2022 ikizler burcu anneleri

Sağol canım sanada geçmiş olsun testi Hamilelikte yaptırmadım test çubukları mahvetmisti beni ama oncekiyle aynı belirti vardı sadece hafif geçti öksürüğüm bı uzun sürdü halada devam ediyor geçmedi bı turlu
Geçmiş olsun canım sana da umarım kötü bisey yoktur. Hasta iken bende test yaptırmıştım, ama bilmiyorum ki ne kadar güvenilir

Evet 2014 te kızım 41 haftayı geçince ve hala doğum başlamayınca tuvaletini yapmış acil sezeryane alındık. Epidural olmult
Doğumun nasıl olduğundan çok bebişin sağlıklı olması önemli canım. Çok şükür sağlıkla kavusmussun darısı simdi ki evladına olsun

Ay benim de sağ kalcam ya bıcak gibi batıyor bazen cok agrı yapıyor
Ahhh yaaa o bıcak batmasi nasıldır bilirim. Kitlenip kalırdım üstüne basıp yurumezdim. Ben o yüzden ilk haftalarda fizik tedaviye gitmiştim. Sadece belini güçlendirici hareketler tavsiye edebilirim sana demişti doktor. İnşallah tez vakitte geçer canım.
Fava alimdi güle güle kullanmak nasip olsun canım

Kızlaar yeni bir sorum var, özellikle de tecrübeli ya da araştırmış annelere ana kucağı almak gerekli midir? Gerekliyse hangi türleri önerirsiniz?
Gerekli mi bilmiyorum ama ben istedim içimden geldi sevgililer günü hediyesi olarak oğluma ilk eşyası olarak ana kucağı aldım nuna marka Anne karnındaki gibi bir hareket rahatlık sağlıyormuş

Kızlaar yeni bir sorum var, özellikle de tecrübeli ya da araştırmış annelere ana kucağı almak gerekli midir? Gerekliyse hangi türleri önerirsiniz?
Bazı bebekler sevmeyebiliyormuş ama bence gerekli işini yaparken koyabilirsin otururken yanına koyabilirsin
Benim aklım babybjörn deydi tabi şuan fiyatı 3binlerde olmasaydı, aslında çook basit bir düzenek ama marka olunca
ama ona muadil benzeyenleri de var öyle bir şey bakardım ben açıkçası katlanması hafif oluşu vs önemli bence babybjörnü gittiği yere bile taşıyan arkadaşım vardı

baldan_madam nasıl geçti randevunuz?
Canım teşekkür ederim.
Bu hafta 24 oldum. İzne çıkacağım için işyeri çok yoğun ve zorlayıcı geçti. Bir süre bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir.
Dün kontrolüm vardı. Çok güzel geçti uzun uzun baktı bebişe. Detaylı ultrason gibi organlarına kadar baktık boyu 32 cm olmuş kilo 771 gr dedi herşey yolundaymış çok şükür. Bir ara esnediğini yakaladık sonra da bacak bacak üstüne attı keyfine düşkün bir kız olacak belliki size bir de balyanak fotosu. Çok yanaklı olacak dedi dr

Eklentiler

• 20220219_164005.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 48
Bal yanak mı dersin fındık burun mu dersin maşallah ya çok şükür

Oyyyy maşallah ama yaaaa nasıl güzel yaa kocaman da olmuş ah gözün aydın iznin başladı demek, benim de son 1 haftam kaldı geri geri sayıyorum

Fiyatlara biraz baktım da çok pahalı olanlar da var 200 300 tlye de var. Çok kararsızım babybjörn de çok şık gerçekten ama çok kısa bir süre kullanacağı için o kadar para vermeyelim dedik

hem deee ne balyanak yanaklı bebişe bayılırııımm

maşallah senin kızın da boylu olacak

her şeyin yolunda olması harika çok şükür

Maşallah gözün aydın. Tontiş yanak büyümüş annesi

Fiyatlara biraz baktım da çok pahalı olanlar da var 200 300 tlye de var. Çok kararsızım babybjörn de çok şık gerçekten ama çok kısa bir süre kullanacağı için o kadar para vermeyelim dedik
Bence de kimi bebek sevmeyebiliyor bir de kısa süre kullanılıyor bana da moje markasınınki. hediye geldi çok portatif olmasa da sevdim görüntüsü vs güzel kullanışlı ona da bakabilirsiniz fiyatlar epey uygundu bakalım bebe de sevecek mi

İyi pazarlar kızlar
Ben bebişime ilk defa bişeyler aldım
E bebekte prima bezler indirimdeymiş prima pampers harmonie aldım yenidoğan için çok önerilmiş
Birde zarf zıbın aldım göbeği düşene kadar bayağı hassas oluyormuş o bölge annem direkt badi giydirip çıkarırken zor olabilir dedi bulmuşken ondan aldım
Birde bebek deterjanı aldım kayınvalidemin aldıklarından ilk zaman kullanabileceklerimi yıkayıp küçük bir çanta hazırlayayım diyorum
Açılışı yaptık bakalım inşallah devamı gelir

Günaydın canım.
Allah razı olsun.
En zor pazarımı yaşıyorum galiba
Geçecek diye bekliyorum koltuğun köşesinde.
Sağolun

tabii ki geçecek döndüğünde de bir bakmışsın 2 ay gibi bir zaman kalmış miniğin doğumuna,
3 pazarın kaldı sadece inşallah, sonra Allah bi daha hiç ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…