- 11 Eylül 2021
- 1.624
- 3.187
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.301
konudan bagımsız ama bende de mevsim gecisi, hava değişimi alerjisi var sabahları hapsırık burun akıntısı göz yasarması yasıyorum max 3 saate geciyor ama sabahları zorbende öksürük olmadı şükür kuzum hamilelikte öksürük için neler yapılabilir çok bilmiyorum bitkisel de olsa temkinli olmak lazımen kısa zamanda geçer inşallah
Çok sağol tatlım sayfayı takibe aldım ürünü de gördümİnstagramda temizliktuyolari diye bir sayfa var Hilal ismi sayfanın sahibi yıllardır takip ediyorum. Temizlik düzen ile ilgili şeyler paylaşıyor. Şuan oda hamile 17 haftalıktı sanırım. Geçen hafta aynı hastalıktan vardı. O storisinde hamilelerin kullanabileceği bir sprey paylaştı ballıymış. Doktoru önermiş baya iyi gelmiş. Şuan storisinde vardır. İstersen bir bak doktoruna felan da sormayı ihmal etme almak istersen
Geçmiş olsun canım sana da umarım kötü bisey yoktur. Hasta iken bende test yaptırmıştım, ama bilmiyorum ki ne kadar güvenilirBenim bir buçuk sene önce yakalandım hala öksürüğüm vardı ustune bide bana göre yine covid ama bizimkiler grip dedi test yapmadım ama öncelikle aynı rahatsızlığı yaşadım aşım sayesinde hafif geçti şükür ama öksürük yine başladı ve hala devam ediyor iki ay geçti üstünden ne çekti ciğerlerim doğumdan sonra gidip bı baktircam insallh bişi yoktur
Rica ederim ne demekÇok sağol tatlım sayfayı takibe aldım ürünü de gördüm. Muhakkak bunu doktora soracagim bakalım o ne diyecek. Tekrar teşekkürler
Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Allah'a şükür haber aldım.
1 ay sonra geliyor inşallah
Maalesef bu kadar şey olurken; iş yeri kapatan esnafa noluyorsa oluyor
Yeni işe girmişti ödeyecektir ama vakit olmadı. Allah'a şükür kavuşacağız
Bebeğimin şansına
çok güzel haber canım inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçerHepinize dualarınız için teşekkür ederim
Bebeğimin şansına
Merhabalar canım hoş buldukMerhaba Arya, hoşgeldin
Çok cici olmuş hastane çıkışların, en güzel günlerde kullanınisim de harika seçim. Ben de daha isim bulamadım
Aaaa merhaba hoşgeldiniz canımSelamlar arkadaşlarBurda da olduğunuzu bilmiyordum Ben haziran annesiyim. Şehir değişikliği yaptık. Bolu'ya taşındık. Pek aktif olamadım bu süreçte. Mesajlara bakarken AryArel sizin mesajı gördüm ocakta Bolu'ya çok kar yağdı demişsiniz. Tavsiye edebileceğiniz hastane doktor varsa çok mutlu olurum. Kontrolüm haftaya olacak inşallah. Bu süre içinde ayın 22 sinde gitmiştim bir sıkıntı yoktu şükür.
Ayy canım onu ben 3 ay önce kızımın odaya yolladim ztnTatlım çok geçmiş olsun. Aman senle küçük kızın bir süre beraber yatın kocayi başka odaya yolla gitsin. Umarım eşinde tez vakitte toparlar ve sağlığına kavuşur.
Ya Allah im yarabbim yeri dar gelir de anasını dürtermis bak sen şu minik kediye . Demek uslu olacak .
Ohhhhsağlıkli mutlu haberli bol fotoğraflı bir kontrol olsun ve de dinlenmeceli
Tatlım aldıklarına ba-yil-dim. Eminim ablası da onu düşündüğünüz için çok heyecanla kargoyu bekliyordur. Çok ince bir düşünce ya . Sağlıkla gör inşallah içinde evladını . Bende kızıma Sena adını koymayı düşünüyorum bakalım. Babası bende birkac isim bulayım diyor bizimki yüksek ihtimal 7. Ayda belli olacak . Ama sadece eşimin ve benim isteklerimle
Çok şükür, güzel bir haberHepinize dualarınız için teşekkür ederim
Bebeğimin şansına
canım çok çok sevindim.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Bebeğimin şansına
GözünAydın canım ne mutlu bir haberHepinize dualarınız için teşekkür ederim
Bebeğimin şansına
Amin canım. Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasınAyy canım onu ben 3 ay önce kızımın odaya yolladim ztn4 ay sonra görüşürüz dedim sena çok güzel evet adıyla sağlıkla gelsin inşaallah minnoş prenses site çok güzel hepsinde anneler ve aşırı titiz ilgililer tavsiye ederim
Kontrolumüz güzel geçti herşey yolunda çok şükür yüzünü asla göstermiyor foto malesef yok belli değil
Aşağıya baskı ve belde ağrım var dedim magnezyumu 2 ye çıkartabilirsin normal ağrılar dedi suyu rahim ağzı uzunluğu gayet iyi dedi 670 gr olmuş oğluşum
Şeker yüklemesini söyledi ben öneriyorum bi zararı yok yaptıralım dedi haftaya aç karnına gidip yaptırıcam bizden bukadar
Hadi gözün aydın. Nazlı bebe, eninde sonunda göreceğiz o tatlı suratıKontrolumüz güzel geçti herşey yolunda çok şükür yüzünü asla göstermiyor foto malesef yok belli değil
Aşağıya baskı ve belde ağrım var dedim magnezyumu 2 ye çıkartabilirsin normal ağrılar dedi suyu rahim ağzı uzunluğu gayet iyi dedi 670 gr olmuş oğluşum
Şeker yüklemesini söyledi ben öneriyorum bi zararı yok yaptıralım dedi haftaya aç karnına gidip yaptırıcam bizden bukadar
Duamız seninleydi çok şükürHepinize dualarınız için teşekkür ederim
Bebeğimin şansına