2022 ikizler burcu anneleri

yiaaaa maşallah minnoşaaa

ohh süper her şeyin yolunda olmasına çok sevindim bizimkiler oyuncu Esraa

ohh şifa olsuninşallah ağrı sızı olmaz
ben de ayın 24 ü gibi 2. tetanozu olacağım

beni utandırdın

sana çook kalpp

Gelsin bir bakalım aldıklarını göreyimde bende kendimce bişeyler alırım artık
keşke herşey güzellikle olsa ama kayınvalide olunca o özellik otomatik açılıyor herhalde gelin bilmez ben bilirim

Ay maşallaaah tosuncuk herkesi neşelendirmiş, şuna bak sen ya minnoş şükürler olsun böyle güzel haberlere

aa hemen yeni randevu alırsın hiç dert etme

inşallah her şey yoluna girer

rollercoaster SanatkarSeyyah çok sağolun kızlar
miya06 aynen ama o kadar düşünceli asla olmayacaklar artık 3 sene sonunda bende alıştım huyunu biliyorum morel bozmuyorum
ilk sene çok zorlandım kendi ailem gibi değil çok farklı çünkü benim annem olsa yapmaz dediğim çok olurdu şimdi mümkün olduğunca bende o hallerinden faydalanmaya çalışıyorum başka türlü olmuyor çünkü

İyi olmana sevindim, Allahım sıkıntılarınızı dertlerinizi gidersin, ferahlığa kavuştursun sizleri. Sağlık olsun kuzum yaşanacağı varmış, bir daha gidersiniz.

Ayy bu da başka bir versiyonmuş bi rahat bıraksalar herkes iyi kötü kendi işini halledecekte bişey almıyorsan sus bari moral bozma
Benimki alır konuşur seninki almaz konuşur
Sabır diliyorum hepimize
Aynen ne alirsam ne gerek var hele bı Dursun ey tamam dursun ama kalmıyor sepetimde okadar şey vardı dursun diye diye ne beden kaldı ne kıyafet bı çoğunu gizli aldım napim ama şükür bitti herşeyi bı iki şey kaldı onlarda ufak tefek şeyler ona kalsa yavrum doğuma giderken iki üç parca yolda alıp gidicem

Bugün ben de düşündüm aynı şeyi. -C-A-N-A-N- özledik canımm, her şey yolunda mı?

Tatlım gözünAydın . Sağlıklı olsunlar da biraz naz yapmalarına katlanicaz artık
Tatlım bende rollercoaster in söylediklerinin aynılarını sana söyleyecektim. Ayrıca ne kadar eşya almış olabilir ki. Valla günde 4 kıyafet değiştirmek zorunda kaldığın anlar bile oluyorken afedersin aklar paklarsin o gider bir çıkartır beline kadar yada yedirir icerirsin bir bakarsın bu defa kusmuk vs vs yani bebeğe eşya almak için çok sebep var. Habire o minik kıyafetleri için de makina acamayacagimiza göre git sende gönlüne göre al. Kocana da söyle bu çocuk sadece bir giydigiyle gün geçiremeyecek diye. Emin ol o da hak verecektir. Hatta çevrende doğum yapanlarda biraz eşinin yanında şöyle kirletti böyle yaptı vs diye anlatsın. Kocana de ya elektrik faturası ödersin ya kıyafet alırsın hiç can sıkmaya degmez. Kv aldiklarini da ne güzel evde kullanırsın . Sağolsun yine yarı yükünüzü almış yanlış olsa da hareketi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…