- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.181
Valla bizde ki kvde de sanki oğlunun çocuğu olmayacakmış davranıyor. En başta nasıl el gibi uzak duruyorsa hala da öyleben de senin yerinde olsam üzülürdüm önce. Ama kafana takıp da kıyafet eşya yüzünden bebişin ve senin stres olmanız daha üzücü olur. Bu sebeple kızların da dediği gibi teşekkür et al, içinden kullanabileceklerini kullanırsın, kendin de çok heves ettiklerinden alırsın ama zıbındır atlettir çoraptır o aldı diye değil de hediye edildi gibi düşünüp rahat rahat kullanabilirsin. Eşine de ama bu başka dersin aldıkların içinBenim kvdem de aldıklarıma bakıyor e varsa bi eksik biz de alalım diyor ben de yok diyorum haliyle, daha kendi bir şey almadı, bu da uç mesela kim ne derse desin 1 2 saat içerisinde amaaaan benden önemli mi deyip arkama atıyorum bu aralar
Tatlım gözün AydınSelam kızlar biz çıktık
Miniğim 24+3 günlükmuş 700 gram olmuş.Dr iyi besliyorsun dedi
Yan dönüktü çok net belli olmuyordu, sadece gülümsediği farkediliyordu
İdareye vermek için 24 Haftalık gösterir belge aldım.
Şeker yüklemesi yapalım iyi olur dedi, kabul ettim. Şimdi gazoz gibi bişi verdi resmini yükledim. Onu içtim. 1 saat sonra gidip kan vereceğim. Biz de havadisler böyle
MaşallahMerhaba kızlar bende bugün detaylıdan çıktım çok şükür herşeyi çok güzel ve sağlıklı dedi doktor durup durup güldü baya eğlendi şu hallere bak diyorben anlayabildim kadarını gördüm ağzını açtı esnedi yalandı dil çıkardı baya güldürdü bizi elleri ayakları organ ve damarları herşeyi oluşmuş ve tam tüm parmaklarına kadar saydı iyiki 23. Hafta gitmişim suyu da yerindeymis o yüzden çok mutluyum birde bebek dik duruyor yani hareketlerini aşağıda hissedersin ama o doğumla alakalı değil bebeğin duruşu ile alakalı dedi hakikatten ben öyle hissediyorum ama rahim olması gereken yerde zaten karnım çok büyüdü gram olarak da şimdilik 600 Gr olmuş
Merhabalar canım hoş buldummMerhaba canım, hoşgeldin
Evet bakalım büyümüşler mi
Çok geçmiş olsunSelam kızlar.
Teker teker bütün mesajlarınızı okudum.
Detaylılardan güzel sonuçlar gelmiş, alışverişlere çıkılmış, şeker yüklemeleri yapılmış, tetanoz aşıları olunmuş, Covid olanlar sağlığına kavuşmuş.
Kusura bakmayın, biraz yoğun günler geçirdim, çok uğrayamadım buraya.
Bir yandan alışverişler tam gaz devam ederken bir yandan da bebek odasının balkonunu boşaltıyoruz, dolap yapılacak oraya, önce orası yerleşecek ki sonra bebek odasına geçelim.
Bu arada biraz tatsızım.
Önceki gece annem biraz rahatsızlanmış.
Sesi biraz kısık gibiydi, gece de ateşi 37 olmuş ve baş ağrısı olmuş.
Test verdi dün, sonuç pozitif.
Halsizlik ve öksürük yok şimdilik çok şükür.
2 Sinovac 2 BioNTech aşılarını oldular.
İnşallah kolay atlatır annem ve inşallah babama geçmemiştir diye dua ediyoruz.
Evleri dublex, hemen odaları ayırdılar ama korkuyoruz yine de.
Bakalım zaman ne gösterecek.
Duanızda yer verirseniz çok sevinirim.
Allah’a emanet olun.
.
Allahım maşallah bebek ya bebek resmeeenMerhaba kızlar bende bugün detaylıdan çıktım çok şükür herşeyi çok güzel ve sağlıklı dedi doktor durup durup güldü baya eğlendi şu hallere bak diyorben anlayabildim kadarını gördüm ağzını açtı esnedi yalandı dil çıkardı baya güldürdü bizi elleri ayakları organ ve damarları herşeyi oluşmuş ve tam tüm parmaklarına kadar saydı iyiki 23. Hafta gitmişim suyu da yerindeymis o yüzden çok mutluyum birde bebek dik duruyor yani hareketlerini aşağıda hissedersin ama o doğumla alakalı değil bebeğin duruşu ile alakalı dedi hakikatten ben öyle hissediyorum ama rahim olması gereken yerde zaten karnım çok büyüdü gram olarak da şimdilik 600 Gr olmuş
GünaydınAynen ne alirsam ne gerek var hele bı Dursun ey tamam dursun ama kalmıyor sepetimde okadar şey vardı dursun diye diye ne beden kaldı ne kıyafet bı çoğunu gizli aldımnapim ama şükür bitti herşeyi bı iki şey kaldı onlarda ufak tefek şeyler ona kalsa yavrum doğuma giderken iki üç parca yolda alıp gidicem
Yani beraber alsaydık benimde hevesim kalmasa daha güzel olurdu da artık yapacak bişey yok bi gelsin aldıklarıda ona göre bende keyfimce alırım artıkTatlım gözünAydın. Sağlıklı olsunlar da biraz naz yapmalarına katlanicaz artık
Tatlım benderollercoaster in söylediklerinin aynılarını sana söyleyecektim. Ayrıca ne kadar eşya almış olabilir ki . Valla günde 4 kıyafet değiştirmek zorunda kaldığın anlar bile oluyorken afedersin aklar paklarsin o gider bir çıkartır beline kadar yada yedirir icerirsin bir bakarsın bu defa kusmuk vs vs yani bebeğe eşya almak için çok sebep var. Habire o minik kıyafetleri için de makina acamayacagimiza göre git sende gönlüne göre al. Kocana da söyle bu çocuk sadece bir giydigiyle gün geçiremeyecek diye. Emin ol o da hak verecektir. Hatta çevrende doğum yapanlarda biraz eşinin yanında şöyle kirletti böyle yaptı vs diye anlatsın. Kocana de ya elektrik faturası ödersin ya kıyafet alırsın hiç can sıkmaya degmez. Kv aldiklarini da ne güzel evde kullanırsın . Sağolsun yine yarı yükünüzü almış yanlış olsa da hareketi.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede hafifçe atlatırSelam kızlar.
Detaylılardan güzel sonuçlar gelmiş, alışverişlere çıkılmış, şeker yüklemeleri yapılmış, tetanoz aşıları olunmuş, Covid olanlar sağlığına kavuşmuş.
Bir yandan alışverişler tam gaz devam ederken bir yandan da bebek odasının balkonunu boşaltıyoruz, dolap yapılacak oraya, önce orası yerleşecek ki sonra bebek odasına geçelim.
Bu arada biraz tatsızım.
Allah’a emanet olun.
.
Çok geçmiş olsun Canancığım annene Allahım şifa versin tez vakitte, canını hiç sıkma daha kolay atlatılıyor artık inşallah en yakın zamanda iyileşecek anneciğinSelam kızlar.
Bu arada biraz tatsızım.
Allah’a emanet olun.
.
GünaydınEvet bakalım büyümüşler miyola çıkıyorum birazdan inşallah herşey yolundadır
Ay hadi güzel haberlerle gel inşallahEvet bakalım büyümüşler miyola çıkıyorum birazdan inşallah herşey yolundadır
Kolaylıklar diliyorum canım, bizim de 10 gün sonra tadilat başlıyor. Son aylara bırakmadan halledelim odalarını bebişlerin de rahat rahat bekleyelimSelam kızlar.
Bu arada biraz tatsızım.
Allah’a emanet olun.
.
3 kez kovid miiiMerhabalar canım hoş buldummgrup neden bölündü ben epey yokmusum yaa ocakta malum Bolu çokca kar yagdi diz boyu işe gidemedim okullartatil oldu sağlıkçı eşcağzım 3. Kez covid oldu derken şu 15 gündür normal hayata dönüş yaptım
Selam kızlar.
Bu arada biraz tatsızım.
Allah’a emanet olun.
.
kuzu 24. haftaya kadar ara ara hissetmemiz çok normalmiş. hatta 24. haftaya kadar hareket bile beklenmeyebilirmişKızlarım merhaba bebis bugün cok sakin dün cok hareketliydi size de oluyo mu öyle yaa
gece uyurken daha çok hissetmemizin sebebi sallanmadığımız için uyumuyor olmayışlarıymış diye okumuştum :)Benim oluyor kuzum, genellikle çok hareketli değil dedi doktorum da, bazen çok hissediyorum kayma gibi hareketini bazı günler neredeyse hiçdün akşam eşimle konuşuyorduk baya baya o sırada hissettim, genellikle işyerim ve ev sessiz oluyor belki ondan hareket etmiyordur diyorum.
kuzu kaç saat sürü bu işlemoh süper sen 50 lik bulmuşsun
daha bitmemiş o zaman yarım saat arayla aldılar benim de
ayy güzel sonuçlarımız çıksın inşallah
gece uyurken daha çok hissetmemizin sebebi sallanmadığımız için uyumuyor olmayışlarıymış diye okumuştum :)
ben gün içinde nadir hissediyorum. akşam koltuğa geçip dinlendiğim de partiliyor içerde hahah
kuzu kaç saat sürü bu işlem
yiaaaaaaa canım gelinim nasılda masum masum duruyor.Merhaba kızlar bende bugün detaylıdan çıktım çok şükür herşeyi çok güzel ve sağlıklı dedi doktor durup durup güldü baya eğlendi şu hallere bak diyorben anlayabildim kadarını gördüm ağzını açtı esnedi yalandı dil çıkardı baya güldürdü bizi elleri ayakları organ ve damarları herşeyi oluşmuş ve tam tüm parmaklarına kadar saydı iyiki 23. Hafta gitmişim suyu da yerindeymis o yüzden çok mutluyum birde bebek dik duruyor yani hareketlerini aşağıda hissedersin ama o doğumla alakalı değil bebeğin duruşu ile alakalı dedi hakikatten ben öyle hissediyorum ama rahim olması gereken yerde zaten karnım çok büyüdü gram olarak da şimdilik 600 Gr olmuş
kaçta senin randevun. benim de pazartesiAy masallah 779 gram mıne kadar güzeller allahım dayanamıyorumm anam benim kızım daha kac gram bilmiyorum iple cekiyorum pazartesiyiii sizi görünce masallah cok masallah