2022 ikizler burcu anneleri

Benim adım da Sena, belki adaş oluruz bebişinle

Korona geçiren kızlar öksürük durumunuz nedir? Ben gribi atlattım (sözde korona olmayanı ) ama öksürüğüm devam ediyor . Nedendir ya? ufak bir balgam durumu da söz konusu.
Kuzum bende de kaldı o öksürük, saatte en az 5-10 kere kuru kuru öksürüyorum. Twitterda bir doktorun post covid semptomu diye yazdığını görmüştüm, herkes kalan öksürük ve nefes darlığından şikayetçi ama muayenede temiz çıkıyorlarmış. Biz röntgen mr da giremiyoruz. Annem sün balon al aklına geldikçe şişir dedi, en son onu denicem galiba

Merhaba canımm hoşgeldin kaçıncı haftadasın, hamilelik günlüğün yok profilinde

canım çok çok üzgünüm.
biz şu an da sana ne desek boş gelicek ama gerçekten bebişin için ayakta durman lazım.
inşallah bu kötü süreç en kısa sürede biter
dualarımız hep seninle

hoş geldin Keira

nasılsın her şey yolunda mı

Kızları günaydın pazartesiyi halatla çekiyorum tam bir aydır göremedik bebisi ultrasonu da neredeyse ay sonuna vermisler normalde cok takılmam ama agzı burnunu görcem diye heyecanlıyım ins saglıkla döneriz. Bu aralar cok sakin duruyor önceden daha hareketliydi endise ediyorum azıcık

sana da çok az kaldı aynı gün K kdv 'nin de kontrolü var

Günaydın
Çok sağol kuzucum, özel olarak tükettiğim bir şey yok. Sadece süt, ev yapımı yoğurt, badem, fındık hergün tüketmeye özen gösteriyorum
Müslinleri ebebek mağazasından aldım. Sitesinde de var

Maalesef. Şuan hiç olmak istemediğim bı yerdeyim. Duruşma salonu kapısında Ne oldu ne olacak bilmiyorum. Duanıza ihtiyacım var. İnşallah bebeğim de iyidir
Ah kuzum çok can sıkıcı bir durum yaşıyorsun ama elbetteki geçecektir. Kendini üzmemeye çalış, bebek ve sen iyi ol umarım sıkıntıların tez vakitte aydınlığa çıkar

Merhaba Arya, hoşgeldin
Çok cici olmuş hastane çıkışların, en güzel günlerde kullanınisim de harika seçim. Ben de daha isim bulamadım

yarım kilo domatesss çok şükür onları görmek çok iyi geldi bana darısı diğer kizlarin başına ilk foto ilk heyecan gelde sonraki muaneyi bekle
Miracığım Günaydın,
Harika haberlerle dönmüşsün, çok şükür. Sen şu yakışıklılara bak büyümüşler de poz veriyorlar annelerine öyle mi Gözün aydın, hep sağlıklo haberlerini alalım

Tatlım hoşgeldin herseyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım gönlüne göre bir dr da bulursun
Benim adım da Sena, belki adaş oluruz bebişinle
Umarım kuzum valla çok beğendiğim bir isim. Bir de Senalar hep naif, iyi huylu ve kibar oluyorlar . Umarım olur
Ya hiç sorma ben bir de test verdim sözde negatifti . Ama Öksürük hala devam ediyor, detaylıda ki Dr um da kovidli gibi öksürüyorsun demişti. Kan testi mi yaptırsam napsam sahi bu saatten sonra kovid geçirdiğimi öğrensem nolcak
Valla tatlım bu ara bende çok nadir hissediyorum . Ama şükür ara ara hissediyorum bende yer bulursam gidicem Dr a pztsi.

Korona geçiren kızlar öksürük durumunuz nedir? Ben gribi atlattım (sözde korona olmayanı ) ama öksürüğüm devam ediyor . Nedendir ya? ufak bir balgam durumu da söz konusu.
Benim bir buçuk sene önce yakalandım hala öksürüğüm vardı ustune bide bana göre yine covid ama bizimkiler grip dedi test yapmadım ama öncelikle aynı rahatsızlığı yaşadım aşım sayesinde hafif geçti şükür ama öksürük yine başladı ve hala devam ediyor iki ay geçti üstünden ne çekti ciğerlerim doğumdan sonra gidip bı baktircam insallh bişi yoktur

bende öksürük olmadı şükür kuzum hamilelikte öksürük için neler yapılabilir çok bilmiyorum bitkisel de olsa temkinli olmak lazım en kısa zamanda geçer inşallah

İnstagramda temizliktuyolari diye bir sayfa var Hilal ismi sayfanın sahibi yıllardır takip ediyorum. Temizlik düzen ile ilgili şeyler paylaşıyor. Şuan oda hamile 17 haftalıktı sanırım. Geçen hafta aynı hastalıktan vardı. O storisinde hamilelerin kullanabileceği bir sprey paylaştı ballıymış. Doktoru önermiş baya iyi gelmiş. Şuan storisinde vardır. İstersen bir bak doktoruna felan da sormayı ihmal etme almak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…