- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.281
Benim adım da Sena, belki adaş oluruz bebişinleTatlım çok geçmiş olsun. Aman senle küçük kızın bir süre beraber yatın kocayi başka odaya yolla gitsin. Umarım eşinde tez vakitte toparlar ve sağlığına kavuşur.
Ya Allah im yarabbim yeri dar gelir de anasını dürtermis bak sen şu minik kediye . Demek uslu olacak .
Ohhhhsağlıkli mutlu haberli bol fotoğraflı bir kontrol olsun ve de dinlenmeceli
Tatlım aldıklarına ba-yil-dim. Eminim ablası da onu düşündüğünüz için çok heyecanla kargoyu bekliyordur. Çok ince bir düşünce ya . Sağlıkla gör inşallah içinde evladını . Bende kızıma Sena adını koymayı düşünüyorum bakalım. Babası bende birkac isim bulayım diyor bizimki yüksek ihtimal 7. Ayda belli olacak . Ama sadece eşimin ve benim isteklerimle
Kuzum bende de kaldı o öksürük, saatte en az 5-10 kere kuru kuru öksürüyorum. Twitterda bir doktorun post covid semptomu diye yazdığını görmüştüm, herkes kalan öksürük ve nefes darlığından şikayetçi ama muayenede temiz çıkıyorlarmış. Biz röntgen mr da giremiyoruz. Annem sün balon al aklına geldikçe şişir dedi, en son onu denicem galibaKorona geçiren kızlar öksürük durumunuz nedir? Ben gribi atlattım (sözde korona olmayanı ) ama öksürüğüm devam ediyor. Nedendir ya? ufak bir balgam durumu da söz konusu.
Merhaba canımm hoşgeldinSelamlar arkadaşlarBurda da olduğunuzu bilmiyordum Ben haziran annesiyim. Şehir değişikliği yaptık. Bolu'ya taşındık. Pek aktif olamadım bu süreçte. Mesajlara bakarken @ArYa_Yasy sizin mesajı gördüm ocakta Bolu'ya çok kar yağdı demişsiniz. Tavsiye edebileceğiniz hastane doktor varsa çok mutlu olurum. Kontrolüm haftaya olacak inşallah. Bu süre içinde ayın 22 sinde gitmiştim bir sıkıntı yoktu şükür.
canım çok çok üzgünüm.Şuan cezaevine alındı.
Net ceza oraya gidince bellibolacak dediler.
Eski dükkan vergi borcu yüzünden.
1 ay da olabilir dediler daha da uzun
Ama benim ne bunu kalidrabilecek halim var ne de takatım...
Acile gittim bebeğim iyi kalp atışını dinledim.
Dua edin bebeğime .
O sağlıklı olsun
Beni şuan tek ayakta tutan o.
Selamlar arkadaşlarBurda da olduğunuzu bilmiyordum Ben haziran annesiyim. Şehir değişikliği yaptık. Bolu'ya taşındık. Pek aktif olamadım bu süreçte. Mesajlara bakarken @ArYa_Yasy sizin mesajı gördüm ocakta Bolu'ya çok kar yağdı demişsiniz. Tavsiye edebileceğiniz hastane doktor varsa çok mutlu olurum. Kontrolüm haftaya olacak inşallah. Bu süre içinde ayın 22 sinde gitmiştim bir sıkıntı yoktu şükür.
Kızları günaydın pazartesiyi halatla çekiyorum tam bir aydır göremedik bebisi ultrasonu da neredeyse ay sonuna vermisler normalde cok takılmam ama agzı burnunu görcem diye heyecanlıyım ins saglıkla döneriz. Bu aralar cok sakin duruyor önceden daha hareketliydi endise ediyorum azıcık
GünaydınValla bizde ki kvde de sanki oğlunun çocuğu olmayacakmış davranıyor. En başta nasıl el gibi uzak duruyorsa hala da öyle. Görümce bazen benim minik kızım napıyor diye soruyor bana kv o kim diye soruyor o kadar Fransız yani olaya kadın .
Tatlım gözün Aydın. Maşallah ya gerçekten bebeğe yarasın diye özel olarak tukettiginiz bisey var mi? Bu arada aldığın muslinlere de ayrıca bayıldım link varsa paylaşır mısınız?
Maşallahya parmaklarını saymak nedir yaaa oyuncu bir bebemiz daha sağlıkla al kucağına inşallah
Ah kuzum çok can sıkıcı bir durum yaşıyorsun ama elbetteki geçecektir. Kendini üzmemeye çalış, bebek ve sen iyi olMaalesef. Şuan hiç olmak istemediğim bı yerdeyim. Duruşma salonu kapısındaNe oldu ne olacak bilmiyorum. Duanıza ihtiyacım var. İnşallah bebeğim de iyidir
Merhaba Arya, hoşgeldinCanım benim sağlıkla gelsin yeterki güzel evlatlarımızgörümcem de yeni erkek bebiş doğurdu Tuna Alp koydu tuna da sarpta güzel marin anlamı ne bakayım bi bizim cicilerin bir kısım fotosu dün geldi foto bugün kargo yapıldı gelsin detaylı eklerim ınstagram Astralbaby 11li indirimde 360 ti 289a 11li set. Abla tshrt ekstra 55 ama çok güzeller siteyi inceleyin kızlar muhakkak
Miracığım Günaydın,yarım kilo domatesss çok şükür onları görmek çok iyi geldi bana darısı diğer kizlarin başına ilk foto ilk heyecan gelde sonraki muaneyi bekle
Canancığım merhaba,Çok teşekkür ederim kuzum.
.
Merhaba Arya, hoşgeldin
Çok cici olmuş hastane çıkışların, en güzel günlerde kullanınisim de harika seçim. Ben de daha isim bulamadım
Tatlım hoşgeldinSelamlar arkadaşlarBurda da olduğunuzu bilmiyordum Ben haziran annesiyim. Şehir değişikliği yaptık. Bolu'ya taşındık. Pek aktif olamadım bu süreçte. Mesajlara bakarken @ArYa_Yasy sizin mesajı gördüm ocakta Bolu'ya çok kar yağdı demişsiniz. Tavsiye edebileceğiniz hastane doktor varsa çok mutlu olurum. Kontrolüm haftaya olacak inşallah. Bu süre içinde ayın 22 sinde gitmiştim bir sıkıntı yoktu şükür.
Umarım kuzum valla çok beğendiğim bir isim. Bir de Senalar hep naif, iyi huylu ve kibar oluyorlarBenim adım da Sena, belki adaş oluruz bebişinle
Ya hiç sorma ben bir de test verdim sözde negatiftiKuzum bende de kaldı o öksürük, saatte en az 5-10 kere kuru kuru öksürüyorum. Twitterda bir doktorun post covid semptomu diye yazdığını görmüştüm, herkes kalan öksürük ve nefes darlığından şikayetçi ama muayenede temiz çıkıyorlarmış. Biz röntgen mr da giremiyoruz. Annem sün balon al aklına geldikçe şişir dedi, en son onu denicem galiba
Valla tatlım bu ara bende çok nadir hissediyorumKızları günaydın pazartesiyi halatla çekiyorum tam bir aydır göremedik bebisi ultrasonu da neredeyse ay sonuna vermisler normalde cok takılmam ama agzı burnunu görcem diye heyecanlıyım ins saglıkla döneriz. Bu aralar cok sakin duruyor önceden daha hareketliydi endise ediyorum azıcık
Benim bir buçuk sene önce yakalandım hala öksürüğüm vardı ustune bide bana göre yine covid ama bizimkiler grip dedi test yapmadım ama öncelikle aynı rahatsızlığı yaşadım aşım sayesinde hafif geçti şükür ama öksürük yine başladı ve hala devam ediyor iki ay geçti üstünden ne çekti ciğerlerim doğumdan sonra gidip bı baktircam insallh bişi yokturKorona geçiren kızlar öksürük durumunuz nedir? Ben gribi atlattım (sözde korona olmayanı ) ama öksürüğüm devam ediyor. Nedendir ya? ufak bir balgam durumu da söz konusu.
babası gibi keyifçi olacak sanırımYa Allah im yarabbim yeri dar gelir de anasını dürtermis bak sen şu minik kediye . Demek uslu olacak
bende öksürük olmadı şükür kuzum hamilelikte öksürük için neler yapılabilir çok bilmiyorum bitkisel de olsa temkinli olmak lazımKorona geçiren kızlar öksürük durumunuz nedir? Ben gribi atlattım (sözde korona olmayanı ) ama öksürüğüm devam ediyor. Nedendir ya? ufak bir balgam durumu da söz konusu.
İnstagramda temizliktuyolari diye bir sayfa var Hilal ismi sayfanın sahibi yıllardır takip ediyorum. Temizlik düzen ile ilgili şeyler paylaşıyor. Şuan oda hamile 17 haftalıktı sanırım. Geçen hafta aynı hastalıktan vardı. O storisinde hamilelerin kullanabileceği bir sprey paylaştı ballıymış. Doktoru önermiş baya iyi gelmiş. Şuan storisinde vardır. İstersen bir bak doktoruna felan da sormayı ihmal etme almak istersenKorona geçiren kızlar öksürük durumunuz nedir? Ben gribi atlattım (sözde korona olmayanı ) ama öksürüğüm devam ediyor. Nedendir ya? ufak bir balgam durumu da söz konusu.