haftam kaldı geri geri sayıyorum

hem deee ne balyanak yanaklı bebişe bayılırııımm

maşallah senin kızın da boylu olacak

her şeyin yolunda olması harika çok şükür

Maşallah gözün aydın. Tontiş yanak büyümüş annesi

Güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar

canım çok geçmiş olsun. Epeydir girmemiştim. Kaçırmışım aradaki mesajları.
Su gibi akıp geçsin bu süre. Hiç yaşamamış kadar mutlu günleriniz olsun. Sen çok güçlü bir annesin. Zor olacak ama üstesinden geleceksin eminim
Senin için yapabileceğimiz birşey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…