- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.101
Bak çok mantıklı ben aldım sen alma artık diyeyim daha da alacaklarım var hepsini alamadım diyordusen yine al germe hiç kendini boşa, ne yap biliyor musun mesela aldıklarını ona giderken kullanırsın ya da foto çekip atarsın bugün bunu giydik diyefoto çekip çıkartırsın bana da annemin arkadaşları hırkalar örmüş ben hepsini öyle yapıcam
bir de ; de ki ben çok şey aldım sşz almayın ziyan olmasın hep kalacak de almasan da öyle de bi şey olmaz
Bak çok mantıklı ben aldım sen alma artık diyeyim daha da alacaklarım var hepsini alamadım diyordu
Yaaa maşallahaiiyy gözün aydınn
bizimki de çıldırdı bu akşam bi Gipsy Kings aşkı var tırtılındinledikçe tepikliyo, millet mozart dinletiyo, bizimki bi değişik, deli mi ne
Yaaa maşallah
Hareket ettikçe eşim kıskanıyoBende hissetmek istiyorum diyo Dedim sabret.
Yarın hastsneye gidip bebeğimizi göreceğiz bakalım
Kuzucum keşke laftan anlasada hiç böyle şeylere girmesek 50 kere anlattım iyilikle kalbi kırılmasın eşim üzülmesin diye ama yok yani olmayınca olmuyor demek ki beraber alırız sen yorulma hastalık var çok çıkma vs vs o kadar çok konuştum ki yine bildiğini yaptı kadınsen şimdi 0-3 aldığın olduğunda eşin sorduğunda da "ama bu organik ilk zamanlar böyle giydirmek gerekiyormuş cildi tahriş olmasın diye, hep uzmanlar böyle söylüyo bi kaç tane de böyle almak gerekiyo" dersin
gönlünce de al, senin biriciğin o
içini de ferah tut hamile hamile hiç böyle şeyleri takma
Allah'ım yatacak yerim yok
Alcam tabiki de hiç kusura bakmasın kafasına göre iş yapmasaydı odasen şimdi 0-3 aldığın olduğunda eşin sorduğunda da "ama bu organik ilk zamanlar böyle giydirmek gerekiyormuş cildi tahriş olmasın diye, hep uzmanlar böyle söylüyo bi kaç tane de böyle almak gerekiyo" dersin
gönlünce de al, senin biriciğin o
içini de ferah tut hamile hamile hiç böyle şeyleri takma
Allah'ım yatacak yerim yok
Kuzucum keşke laftan anlasada hiç böyle şeylere girmesek 50 kere anlattım iyilikle kalbi kırılmasın eşim üzülmesin diye ama yok yani olmayınca olmuyor demek ki beraber alırız sen yorulma hastalık var çok çıkma vs vs o kadar çok konuştum ki yine bildiğini yaptı kadın
Kötü almaz şimdi allah var esirgemez mağazayı indirmiştirde bu kadar harcıyorsun niye benim gönlümü de yapmıyorsun sonuçta o çocuğun annesi benim beni yok sayıyor ya asıl ona sinir oluyorum
Yaaa maşallah
Hareket ettikçe eşim kıskanıyoBende hissetmek istiyorum diyo Dedim sabret.
Yarın hastsneye gidip bebeğimizi göreceğiz bakalım
Muhteşem birşey buayy1-2 haftaya o da hissetmeye başlar
ben bazen uyandırıyorum tepikleyince, o da hissetsin diye
Detaylı için randevu açtırmaya çalışacağım. Gitmişken bebeğimi de görmüş olurum.yarın normal kontrol mü var?
Muhteşem birşey bu
Detaylı için randevu açtırmaya çalışacağım. Gitmişken bebeğimi de görmüş olurum.
Bir de biraz iş yapınca sol boşluğumda ağrı oluyorOnu sormam gerek.
Senin aldığın kasketler vardı bir deo önlüklerden ben de aldım kim bilir nasıl cool olacaklarboyalı renkli takım efsaneymişşş peki bu dinozorlular n'olacak yaa yiycemmmm
İnşallah canım.
o zamaaan hemen yarının randevularını girelim
SanatkarSeyyah
vee
EzgininAnnesi güzel fotolar alırsınız inşallah ve sağlıklı haberlerle gelin
Ben mcd bag g36 aldım tavsiye ederim çok kaliteli hem geniş bi çokta gözü varKizlar selam, canta olarak ne aldiniz hangi model daha kullanisli ne önerirsiniz???
Günaydın güzel anneler
o zamaaan hemen yarının randevularını girelim
SanatkarSeyyah
vee
EzgininAnnesi güzel fotolar alırsınız inşallah ve sağlıklı haberlerle gelin
Bende öyle liste yaptım. hevese kapılıp gereksiz şeyler almamak için :) önce alınması gerekenleri alayım sonra salarım kendimiBen hiç yazmamıştım ama yarın detaylı ultrasonik var çok heyecanlıyım
Ben kıyafetleri bitirdim bile aman Allahımbu arada o kadar çok şey aldım ki ve hala liseye bakıyorum çok alıncak şey var ki bence gereksiz birşey almıyorum o yüzden yavaş yavaş almaya başlamak lazım tekte çok zorlar karışır zamana yayinca uygun vs araştırması yapıp almak daha mantıklı
Neden canını sıkıyorsun, boşveer. Aldıklarından beğendiklerini kullanırsın..Kuzucum keşke laftan anlasada hiç böyle şeylere girmesek 50 kere anlattım iyilikle kalbi kırılmasın eşim üzülmesin diye ama yok yani olmayınca olmuyor demek ki beraber alırız sen yorulma hastalık var çok çıkma vs vs o kadar çok konuştum ki yine bildiğini yaptı kadın
Kötü almaz şimdi allah var esirgemez mağazayı indirmiştirde bu kadar harcıyorsun niye benim gönlümü de yapmıyorsun sonuçta o çocuğun annesi benim beni yok sayıyor ya asıl ona sinir oluyorum
ben de senin yerinde olsam üzülürdüm önce. Ama kafana takıp da kıyafet eşya yüzünden bebişin ve senin stres olmanız daha üzücü olur. Bu sebeple kızların da dediği gibi teşekkür et al, içinden kullanabileceklerini kullanırsın, kendin de çok heves ettiklerinden alırsın ama zıbındır atlettir çoraptır o aldı diye değil de hediye edildi gibi düşünüp rahat rahat kullanabilirsin. Eşine de ama bu başka dersin aldıkların içinAyy bebek kıyafetinden konu açılmışta azıcık kayınvalide çekiştirebilir miyim sinirim bozuldu daha öncede yazmıştım detaylı geçsin ondan sonra alayım diyordum inşallah sağlıklıdır ümidim o yönde ama yinede içimde yenemediğim korkularım var aşamadım gerçekten daha ne bir mendil ne bir çorap aldım
Ama benim kayınvalide sen git ne bulduysan al bana sormak falan yok yada sen beğen alalım beraber falanda yok gitmiş almış bide diyo ki 3 aya kadar herşeyini aldım tamam güzel iyi yapmışında benim ilk bebeğim bende heves ediyorum benimde gözümde kalan şeyler var eşimde annem almış biz niye bi daha alalım diyo valla ben mi abartıyorum insanlar mı düşüncesiz bilemedimBiraz uzun oldu ama doldum sanırım
Günaydın canımm, pofuduk olmuştur artık, güzel güzel fotolar görelim inşallahGünaydın kızlar biz bugün 24+6 olarak kontrole gidiyoruz