2022 ikizler burcu anneleri

Sizinkilerde de iyiymiş bizimki hiç almaz daha üstüne ben alınca laf eder doğunca alırsın ciplakmi kalacak ya doğunca hastane masrafı tayinciyiz ev tasincak kurban geliyor hepsi üst üste binicek ben ha diyincede herşeyi alamamki ozaman şimdi yavaş yavaş yapıyorum ne güzel almiyosunuz bari engel olmayın çok sinirim bozuliyor hevesimi kaciriyorlar

Evet ya hızla büyüyorlar Bana verdiği 50 mg lık 75'i ve 100'ü de varmış ama onlara gerek duymadı. Tadı gazoz gibi. Kötü değil içtim bir saat geçmesini bekliyorum. Sonra kan vereceğim

oh süper sen 50 lik bulmuşsun

daha bitmemiş o zaman yarım saat arayla aldılar benim de

ayy güzel sonuçlarımız çıksın inşallah

gündüz biz hareket edince beşik gibi oluyomuş uyuyolarmış dinlendiğinde otururken takip et

bi de arada konuşsana senin sesine de tepki verebilir

Yaaaa maşallah

Benim 4 te canım randevu.

Ayy sahiden uyuyor nasıl kafasını da yaslamış
Maşallah sizin haftalar bizden bayağı önde olunca biz önce fragman izliyoruz sonra yaşıyoruz

Haklısın tabiki hevesini yaşamak istiyorsun ayrıca herkesin zevki bir değil kendin alsan almayacağın dönüp bakmayacağın şeyi kayınvaliden aldı diye giydirmek de hoş değil. İmkanın dahilinde al içine sinenleri eşine de tatlı tatlı söylersin arkadaşlarıma sordum yetmiyormuş zaten diye yeri gelecek sık sık değiştireceksin benim aralıkta doğum yapan arkadaşım günde 5 defa değiştiriyorum diyordu tabi herkes öyle olmayabilir de anneyiz biz tabiki hevesleneceğiz ya çok normaaal gönlü olsun görsün diye giydirirsin gidince ona ama konusu açılırsa da söylersin belki gerçekten ince düşünemememiştir bilsin en azından sonrası için de sana danışmalı sormalı

Ayy bu da başka bir versiyonmuş bi rahat bıraksalar herkes iyi kötü kendi işini halledecekte bişey almıyorsan sus bari moral bozma
Benimki alır konuşur seninki almaz konuşur
Sabır diliyorum hepimize

Benimde iki yeğenim var ilk zamanlar çok çiş çıkıyor çökelek gibi kusuyorlar
bide ben hiç sevmem bebek dediğin mis gibi kokacak akşama kadar 40 kere değiştiririm hiç üşenmem onlar konuşsun ben yine alacağımı alırım
bebeğimde kız renkli boneler bandanalar filan alıcam renkli çoraplar patik ayakkabılar ayy neler neler var
Bu haftada hızlıca geçsin inşallahta sonrası kolay

Merhaba kızlar bende bugün detaylıdan çıktım çok şükür herşeyi çok güzel ve sağlıklı dedi doktor durup durup güldü baya eğlendi şu hallere bak diyor ben anlayabildim kadarını gördüm ağzını açtı esnedi yalandı dil çıkardı baya güldürdü bizi elleri ayakları organ ve damarları herşeyi oluşmuş ve tam tüm parmaklarına kadar saydı iyiki 23. Hafta gitmişim suyu da yerindeymis o yüzden çok mutluyum birde bebek dik duruyor yani hareketlerini aşağıda hissedersin ama o doğumla alakalı değil bebeğin duruşu ile alakalı dedi hakikatten ben öyle hissediyorum ama rahim olması gereken yerde zaten karnım çok büyüdü gram olarak da şimdilik 600 Gr olmuş

Eklentiler

• IMG-20220216-WA0009.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 59
Maşallahhhh minnoşa nasıl bir mucizeler Allahım çok sevindim her şeyin iyi olmasına Bende hem göbek deliğinin hizasında ve altta hissediyordum demekki duruşları etkiliyor

Ay masallah 779 gram mı ne kadar güzeller allahım dayanamıyorumm anam benim kızım daha kac gram bilmiyorum iple cekiyorum pazartesiyiii sizi görünce masallah cok masallah

oh süper sen 50 lik bulmuşsun

daha bitmemiş o zaman yarım saat arayla aldılar benim de

ayy güzel sonuçlarımız çıksın inşallah
Benim sonuç çıktı çok 90 olarak. Çok şükür şekerle ilgili herhangi bir sorun yok, elhamdülillah senin de çıktımı canısı

O burun da nedir yaaa çok güzel demek ki sen de çok güzelsin canım maşallah sana Arden
Farklı bir tür de böyleleri, hem bir iş yapmaz hem de laf ederler. Tamam bazı şeyler doğunca da alınır ama iki ayağımız bir pabuçtayken de alışverşi niye bırakalım doğum sonrasına, başka başka dertlermiz olacak, o zaman da o dertler için bol yorum yaparlar en güzeli biz kulakları tıkayıp içimize sinen neyse onu yapıcaz. Hiiiiiç hevesin kaçmasın, misler gibi en güzelini yapacağız
Geçmiş olsun canım, bunu da atlattın çok tatlı bi surat ama yaaa hep böyle güzel haberler duyarsın inşallah

Kızlar bu arada şimdi de 2. Tetenoz aşımı oldum.. Dr sordum şeker yüklemesi yaptıya aynı gün tetenoz sıkıntı olur mu diye. Olmaz dedi. Zaten sağlık ocağı da çağırmıştı, yaptırdım gitti Bugün bebişimi gördüğüm için hem de her şey yolunda olduğu için çok mutluyum. Darısı sizlere canlar

Şifa olsun kuzum mutluluğun katlanarak artsın şeker yüklemesinde önce ve sonra olmak üzere 2 kez mi kan alınıyor?

miya06 canım bence aldığı şeyler giyilecek gibi ise hic sesini çıkarma bence hiç almaması daha kötü birde cidden çok masraf herşey ordan kazandığını düşün normalde almayacağın ekstra birşeyini alırsın mesela bebek telsizi dekoratif oyuncak vs zaten hemencecik büyüyor kendi heves ettiğin iki üç kıyafet alsan olur ben mesela 1 tane kıyafet aldım sadece 1 tane gerisi annem ve KV aldı benim kv dede sadece kıyafet alır mesela neyse kendi annem dedi o çok aldı bende ihtiyacın olan ne varsa bari araç gereç o tarz aldi ben hiç sesimi çıkarmıyorum çünkü ne kadar biz az harcarsak kocamdan daha iyi mobilya ve ya daha ekstra şeyler isteyebilirim

Benim sonuç çıktı çok 90 olarak. Çok şükür şekerle ilgili herhangi bir sorun yok, elhamdülillah senin de çıktımı canısı

ohh süper çok şükür çok sevindim kuzumm
benim de çıktı, salı günü kendi doktoruma götüreceğim

sanki sorun yok gibi

Eklentiler

• 6DB192D8-CCA1-472D-9359-8DF52D4EA016.jpeg
    246,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…