2022 ikizler burcu anneleri

Valla bizde ki kvde de sanki oğlunun çocuğu olmayacakmış davranıyor. En başta nasıl el gibi uzak duruyorsa hala da öyle. Görümce bazen benim minik kızım napıyor diye soruyor bana kv o kim diye soruyor o kadar Fransız yani olaya kadın.
Tatlım gözün Aydın . Maşallah ya gerçekten bebeğe yarasın diye özel olarak tukettiginiz bisey var mi? Bu arada aldığın muslinlere de ayrıca bayıldım link varsa paylaşır mısınız?
Maşallah ya parmaklarını saymak nedir yaaa oyuncu bir bebemiz daha sağlıkla al kucağına inşallah

Selam kızlar.
Teker teker bütün mesajlarınızı okudum.
Detaylılardan güzel sonuçlar gelmiş, alışverişlere çıkılmış, şeker yüklemeleri yapılmış, tetanoz aşıları olunmuş, Covid olanlar sağlığına kavuşmuş.

Kusura bakmayın, biraz yoğun günler geçirdim, çok uğrayamadım buraya.
Bir yandan alışverişler tam gaz devam ederken bir yandan da bebek odasının balkonunu boşaltıyoruz, dolap yapılacak oraya, önce orası yerleşecek ki sonra bebek odasına geçelim.

Bu arada biraz tatsızım.
Önceki gece annem biraz rahatsızlanmış.
Sesi biraz kısık gibiydi, gece de ateşi 37 olmuş ve baş ağrısı olmuş.
Test verdi dün, sonuç pozitif.

Halsizlik ve öksürük yok şimdilik çok şükür.
2 Sinovac 2 BioNTech aşılarını oldular.
İnşallah kolay atlatır annem ve inşallah babama geçmemiştir diye dua ediyoruz.

Evleri dublex, hemen odaları ayırdılar ama korkuyoruz yine de.

Bakalım zaman ne gösterecek.
Duanızda yer verirseniz çok sevinirim.
Allah’a emanet olun.

.

Merhaba canım, hoşgeldin
Merhabalar canım hoş buldumm grup neden bölündü ben epey yokmusum yaa ocakta malum Bolu çokca kar yagdi diz boyu işe gidemedim okullartatil oldu sağlıkçı eşcağzım 3. Kez covid oldu derken şu 15 gündür normal hayata dönüş yaptım

Çok geçmiş olsun

Allahım maşallah bebek ya bebek resmeeen gözün aydın canım

Günaydın
Ben bıraktım artık o alacağını alsın bende gönlümce beğendiğim süslü püslüleri alırım artık
Çünkü anlaşamıyoruz biraz daha üstelesem tartışıcaz sanki ben bişey dememişim gibi dünde küvet takımı battaniye yine zıbın tulum aklına ne gelirse almış çeyiz yapıyorum kızıma diyor
Benim sağlığım daha önemli takılmıycam aldıkları gelince elerim içimden artık napıyım

Yani beraber alsaydık benimde hevesim kalmasa daha güzel olurdu da artık yapacak bişey yok bi gelsin aldıklarıda ona göre bende keyfimce alırım artık

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede hafifçe atlatır

Çok geçmiş olsun Canancığım annene Allahım şifa versin tez vakitte, canını hiç sıkma daha kolay atlatılıyor artık inşallah en yakın zamanda iyileşecek anneciğin kafanı dağıtman vs de iyi olmuş minnoşların tatlı telaşları başladı ne güzel ya

Kolaylıklar diliyorum canım, bizim de 10 gün sonra tadilat başlıyor. Son aylara bırakmadan halledelim odalarını bebişlerin de rahat rahat bekleyelim
Annene de şifa diliyorum, bol sıvı ve vitamin, yüksek moral ile atlatacaktır. Bana her şeyden çok iyi gelen sevdiklerimin arayıp güzel şeyler anlatıp telefonda beni güldürmeleriydi

3 kez kovid miii biz 1 kere olduk bu süreçte de aklım çıktı. Sen iyisin dimi, bulaş olmadı heralde. Bir de kızın vardı diye hatırlıyorum zor olmuştur neyse ki normale dönmene sevindim grup bölünmesi demeyelim de negatif enerji ve söylemler sebebiyle yeni bir sayfa açmak diyelim

bazen aynı evin içinde biri oluyo diğeri olmuyor muhtemelen ve inşallah da öyle olmuştur

o ilaçlara gerek bile kalmayacak bence annen kendine güzel sarımsaklı çorba yapar, vitaminini de eksik etmez, onlar bizden daha güzel biliyorlar neyin iyi geleceğini hızlıca da toparlar

gece uyurken daha çok hissetmemizin sebebi sallanmadığımız için uyumuyor olmayışlarıymış diye okumuştum :)
ben gün içinde nadir hissediyorum. akşam koltuğa geçip dinlendiğim de partiliyor içerde hahah
oh süper sen 50 lik bulmuşsun

daha bitmemiş o zaman yarım saat arayla aldılar benim de

ayy güzel sonuçlarımız çıksın inşallah
kuzu kaç saat sürü bu işlem

nasıl biliyo musun önce kanı alıyolar bi, sonra glikozu veriyo 10 dk içinde bitir ve yarım saat sonra gel yine kan ver diyo, veriyosun bi yarım saat sonra yine kan veriyosun yanlış hatırlamıyosam 4 kere falan verdim kan

yiaaaaaaa canım gelinim nasılda masum masum duruyor.
maşallah ona :)
her şeyin yolunda olması harika
Ay masallah 779 gram mı ne kadar güzeller allahım dayanamıyorumm anam benim kızım daha kac gram bilmiyorum iple cekiyorum pazartesiyiii sizi görünce masallah cok masallah
kaçta senin randevun. benim de pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…