2022 ikizler burcu anneleri

bende öksürük olmadı şükür kuzum hamilelikte öksürük için neler yapılabilir çok bilmiyorum bitkisel de olsa temkinli olmak lazım 👍en kısa zamanda geçer inşallah 🙏
konudan bagımsız ama bende de mevsim gecisi, hava değişimi alerjisi var sabahları hapsırık burun akıntısı göz yasarması yasıyorum max 3 saate geciyor ama sabahları zor😁

İnstagramda temizliktuyolari diye bir sayfa var Hilal ismi sayfanın sahibi yıllardır takip ediyorum. Temizlik düzen ile ilgili şeyler paylaşıyor. Şuan oda hamile 17 haftalıktı sanırım. Geçen hafta aynı hastalıktan vardı. O storisinde hamilelerin kullanabileceği bir sprey paylaştı ballıymış. Doktoru önermiş baya iyi gelmiş. Şuan storisinde vardır. İstersen bir bak doktoruna felan da sormayı ihmal etme almak istersen 😊
Çok sağol tatlım sayfayı takibe aldım ürünü de gördüm ✌️. Muhakkak bunu doktora soracagim bakalım o ne diyecek. Tekrar teşekkürler 🖐️

Benim bir buçuk sene önce yakalandım hala öksürüğüm vardı ustune bide bana göre yine covid ama bizimkiler grip dedi test yapmadım ama öncelikle aynı rahatsızlığı yaşadım aşım sayesinde hafif geçti şükür ama öksürük yine başladı ve hala devam ediyor iki ay geçti üstünden ne çekti ciğerlerim doğumdan sonra gidip bı baktircam insallh bişi yoktur
Geçmiş olsun canım sana da umarım kötü bisey yoktur. Hasta iken bende test yaptırmıştım, ama bilmiyorum ki ne kadar güvenilir 🙄

Hepinize dualarınız için teşekkür ederim 🙏
Allah'a şükür haber aldım.
1 ay sonra geliyor inşallah 🙏
Maalesef bu kadar şey olurken; iş yeri kapatan esnafa noluyorsa oluyor 😔
Yeni işe girmişti ödeyecektir ama vakit olmadı. Allah'a şükür kavuşacağız 🙏
Bebeğimin şansına 🙏

ohh çok şükür🙏🙏 öyle ne yazık ki kuzum ülke öyle bi duruma geldi ki Allah kahretsin🙄 en çok esnafa üzülüyorum zaten dolar, euro aldı yürüdü gitti🙄

neyse tesellimiz diyelim 1 ay için🙏🙏🙏 tam zamanına da Tarkan ne güzel şarkı yaptı geçecek diye🙏 geçecek inşallah hepimiz için bu günler, göreceğiz inşallah 🙏

sen üzme kendini detaylını da al, iyi ki bu süreçte sana yoldaşlık edecek bir Meleğin var🧡

biz de buradayız🙏

Bebeğimin şansına 🙏
çok güzel haber canım inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer 🙏

Selamlar arkadaşlar ✋ Burda da olduğunuzu bilmiyordum 🤗 Ben haziran annesiyim. Şehir değişikliği yaptık. Bolu'ya taşındık. Pek aktif olamadım bu süreçte. Mesajlara bakarken AryArel AryArel sizin mesajı gördüm ocakta Bolu'ya çok kar yağdı demişsiniz. Tavsiye edebileceğiniz hastane doktor varsa çok mutlu olurum. Kontrolüm haftaya olacak inşallah. Bu süre içinde ayın 22 sinde gitmiştim bir sıkıntı yoktu şükür.
Aaaa merhaba hoşgeldiniz canım 😍😍🌸 ben kadın doğum hastanesini tercih ediyorum daha ilgili diye şuan için dilara bozkurt doktorum bekir gülaçti ama sürekli gönüllü hizmetlerde afrikada falan . Dilara hanımdan memnunum ismim yasemin bu arada memnun oldum 💙😍😍

Tatlım çok geçmiş olsun. Aman senle küçük kızın bir süre beraber yatın kocayi başka odaya yolla gitsin😄. Umarım eşinde tez vakitte toparlar🙏 ve sağlığına kavuşur.

😄😄Ya Allah im yarabbim yeri dar gelir de anasını dürtermis bak sen şu minik kediye 🥰. Demek uslu olacak ✌️.

Ohhhh❣️ sağlıkli mutlu haberli bol fotoğraflı bir kontrol olsun ve de dinlenmeceli😄

Tatlım aldıklarına ba-yil-dim😍. Eminim ablası da onu düşündüğünüz için çok heyecanla kargoyu bekliyordur. Çok ince bir düşünce ya🥰. Sağlıkla gör inşallah içinde evladını ✌️😍. Bende kızıma Sena adını koymayı düşünüyorum bakalım. Babası bende birkac isim bulayım diyor bizimki yüksek ihtimal 7. Ayda belli olacak 😄. Ama sadece eşimin ve benim isteklerimle 😎
Ayy canım onu ben 3 ay önce kızımın odaya yolladim ztn😎😆😂 4 ay sonra görüşürüz dedim😁😁 sena çok güzel evet adıyla sağlıkla gelsin inşaallah minnoş prenses 😍😘😘 site çok güzel hepsinde anneler ve aşırı titiz ilgililer tavsiye ederim 🌸🌸

Bebeğimin şansına 🙏
Çok şükür, güzel bir haber🥰 hiç hak etmediğimiz durumlara düşebiliyoruz, gerçekten adil dünya inancım kalmıyor bazen ama sonu güzel olsun canım, dua etmekten ve beklemekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Sen bu 1 ay bebişe ve kendine iyi bak, muayeneni ihmal etme, babası sabırsızlanıyordu, döndüğünde hissedebilecek bebişin tekmeleri🥰

Bebeğimin şansına 🙏
canım çok çok sevindim.
1 ay sonra bütün dertleriniz biter umarım.
bebişin için tekrar detaylı randevusu al onu görünce biraz da olsa için rahat eder :)

Bebeğimin şansına 🙏
GözünAydın canım ne mutlu bir haber 🧡🧡. Sende kendini çok fazla üzme artık, ailenle bolca vakit geçir. Maalesef şartlar o kadar kötü ki.. neyse bununla geçmiş gitmiş olsun. 🙏. Peki detaylı için tekrar randevu alacak misin ?

Ayy canım onu ben 3 ay önce kızımın odaya yolladim ztn😎😆😂 4 ay sonra görüşürüz dedim😁😁 sena çok güzel evet adıyla sağlıkla gelsin inşaallah minnoş prenses 😍😘😘 site çok güzel hepsinde anneler ve aşırı titiz ilgililer tavsiye ederim 🌸🌸
Amin canım. Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın 🙏.

Kontrolumüz güzel geçti herşey yolunda çok şükür yüzünü asla göstermiyor foto malesef yok belli değil 😁
Aşağıya baskı ve belde ağrım var dedim magnezyumu 2 ye çıkartabilirsin normal ağrılar dedi suyu rahim ağzı uzunluğu gayet iyi dedi 670 gr olmuş oğluşum🙏
Şeker yüklemesini söyledi ben öneriyorum bi zararı yok yaptıralım dedi haftaya aç karnına gidip yaptırıcam bizden bukadar 😁

Kontrolumüz güzel geçti herşey yolunda çok şükür yüzünü asla göstermiyor foto malesef yok belli değil 😁
Aşağıya baskı ve belde ağrım var dedim magnezyumu 2 ye çıkartabilirsin normal ağrılar dedi suyu rahim ağzı uzunluğu gayet iyi dedi 670 gr olmuş oğluşum🙏
Şeker yüklemesini söyledi ben öneriyorum bi zararı yok yaptıralım dedi haftaya aç karnına gidip yaptırıcam bizden bukadar 😁

çook şükür B Bonncuk 🙏🙏 bu minikler kameraları pek sevmiyo😂

önemli olan rahim ağzı uzunluğu ve sağlıklı olması çok sevindim yarım kiloyu geçen bir bebe daha🧡🧡🧡

Hadi gözün aydın. Nazlı bebe, eninde sonunda göreceğiz o tatlı suratı🥰🥰 maşallah 🧿

Kızlar burnu tıkanık olan varsa bugun bir arkadaşımın tavsiyesiyle bunu aldık eczaneden
Şimdi bir damla kıyafetime damlattım burnumu açtı çok güzel rahatlattı çok memnun kaldım yastığa kıyafet yakasına falan damlatılıyor cilde sürülmüyor hamileler için uygunmuş buhar makinesine koyan da varmış bebekler için de aklınızda bulunsun

Eklentiler

• IMG_20220218_191847.jpg
    IMG_20220218_191847.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 33
Bebeğimin şansına 🙏
Duamız seninleydi çok şükür 🥰💐 geçmiş bitmiş olsun inşallah çabucak gelip bitecek.
Zaten şu korona sürecinde olan esnafa olmuşken en azından sürecin uzamamış olması tesellimiz olsun, bir de miniğin en güzel tesellin çabucak geçsin de kavuşasınız 🤗♥️

X