2022 ikizler burcu anneleri

Neden canını sıkıyorsun, boşveer. Aldıklarından beğendiklerini kullanırsın.. 😉 Aslında para harcamışken senin istediklerini alsaydı harika olurdu tabi. Ama dominand demekki biraz. O zaman kendisi bilir boşuna harcasın parayı
Hem aldıklarını gördün mü belki istediğin gibidir🐝🐝
Farklı şehirlerdeyiz haftaya gönderecekmiş bakalım 🤔 zevklerimiz hiç uymaz
Hemde nasıl dominant evlenirkende zaptedememiştim hep kafasına göre davranıyor
4 oğul bir koca söz geçiremiyor kadına 😅

ben de senin yerinde olsam üzülürdüm önce. Ama kafana takıp da kıyafet eşya yüzünden bebişin ve senin stres olmanız daha üzücü olur. Bu sebeple kızların da dediği gibi teşekkür et al, içinden kullanabileceklerini kullanırsın, kendin de çok heves ettiklerinden alırsın ama zıbındır atlettir çoraptır o aldı diye değil de hediye edildi gibi düşünüp rahat rahat kullanabilirsin. Eşine de ama bu başka dersin aldıkların için ☺️ Benim kvdem de aldıklarıma bakıyor e varsa bi eksik biz de alalım diyor ben de yok diyorum haliyle, daha kendi bir şey almadı, bu da uç mesela😅 kim ne derse desin 1 2 saat içerisinde amaaaan benden önemli mi deyip arkama atıyorum bu aralar☺️☺️
Bende takmamayı öğrendim canım allahtan uzaktayız yoksa çok zor geçinmek
Haftaya detaylı var ondan sonda bende alırım inşallah 🙏
İşte alsalar bi dert almasalar bir dert 😒

Haftada 1 mi bardak mı 😱😱😱 o zaman bünyen alışmıştır, 1,5 lt günde gayet iyi bir skor senin için😅😅 azaltmadan devamke🥰🥰
yukarı da kışın 5 demişimde yazın 5 bardak olacak beynim kaymış ahajsdkljadls
aynen resmen altın madalyayı hak ediyorum ahahhah
Aman olmasın. Sen tedbirini al da🥰

Şifa olsun canım 🥰

Duygu seninle aynı kategorideyiz. Bende normalde hiç su icmezdim zorluyorum valla🙈. Bir kaç yıl önce doğuran arkadaşım da 1.5 içsen yeterli demişti ama onun kilosuyla benim kilom bir değil 🙄
valla kuzu bu bile benim için büyük bir başarı. elimden kaldığı kadar içmeye çalışıyorum
Kizlar selam, canta olarak ne aldiniz hangi model daha kullanisli ne önerirsiniz???
Bu soruyu ben de merak ediyorum. Çantasızım hala😌 instagramda poadas diye bi marka var onu takipteyim, yoyko deluxe düşünüyordum stok yok diyor 🤔
Ben de almadım henüz, araştırmadayım😇
toplu cevap olsun kızlar ben kraftın aldım. içi çok genişti. rahat ederim diye düşünüyorum

Ayy bebek kıyafetinden konu açılmışta azıcık kayınvalide çekiştirebilir miyim sinirim bozuldu daha öncede yazmıştım detaylı geçsin ondan sonra alayım diyordum inşallah sağlıklıdır ümidim o yönde ama yinede içimde yenemediğim korkularım var aşamadım gerçekten daha ne bir mendil ne bir çorap aldım
Ama benim kayınvalide sen git ne bulduysan al bana sormak falan yok yada sen beğen alalım beraber falanda yok gitmiş almış bide diyo ki 3 aya kadar herşeyini aldım tamam güzel iyi yapmışında benim ilk bebeğim bende heves ediyorum benimde gözümde kalan şeyler var eşimde annem almış biz niye bi daha alalım diyo valla ben mi abartıyorum insanlar mı düşüncesiz bilemedim 🤷🏻‍♀️ Biraz uzun oldu ama doldum sanırım😒😒
kuzucum hiiiiç kendini strese sokma.
okudum şimdi özgenin dediği taktik baya iyi. belki içlerinden beğendiğin şeyler çıkar. değişim fişi ile gönderirse değiştirirsin de belki gönderdiklerini.
o da heves etmiş sanırım almak için. boşveeerrrr
uzakta da oturuyormuş galiba. foto çekip gönderirsin bugün bunları giydik diye. sonra çıkartırsın.
sen detaylıdan sonra alışverişe çıkarsın zaten. gönlünce istediğini alırsın. insan başlayınca duramıyor alışverişe zaten

Selam kızlar biz çıktık😍
Miniğim 24+3 günlükmuş 700 gram olmuş.🐝😇 Dr iyi besliyorsun dedi😍
Yan dönüktü çok net belli olmuyordu, sadece gülümsediği farkediliyordu❤️
İdareye vermek için 24 Haftalık gösterir belge aldım.
Şeker yüklemesi yapalım iyi olur dedi, kabul ettim. Şimdi gazoz gibi bişi verdi resmini yükledim. Onu içtim. 1 saat sonra gidip kan vereceğim. Biz de havadisler böyle 😍❤️

Eklentiler

• IMG_20220216_115735.jpg
    IMG_20220216_115735.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 34
Selam kızlar biz çıktık😍
Şeker yüklemesi yapalım iyi olur dedi, kabul ettim. Şimdi gazoz gibi bişi verdi resmini yükledim. Onu içtim. 1 saat sonra gidip kan vereceğim. Biz de havadisler böyle 😍❤️
Ayy maşallah 🧿
500 gramları ne zaman göreceğiz derken 1kiloya yaklaşıyor minik tosbikler ❤️
Tadı nasıl canım içeceğin içilmeyecek gibi mi

Kızlarım merhaba bebis bugün cok sakin dün cok hareketliydi size de oluyo mu öyle yaa 🥲
Benim minnoşta bazen öyle oluyor ama bazı farkettiğim şeyler var mesela sıkma karışık meyve suyu içince çıldırıyor bir sağa bir sola hareket ediyor 🥰 bende bugün 20+6 yım hala tekme şeklinde değilde balık gibi süzülüyor içimde ve bayağı göbek altında benimki göbek seviyesi bile değil

Benim minnoşta bazen öyle oluyor ama bazı farkettiğim şeyler var mesela sıkma karışık meyve suyu içince çıldırıyor bir sağa bir sola hareket ediyor 🥰 bende bugün 20+6 yım hala tekme şeklinde değilde balık gibi süzülüyor içimde ve bayağı göbek altında benimki göbek seviyesi bile değil
Ay bende 21+1 deyim. Benimde aynı hala göbek altında. Bazen böyle pıt pıt atıyor ama süzülmeyi çok net hissediyorum. Ben elimi koyunca hissediyorum esim diyo ki ben niye hissetmiyorum 😁 Bacaklarını ısırasım geliyor tüm bebeklerinn allahımmm 😁

Selam kızlar biz çıktık😍
Ouuu maşallah pofuduk derken gerçekten pofuduk olmuş😍😍 özel olarak yediğin bir şey var mı? Şeker yüklemesi ben de yaptıracağım haftası gelince, güzel sonuçların çıkar inşallah canım🥰🥰

Kızlarım merhaba bebis bugün cok sakin dün cok hareketliydi size de oluyo mu öyle yaa 🥲
Benim oluyor kuzum, genellikle çok hareketli değil dedi doktorum da, bazen çok hissediyorum kayma gibi hareketini bazı günler neredeyse hiç😌 dün akşam eşimle konuşuyorduk baya baya o sırada hissettim, genellikle işyerim ve ev sessiz oluyor belki ondan hareket etmiyordur diyorum.

Bende takmamayı öğrendim canım allahtan uzaktayız yoksa çok zor geçinmek
Haftaya detaylı var ondan sonda bende alırım inşallah 🙏
İşte alsalar bi dert almasalar bir dert 😒
Ooo uzaksa idare etmek daha kolay. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman al kuzum, hiç zorlama. İnternetten tık tık, bir iki de mağaza gezsen 1 günde bile halledilir 🥰

Selam kızlar biz çıktık😍

gel tokuşalım SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah 🥂
ben de verdim şeker için kan ✌️😇

ohh süper 700 gram mı olmuş tontişkoo🧡🧡🧡

maşallah 🚀🚀🚀

Eklentiler

• E76DC6C0-5328-4C69-937B-5FC8BDC40808.jpeg
    E76DC6C0-5328-4C69-937B-5FC8BDC40808.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 50
Ayy maşallah 🧿
500 gramları ne zaman göreceğiz derken 1kiloya yaklaşıyor minik tosbikler ❤️
Tadı nasıl canım içeceğin içilmeyecek gibi mi
Evet ya hızla büyüyorlar 😍 Bana verdiği 50 mg lık 75'i ve 100'ü de varmış ama onlara gerek duymadı. Tadı gazoz gibi. Kötü değil😀 içtim bir saat geçmesini bekliyorum. Sonra kan vereceğim☀️

gel tokuşalım SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah 🥂
ben de verdim şeker için kan ✌️😇

ohh süper 700 gram mı olmuş tontişkoo🧡🧡🧡

maşallah 🚀🚀🚀
Ohh yarasın bize😍 sana 75 gram vermiş neye göre gramı belirliyorlar anlamadım😊 Ben daha kan vermedim biraz geçince. Senin sonuçlar ne zaman çıkacak baby😍💕

EzgininAnnesi EzgininAnnesi daha girmedi galiba geçmiş yazışmaları okuyacağım

önceee sizi bir tontik bırakayım buraya 24+6 dan herkese selam🖖🤩

779 gram ve 35 cm olmuş bu tırtıl da🧡

uyuyodu ve ilk defa bana benziyodu🚀
Allah'ım ne kadar net belli yüzü, maşallah tonton olmuş artık😍yaa mis kokulu❤️ seninle günlerimiz aynıydı ama bu sefer 24+3 çıktı benim 🤷🏼‍♀️

Ohh yarasın bize😍 sana 75 gram vermiş neye göre gramı belirliyorlar anlamadım😊 Ben daha kan vermedim biraz geçince. Senin sonuçlar ne zaman çıkacak baby😍💕

bana doktorum 50 gram alsan yeter demişti ama gittiğim hastanede 50 gr. yokmuş bu sebeple 75 gr yükledik🚀 bugün çıkacakmış sonuçlar, senin?

X