2022 ikizler burcu anneleri

Bak çok mantıklı ben aldım sen alma artık diyeyim daha da alacaklarım var hepsini alamadım diyordu

Bak çok mantıklı ben aldım sen alma artık diyeyim daha da alacaklarım var hepsini alamadım diyordu

sen şimdi 0-3 aldığın olduğunda eşin sorduğunda da "ama bu organik ilk zamanlar böyle giydirmek gerekiyormuş cildi tahriş olmasın diye, hep uzmanlar böyle söylüyo bi kaç tane de böyle almak gerekiyo" dersin

gönlünce de al, senin biriciğin o
içini de ferah tut hamile hamile hiç böyle şeyleri takma

Allah'ım yatacak yerim yok

aiiyy gözün aydınn

bizimki de çıldırdı bu akşam bi Gipsy Kings aşkı var tırtılın dinledikçe tepikliyo, millet mozart dinletiyo, bizimki bi değişik, deli mi ne
Yaaa maşallah
Hareket ettikçe eşim kıskanıyo Bende hissetmek istiyorum diyo Dedim sabret.
Yarın hastsneye gidip bebeğimizi göreceğiz bakalım

Kuzucum keşke laftan anlasada hiç böyle şeylere girmesek 50 kere anlattım iyilikle kalbi kırılmasın eşim üzülmesin diye ama yok yani olmayınca olmuyor demek ki beraber alırız sen yorulma hastalık var çok çıkma vs vs o kadar çok konuştum ki yine bildiğini yaptı kadın
Kötü almaz şimdi allah var esirgemez mağazayı indirmiştirde bu kadar harcıyorsun niye benim gönlümü de yapmıyorsun sonuçta o çocuğun annesi benim beni yok sayıyor ya asıl ona sinir oluyorum

Alcam tabiki de hiç kusura bakmasın kafasına göre iş yapmasaydı oda

sen detaylıyı bekle kuzum sonra dediğim gibi internetten seç seç al

sonra da onun aldıklarını ona giderken giydirirsin üzerinde görür

Muhteşem birşey bu
Detaylı için randevu açtırmaya çalışacağım. Gitmişken bebeğimi de görmüş olurum.
Bir de biraz iş yapınca sol boşluğumda ağrı oluyor Onu sormam gerek.

yorma kendini artık çabuk yoruluyoruz, ben kıyafetimi değiştirirken bile nefes nefese kalıyorum

Kizlar selam, canta olarak ne aldiniz hangi model daha kullanisli ne önerirsiniz???
Ben mcd bag g36 aldım tavsiye ederim çok kaliteli hem geniş bi çokta gözü var

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-16-07-27-03-684_com.android.chrome.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 33
Bende öyle liste yaptım. hevese kapılıp gereksiz şeyler almamak için :) önce alınması gerekenleri alayım sonra salarım kendimi

Neden canını sıkıyorsun, boşveer. Aldıklarından beğendiklerini kullanırsın.. Aslında para harcamışken senin istediklerini alsaydı harika olurdu tabi. Ama dominand demekki biraz. O zaman kendisi bilir boşuna harcasın parayı
Hem aldıklarını gördün mü belki istediğin gibidir

ben de senin yerinde olsam üzülürdüm önce. Ama kafana takıp da kıyafet eşya yüzünden bebişin ve senin stres olmanız daha üzücü olur. Bu sebeple kızların da dediği gibi teşekkür et al, içinden kullanabileceklerini kullanırsın, kendin de çok heves ettiklerinden alırsın ama zıbındır atlettir çoraptır o aldı diye değil de hediye edildi gibi düşünüp rahat rahat kullanabilirsin. Eşine de ama bu başka dersin aldıkların için Benim kvdem de aldıklarıma bakıyor e varsa bi eksik biz de alalım diyor ben de yok diyorum haliyle, daha kendi bir şey almadı, bu da uç mesela kim ne derse desin 1 2 saat içerisinde amaaaan benden önemli mi deyip arkama atıyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…