- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.161
Merhaba kızlar bende bugün detaylıdan çıktım çok şükür herşeyi çok güzel ve sağlıklı dedi doktor durup durup güldü baya eğlendi şu hallere bak diyorben anlayabildim kadarını gördüm ağzını açtı esnedi yalandı dil çıkardı baya güldürdü bizi elleri ayakları organ ve damarları herşeyi oluşmuş ve tam tüm parmaklarına kadar saydı iyiki 23. Hafta gitmişim suyu da yerindeymis o yüzden çok mutluyum birde bebek dik duruyor yani hareketlerini aşağıda hissedersin ama o doğumla alakalı değil bebeğin duruşu ile alakalı dedi hakikatten ben öyle hissediyorum ama rahim olması gereken yerde zaten karnım çok büyüdü gram olarak da şimdilik 600 Gr olmuş
Kızlar bu arada şimdi de 2. Tetenoz aşımı oldum.. Dr sordum şeker yüklemesi yaptıya aynı gün tetenoz sıkıntı olur mu diye. Olmaz dedi. Zaten sağlık ocağı da çağırmıştı, yaptırdım gittiBugün bebişimi gördüğüm için hem de her şey yolunda olduğu için çok mutluyum. Darısı sizlere canlar
O burun da nedir yaaa çok güzeldemek ki sen de çok güzelsin canım maşallah sana Arden
Farklı bir tür de böyleleri, hem bir iş yapmaz hem de laf ederler. Tamam bazı şeyler doğunca da alınır ama iki ayağımız bir pabuçtayken de alışverşi niye bırakalım doğum sonrasına, başka başka dertlermiz olacak, o zaman da o dertler için bol yorum yaparlaren güzeli biz kulakları tıkayıp içimize sinen neyse onu yapıcaz. Hiiiiiç hevesin kaçmasın, misler gibi en güzelini yapacağız
Geçmiş olsun canım, bunu da atlattınçok tatlı bi surat ama yaaa hep böyle güzel haberler duyarsın inşallah
Gelsin bir bakalım aldıklarını göreyimde bende kendimce bişeyler alırım artıkmiya06 canım bence aldığı şeyler giyilecek gibi ise hic sesini çıkarma bence hiç almaması daha kötü birde cidden çok masraf herşey ordan kazandığını düşün normalde almayacağın ekstra birşeyini alırsın mesela bebek telsizi dekoratif oyuncak vs zaten hemencecik büyüyor kendi heves ettiğin iki üç kıyafet alsan olur ben mesela 1 tane kıyafet aldım sadece 1 tane gerisi annem ve KV aldı benim kv dede sadece kıyafet alır mesela neyse kendi annem dedi o çok aldı bende ihtiyacın olan ne varsa bari araç gereç o tarz aldi ben hiç sesimi çıkarmıyorum çünkü ne kadar biz az harcarsak kocamdan daha iyi mobilya ve ya daha ekstra şeyler isteyebilirim
Ay maşallaaahMerhaba kızlar bende bugün detaylıdan çıktım çok şükür herşeyi çok güzel ve sağlıklı dedi doktor durup durup güldü baya eğlendi şu hallere bak diyorben anlayabildim kadarını gördüm ağzını açtı esnedi yalandı dil çıkardı baya güldürdü bizi elleri ayakları organ ve damarları herşeyi oluşmuş ve tam tüm parmaklarına kadar saydı iyiki 23. Hafta gitmişim suyu da yerindeymis o yüzden çok mutluyum birde bebek dik duruyor yani hareketlerini aşağıda hissedersin ama o doğumla alakalı değil bebeğin duruşu ile alakalı dedi hakikatten ben öyle hissediyorum ama rahim olması gereken yerde zaten karnım çok büyüdü gram olarak da şimdilik 600 Gr olmuş
Bu mesajım senin sonuçlara babysiOh çok şükür senin de gaayet iyi görünüyor. Yupppy, bugün ne güzel bir gün
rollercoaster Ben gidemedim hastahaneye maalesef beklenmeyen şeyler yaşandı eşimle ilgili hastanede maalesef. Vergi borcu vs yüzünden polisler bastı bı anda hicbirsey anlamadan.
İyiyim ama Allah'a şükür.
Dua edin lütfen
İyi olmana sevindim, Allahım sıkıntılarınızı dertlerinizi gidersin, ferahlığa kavuştursun sizleri. Sağlık olsun kuzum yaşanacağı varmış, bir daha gidersiniz.rollercoaster Ben gidemedim hastahaneye maalesef beklenmeyen şeyler yaşandı eşimle ilgili hastanede maalesef. Vergi borcu vs yüzünden polisler bastı bı anda hicbirsey anlamadan.
İyiyim ama Allah'a şükür.
Dua edin lütfen
Aynen ne alirsam ne gerek var hele bı Dursun ey tamam dursun ama kalmıyor sepetimde okadar şey vardı dursun diye diye ne beden kaldı ne kıyafet bı çoğunu gizli aldımAyy bu da başka bir versiyonmuşbi rahat bıraksalar herkes iyi kötü kendi işini halledecekte bişey almıyorsan sus bari moral bozma
Benimki alır konuşur seninki almaz konuşur
Sabır diliyorum hepimize
Merhaba canım, hoşgeldinSelam kızlar bende gecikmeli geldiiiimm
Bugün ben de düşündüm aynı şeyi.Ayy ben bu bebişleri yerim maşallahmaşallah çok güzeller sağlıkla sıhhatle doğduklarınıda görelim inşallah
@ -C-A-N-A-N nerelerde kaç sayfa okudum göremedim sanki arada girdiğim için kaçırabiliyorum herşey yolundamı
Tatlım gözünAydınKizlarr ben geldim bira geç oldu ama benim randevu 14 de ertelendi kızım gotunu döndühiç bişi göremedim babası yazık merakla bekledi baya ugrasti Dr döndüm kalktım tekrar yattım yok poz vermeyi sevmiyor yüzünün resmi yok artık doğduğunda nasipse inşallah gorcez şükür sgligi gayet iyi boyunda uzun dedi yine detayliyi prf cektirdim başka Dr gözüyle bakmakta iyi oldu 14 Şubat sevgililer günümüzü bebeğimizin heyecaniyla gecistirdik akşamına eşimi yolcu ettim için buruk geçti şimdi yazma fırsatı buldum sizinkiler nasıl konu baya gitmiş baştan nasıl okuycam bilmiyorum
Tatlım bendeAyy bebek kıyafetinden konu açılmışta azıcık kayınvalide çekiştirebilir miyim sinirim bozuldu daha öncede yazmıştım detaylı geçsin ondan sonra alayım diyordum inşallah sağlıklıdır ümidim o yönde ama yinede içimde yenemediğim korkularım var aşamadım gerçekten daha ne bir mendil ne bir çorap aldım
Ama benim kayınvalide sen git ne bulduysan al bana sormak falan yok yada sen beğen alalım beraber falanda yok gitmiş almış bide diyo ki 3 aya kadar herşeyini aldım tamam güzel iyi yapmışında benim ilk bebeğim bende heves ediyorum benimde gözümde kalan şeyler var eşimde annem almış biz niye bi daha alalım diyo valla ben mi abartıyorum insanlar mı düşüncesiz bilemedimBiraz uzun oldu ama doldum sanırım