- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.121
Farklı şehirlerdeyiz haftaya gönderecekmiş bakalımNeden canını sıkıyorsun, boşveer. Aldıklarından beğendiklerini kullanırsın..Aslında para harcamışken senin istediklerini alsaydı harika olurdu tabi. Ama dominand demekki biraz. O zaman kendisi bilir boşuna harcasın parayı
Hem aldıklarını gördün mü belki istediğin gibidir
Bende takmamayı öğrendim canım allahtan uzaktayız yoksa çok zor geçinmekben de senin yerinde olsam üzülürdüm önce. Ama kafana takıp da kıyafet eşya yüzünden bebişin ve senin stres olmanız daha üzücü olur. Bu sebeple kızların da dediği gibi teşekkür et al, içinden kullanabileceklerini kullanırsın, kendin de çok heves ettiklerinden alırsın ama zıbındır atlettir çoraptır o aldı diye değil de hediye edildi gibi düşünüp rahat rahat kullanabilirsin. Eşine de ama bu başka dersin aldıkların içinBenim kvdem de aldıklarıma bakıyor e varsa bi eksik biz de alalım diyor ben de yok diyorum haliyle, daha kendi bir şey almadı, bu da uç mesela kim ne derse desin 1 2 saat içerisinde amaaaan benden önemli mi deyip arkama atıyorum bu aralar
yukarı da kışın 5 demişimde yazın 5 bardak olacak beynim kaymış ahajsdkljadlsHaftada 1 mi bardak mıo zaman bünyen alışmıştır, 1,5 lt günde gayet iyi bir skor senin için azaltmadan devamke
valla kuzu bu bile benim için büyük bir başarı. elimden kaldığı kadar içmeye çalışıyorumAman olmasın. Sen tedbirini al da
Şifa olsun canım
Duygu seninle aynı kategorideyiz. Bende normalde hiç su icmezdim zorluyorum valla. Bir kaç yıl önce doğuran arkadaşım da 1.5 içsen yeterli demişti ama onun kilosuyla benim kilom bir değil
Kizlar selam, canta olarak ne aldiniz hangi model daha kullanisli ne önerirsiniz???
Bu soruyu ben de merak ediyorum. Çantasızım halainstagramda poadas diye bi marka var onu takipteyim, yoyko deluxe düşünüyordum stok yok diyor
toplu cevap olsun kızlar ben kraftın aldım. içi çok genişti. rahat ederim diye düşünüyorumBen de almadım henüz, araştırmadayım
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzGünaydın kızlar biz bugün 24+6 olarak kontrole gidiyoruz
kuzucum hiiiiç kendini strese sokma.Ayy bebek kıyafetinden konu açılmışta azıcık kayınvalide çekiştirebilir miyim sinirim bozuldu daha öncede yazmıştım detaylı geçsin ondan sonra alayım diyordum inşallah sağlıklıdır ümidim o yönde ama yinede içimde yenemediğim korkularım var aşamadım gerçekten daha ne bir mendil ne bir çorap aldım
Ama benim kayınvalide sen git ne bulduysan al bana sormak falan yok yada sen beğen alalım beraber falanda yok gitmiş almış bide diyo ki 3 aya kadar herşeyini aldım tamam güzel iyi yapmışında benim ilk bebeğim bende heves ediyorum benimde gözümde kalan şeyler var eşimde annem almış biz niye bi daha alalım diyo valla ben mi abartıyorum insanlar mı düşüncesiz bilemedimBiraz uzun oldu ama doldum sanırım
Ayy maşallahSelam kızlar biz çıktık
Miniğim 24+3 günlükmuş 700 gram olmuş.Dr iyi besliyorsun dedi
Yan dönüktü çok net belli olmuyordu, sadece gülümsediği farkediliyordu
İdareye vermek için 24 Haftalık gösterir belge aldım.
Şeker yüklemesi yapalım iyi olur dedi, kabul ettim. Şimdi gazoz gibi bişi verdi resmini yükledim. Onu içtim. 1 saat sonra gidip kan vereceğim. Biz de havadisler böyle
Benim minnoşta bazen öyle oluyor ama bazı farkettiğim şeyler var mesela sıkma karışık meyve suyu içince çıldırıyor bir sağa bir sola hareket ediyorKızlarım merhaba bebis bugün cok sakin dün cok hareketliydi size de oluyo mu öyle yaa
Ay bende 21+1 deyim. Benimde aynı hala göbek altında. Bazen böyle pıt pıt atıyor ama süzülmeyi çok net hissediyorum. Ben elimi koyunca hissediyorum esim diyo ki ben niye hissetmiyorumBenim minnoşta bazen öyle oluyor ama bazı farkettiğim şeyler var mesela sıkma karışık meyve suyu içince çıldırıyor bir sağa bir sola hareket ediyorbende bugün 20+6 yım hala tekme şeklinde değilde balık gibi süzülüyor içimde ve bayağı göbek altında benimki göbek seviyesi bile değil
Ouuu maşallah pofuduk derken gerçekten pofuduk olmuşSelam kızlar biz çıktık
Şeker yüklemesi yapalım iyi olur dedi, kabul ettim. Şimdi gazoz gibi bişi verdi resmini yükledim. Onu içtim. 1 saat sonra gidip kan vereceğim. Biz de havadisler böyle
Benim oluyor kuzum, genellikle çok hareketli değil dedi doktorum da, bazen çok hissediyorum kayma gibi hareketini bazı günler neredeyse hiçKızlarım merhaba bebis bugün cok sakin dün cok hareketliydi size de oluyo mu öyle yaa
Ooo uzaksa idare etmek daha kolay. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman al kuzum, hiç zorlama. İnternetten tık tık, bir iki de mağaza gezsen 1 günde bile halledilirBende takmamayı öğrendim canım allahtan uzaktayız yoksa çok zor geçinmek
Haftaya detaylı var ondan sonda bende alırım inşallah
İşte alsalar bi dert almasalar bir dert
Selam kızlar biz çıktık
Evet ya hızla büyüyorlarAyy maşallah
500 gramları ne zaman göreceğiz derken 1kiloya yaklaşıyor minik tosbikler
Tadı nasıl canım içeceğin içilmeyecek gibi mi
Ohh yarasın bizegel tokuşalımSanatkarSeyyah
ben de verdim şeker için kan
ohh süper 700 gram mı olmuş tontişkoo
maşallah
Allah'ım ne kadar net belli yüzü, maşallah tonton olmuş artıkEzgininAnnesi daha girmedi galiba geçmiş yazışmaları okuyacağım
önceee sizi bir tontik bırakayım buraya 24+6 dan herkese selam
779 gram ve 35 cm olmuş bu tırtıl da
uyuyodu ve ilk defa bana benziyodu
Ohh yarasın bizesana 75 gram vermiş neye göre gramı belirliyorlar anlamadım Ben daha kan vermedim biraz geçince. Senin sonuçlar ne zaman çıkacak baby