- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.341
Amin inşallah, hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin, biz de hep sağlıklı olalımOyy maşallah sağlıkla gelsin inşaallah minnoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah, hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin, biz de hep sağlıklı olalımOyy maşallah sağlıkla gelsin inşaallah minnoş
Bu aklıma gelmemişti. Ama ben neredeyse eşit şekilde sağa da yatıyorum istemsizcebi yandan da sola yatıyoruz diye mi acaba sorusu kafamı karıştırmıyo değil
Geçmiş olsun canım sana da umarım kötü bisey yoktur. Hasta iken bende test yaptırmıştım, ama bilmiyorum ki ne kadar güvenilir
Doğumun nasıl olduğundan çok bebişin sağlıklı olması önemli canım. Çok şükür sağlıkla kavusmussun darısı simdi ki evladına olsunEvet 2014 te kızım 41 haftayı geçince ve hala doğum başlamayınca tuvaletini yapmış acil sezeryane alındık. Epidural olmult
Ahhh yaaa o bıcak batmasi nasıldır bilirim. Kitlenip kalırdım üstüne basıp yurumezdim. Ben o yüzden ilk haftalarda fizik tedaviye gitmiştim. Sadece belini güçlendirici hareketler tavsiye edebilirim sana demişti doktor. İnşallah tez vakitte geçer canım.Ay benim de sağ kalcam ya bıcak gibi batıyor bazen cok agrı yapıyor
Fava alimdi güle güle kullanmak nasip olsun canımKızlar bebek tarağı almıştım, geldi ve çok güzel çıktı. Düşünen varsa bakabilirsiniz özellikle şu kıl fırçalar yeni doğanda çok iyi oluyormuş
Vose YumuÅak Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası & AhÅap Tarak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vose YumuÅak Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası & AhÅap Tarak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gerekli mi bilmiyorum ama ben istedim içimden geldi sevgililer günü hediyesi olarak oğluma ilk eşyası olarak ana kucağı aldım nuna marka Anne karnındaki gibi bir hareket rahatlık sağlıyormuşKızlaar yeni bir sorum var, özellikle de tecrübeli ya da araştırmış annelere ana kucağı almak gerekli midir? Gerekliyse hangi türleri önerirsiniz?
Bazı bebekler sevmeyebiliyormuş ama bence gerekli işini yaparken koyabilirsin otururken yanına koyabilirsinKızlaar yeni bir sorum var, özellikle de tecrübeli ya da araştırmış annelere ana kucağı almak gerekli midir? Gerekliyse hangi türleri önerirsiniz?
Canım teşekkür ederim.baldan_madam nasıl geçti randevunuz?
Bal yanak mı dersin fındık burun mu dersin maşallah ya çok şükürCanım teşekkür ederim.
Bu hafta 24 oldum. İzne çıkacağım için işyeri çok yoğun ve zorlayıcı geçti. Bir süre bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir.
Dün kontrolüm vardı. Çok güzel geçti uzun uzun baktı bebişe. Detaylı ultrason gibi organlarına kadar baktık boyu 32 cm olmuş kilo 771 gr dedi herşey yolundaymış çok şükür. Bir ara esnediğini yakaladık sonra da bacak bacak üstüne attı keyfine düşkün bir kız olacak belliki size bir de balyanak fotosu. Çok yanaklı olacak dedi dr
Oyyyy maşallah ama yaaaa nasıl güzel yaa kocaman da olmuş ah gözün aydın iznin başladı demek, benim de son 1 haftam kaldı geri geri sayıyorumCanım teşekkür ederim.
Bu hafta 24 oldum. İzne çıkacağım için işyeri çok yoğun ve zorlayıcı geçti. Bir süre bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir.
Dün kontrolüm vardı. Çok güzel geçti uzun uzun baktı bebişe. Detaylı ultrason gibi organlarına kadar baktık boyu 32 cm olmuş kilo 771 gr dedi herşey yolundaymış çok şükür. Bir ara esnediğini yakaladık sonra da bacak bacak üstüne attı keyfine düşkün bir kız olacak belliki size bir de balyanak fotosu. Çok yanaklı olacak dedi dr
Fiyatlara biraz baktım da çok pahalı olanlar da var 200 300 tlye de var. Çok kararsızım babybjörn de çok şık gerçekten ama çok kısa bir süre kullanacağı için o kadar para vermeyelim dedikBazı bebekler sevmeyebiliyormuş ama bence gerekli işini yaparken koyabilirsin otururken yanına koyabilirsin
Benim aklım babybjörn deydi tabi şuan fiyatı 3binlerde olmasaydı, aslında çook basit bir düzenek ama marka olunca
ama ona muadil benzeyenleri de var öyle bir şey bakardım ben açıkçası katlanması hafif oluşu vs önemli bence babybjörnü gittiği yere bile taşıyan arkadaşım vardı
Canım teşekkür ederim.
Günaydın canım.
Maşallah gözün aydın. Tontiş yanak büyümüş annesiCanım teşekkür ederim.
Bence de kimi bebek sevmeyebiliyor bir de kısa süre kullanılıyor bana da moje markasınınki. hediye geldi çok portatif olmasa da sevdim görüntüsü vs güzel kullanışlı ona da bakabilirsiniz fiyatlar epey uygundu bakalım bebe de sevecek miFiyatlara biraz baktım da çok pahalı olanlar da var 200 300 tlye de var. Çok kararsızım babybjörn de çok şık gerçekten ama çok kısa bir süre kullanacağı için o kadar para vermeyelim dedik
Günaydın canım.
Allah razı olsun.
En zor pazarımı yaşıyorum galiba
Geçecek diye bekliyorum koltuğun köşesinde.
Sağolun