2022 ikizler burcu anneleri

Merhaba kızlar bende bugün detaylıdan çıktım çok şükür herşeyi çok güzel ve sağlıklı dedi doktor durup durup güldü baya eğlendi şu hallere bak diyor 🤣🤣 ben anlayabildim kadarını gördüm ağzını açtı esnedi yalandı dil çıkardı baya güldürdü bizi 🤭🤭 elleri ayakları organ ve damarları herşeyi oluşmuş ve tam tüm parmaklarına kadar saydı iyiki 23. Hafta gitmişim 🙏🙏 suyu da yerindeymis o yüzden çok mutluyum birde bebek dik duruyor yani hareketlerini aşağıda hissedersin ama o doğumla alakalı değil bebeğin duruşu ile alakalı dedi hakikatten ben öyle hissediyorum ama rahim olması gereken yerde zaten karnım çok büyüdü 😃😃 gram olarak da şimdilik 600 Gr olmuş 😊😊

yiaaaa😍😍😍 maşallah minnoşaaa🧡🧡

ohh süper her şeyin yolunda olmasına çok sevindim🙏🙏 bizimkiler oyuncu Esraa🙈🙈

Kızlar bu arada şimdi de 2. Tetenoz aşımı oldum.. Dr sordum şeker yüklemesi yaptıya aynı gün tetenoz sıkıntı olur mu diye. Olmaz dedi. Zaten sağlık ocağı da çağırmıştı, yaptırdım gitti😍😀 Bugün bebişimi gördüğüm için hem de her şey yolunda olduğu için çok mutluyum. Darısı sizlere canlar😍❤️

ohh şifa olsuninşallah ağrı sızı olmaz🙏🙏
ben de ayın 24 ü gibi 2. tetanozu olacağım✌️😇

O burun da nedir yaaa çok güzel😍😍😍 demek ki sen de çok güzelsin canım 🥰 maşallah sana Arden 🧿

Farklı bir tür de böyleleri, hem bir iş yapmaz hem de laf ederler. Tamam bazı şeyler doğunca da alınır ama iki ayağımız bir pabuçtayken de alışverşi niye bırakalım doğum sonrasına, başka başka dertlermiz olacak, o zaman da o dertler için bol yorum yaparlar 😡 en güzeli biz kulakları tıkayıp içimize sinen neyse onu yapıcaz. Hiiiiiç hevesin kaçmasın, misler gibi en güzelini yapacağız 🥰🥰

Geçmiş olsun canım, bunu da atlattın😍😍 çok tatlı bi surat ama yaaa 🐣 hep böyle güzel haberler duyarsın inşallah 😍

beni utandırdın🙈

sana çook kalpp🧡🧡🧡🧡

miya06 miya06 canım bence aldığı şeyler giyilecek gibi ise hic sesini çıkarma bence hiç almaması daha kötü birde cidden çok masraf herşey ordan kazandığını düşün normalde almayacağın ekstra birşeyini alırsın mesela bebek telsizi dekoratif oyuncak vs zaten hemencecik büyüyor kendi heves ettiğin iki üç kıyafet alsan olur ben mesela 1 tane kıyafet aldım sadece 1 tane gerisi annem ve KV aldı 😃 benim kv dede sadece kıyafet alır mesela neyse kendi annem dedi o çok aldı bende ihtiyacın olan ne varsa bari araç gereç o tarz aldi ben hiç sesimi çıkarmıyorum çünkü ne kadar biz az harcarsak kocamdan daha iyi mobilya ve ya daha ekstra şeyler isteyebilirim 🤣🤣
Gelsin bir bakalım aldıklarını göreyimde bende kendimce bişeyler alırım artık
keşke herşey güzellikle olsa ama kayınvalide olunca o özellik otomatik açılıyor herhalde gelin bilmez ben bilirim 🤣

Merhaba kızlar bende bugün detaylıdan çıktım çok şükür herşeyi çok güzel ve sağlıklı dedi doktor durup durup güldü baya eğlendi şu hallere bak diyor 🤣🤣 ben anlayabildim kadarını gördüm ağzını açtı esnedi yalandı dil çıkardı baya güldürdü bizi 🤭🤭 elleri ayakları organ ve damarları herşeyi oluşmuş ve tam tüm parmaklarına kadar saydı iyiki 23. Hafta gitmişim 🙏🙏 suyu da yerindeymis o yüzden çok mutluyum birde bebek dik duruyor yani hareketlerini aşağıda hissedersin ama o doğumla alakalı değil bebeğin duruşu ile alakalı dedi hakikatten ben öyle hissediyorum ama rahim olması gereken yerde zaten karnım çok büyüdü 😃😃 gram olarak da şimdilik 600 Gr olmuş 😊😊
Ay maşallaaah😍 tosuncuk herkesi neşelendirmiş, şuna bak sen ya minnoş❤️💕 şükürler olsun böyle güzel haberlere 😍😇

rollercoaster rollercoaster Ben gidemedim hastahaneye maalesef 😔 beklenmeyen şeyler yaşandı eşimle ilgili hastanede maalesef. Vergi borcu vs yüzünden polisler bastı bı anda hicbirsey anlamadan.
İyiyim ama Allah'a şükür.
Dua edin lütfen 🙏

aa hemen yeni randevu alırsın hiç dert etme

inşallah her şey yoluna girer🙏🙏🙏🙏

rollercoaster rollercoaster SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah çok sağolun kızlar ♥️♥️♥️
miya06 miya06 aynen ama o kadar düşünceli asla olmayacaklar artık 3 sene sonunda bende alıştım huyunu biliyorum morel bozmuyorum
ilk sene çok zorlandım kendi ailem gibi değil çok farklı çünkü benim annem olsa yapmaz dediğim çok olurdu şimdi mümkün olduğunca bende o hallerinden faydalanmaya çalışıyorum başka türlü olmuyor çünkü 🙄🙄

rollercoaster rollercoaster Ben gidemedim hastahaneye maalesef 😔 beklenmeyen şeyler yaşandı eşimle ilgili hastanede maalesef. Vergi borcu vs yüzünden polisler bastı bı anda hicbirsey anlamadan.
İyiyim ama Allah'a şükür.
Dua edin lütfen 🙏
İyi olmana sevindim, Allahım sıkıntılarınızı dertlerinizi gidersin, ferahlığa kavuştursun sizleri. Sağlık olsun kuzum yaşanacağı varmış, bir daha gidersiniz.

Ayy bu da başka bir versiyonmuş 😵‍💫😵‍💫 bi rahat bıraksalar herkes iyi kötü kendi işini halledecekte bişey almıyorsan sus bari moral bozma 😬
Benimki alır konuşur seninki almaz konuşur 😬
Sabır diliyorum hepimize 🙏
Aynen ne alirsam ne gerek var hele bı Dursun ey tamam dursun ama kalmıyor sepetimde okadar şey vardı dursun diye diye ne beden kaldı ne kıyafet bı çoğunu gizli aldım 😱 napim ama şükür bitti herşeyi bı iki şey kaldı onlarda ufak tefek şeyler ona kalsa yavrum doğuma giderken iki üç parca yolda alıp gidicem

Ayy ben bu bebişleri yerim maşallah 🧿 maşallah çok güzeller sağlıkla sıhhatle doğduklarınıda görelim inşallah 🤲🏼🥰🧿
@ -C-A-N-A-N nerelerde kaç sayfa okudum göremedim sanki arada girdiğim için kaçırabiliyorum herşey yolundamı
Bugün ben de düşündüm aynı şeyi. -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- özledik canımm, her şey yolunda mı?

Kizlarr ben geldim bira geç oldu ama benim randevu 14 de ertelendi kızım gotunu döndü 😩 hiç bişi göremedim babası yazık merakla bekledi baya ugrasti Dr döndüm kalktım tekrar yattım yok poz vermeyi sevmiyor yüzünün resmi yok 🙄 artık doğduğunda nasipse inşallah gorcez şükür sgligi gayet iyi boyunda uzun dedi yine detayliyi prf cektirdim başka Dr gözüyle bakmakta iyi oldu 14 Şubat sevgililer günümüzü bebeğimizin heyecaniyla gecistirdik akşamına eşimi yolcu ettim için buruk geçti şimdi yazma fırsatı buldum sizinkiler nasıl konu baya gitmiş baştan nasıl okuycam bilmiyorum
Tatlım gözünAydın 🥰. Sağlıklı olsunlar da biraz naz yapmalarına katlanicaz artık🥰✌️
Ayy bebek kıyafetinden konu açılmışta azıcık kayınvalide çekiştirebilir miyim sinirim bozuldu daha öncede yazmıştım detaylı geçsin ondan sonra alayım diyordum inşallah sağlıklıdır ümidim o yönde ama yinede içimde yenemediğim korkularım var aşamadım gerçekten daha ne bir mendil ne bir çorap aldım
Ama benim kayınvalide sen git ne bulduysan al bana sormak falan yok yada sen beğen alalım beraber falanda yok gitmiş almış bide diyo ki 3 aya kadar herşeyini aldım tamam güzel iyi yapmışında benim ilk bebeğim bende heves ediyorum benimde gözümde kalan şeyler var eşimde annem almış biz niye bi daha alalım diyo valla ben mi abartıyorum insanlar mı düşüncesiz bilemedim 🤷🏻‍♀️ Biraz uzun oldu ama doldum sanırım😒😒
Tatlım bende rollercoaster rollercoaster in söylediklerinin aynılarını sana söyleyecektim. Ayrıca ne kadar eşya almış olabilir ki🙈. Valla günde 4 kıyafet değiştirmek zorunda kaldığın anlar bile oluyorken ✌️ afedersin aklar paklarsin o gider bir çıkartır beline kadar 💩 yada yedirir icerirsin bir bakarsın bu defa kusmuk vs vs yani bebeğe eşya almak için çok sebep var. Habire o minik kıyafetleri için de makina acamayacagimiza göre git sende gönlüne göre al. Kocana da söyle bu çocuk sadece bir giydigiyle gün geçiremeyecek diye. Emin ol o da hak verecektir. Hatta çevrende doğum yapanlarda biraz eşinin yanında şöyle kirletti böyle yaptı vs diye anlatsın. Kocana de ya elektrik faturası ödersin ya kıyafet alırsın ✌️ 😄 hiç can sıkmaya degmez. Kv aldiklarini da ne güzel evde kullanırsın 🥳. Sağolsun yine yarı yükünüzü almış yanlış olsa da hareketi.

X