- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.081
Ben de almadım henüz, araştırmadayımBu soruyu ben de merak ediyorum. Çantasızım hala instagramda poadas diye bi marka var onu takipteyim, yoyko deluxe düşünüyordum stok yok diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de almadım henüz, araştırmadayımBu soruyu ben de merak ediyorum. Çantasızım hala instagramda poadas diye bi marka var onu takipteyim, yoyko deluxe düşünüyordum stok yok diyor
Aa kızlar ben bugün battaniye ve nevresim takımı aldım, atıyorum
Ayy bayıldım hepsi cıvıl cıvıl güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahAa kızlar ben bugün battaniye ve nevresim takımı aldım, atıyorum
https://ty.gl/spne1cc1tk ben bunu düşünüyorum yorumları da çok iyiKizlar selam, canta olarak ne aldiniz hangi model daha kullanisli ne önerirsiniz???
https://ty.gl/spne1cc1tk ben bunu düşünüyorum yorumları da çok iyi
Bu soruyu ben de merak ediyorum. Çantasızım hala instagramda poadas diye bi marka var onu takipteyim, yoyko deluxe düşünüyordum stok yok diyor
https://ty.gl/spne1cc1tk ben bunu düşünüyorum yorumları da çok iyi
Bence kalitesi farklı zâten, benim bebek arabaları siyah olduğu için siyah alacağım sanki çok ucuz çanta çabuk yıpranır gibi duruyor ya yine de riske girmek istemiyorumEvet ben de bu model dusunuyorum ama bunlarin fiyatlari cok farkli farkli
Mesela bu da ayni tip ama 110tl
Uni Baby Eko Çok Fonksiyonlu Anne Bakım Çantası
Uni Baby Eko Çok Fonksiyonlu Anne Bakım Çantası
Ne fark varki marka farkindan mi
Sen almıştın demi ozge link at istersen kızlara fikir olsunyorumları iyiymiş bayağı
Aiyy ne kadar da minnoşlar çok güzeller güle güle kullanınAa kızlar ben bugün battaniye ve nevresim takımı aldım, atıyorum
Kizlar selam, canta olarak ne aldiniz hangi model daha kullanisli ne önerirsiniz???
yok ben idil bebe'den aldım çok sevdim ama başka da alıcam galiba çook gönlüme göre bulamadım gibiSen almıştın demi ozge link at istersen kızlara fikir olsun
Yok canım. Haklısın.Ayy bebek kıyafetinden konu açılmışta azıcık kayınvalide çekiştirebilir miyim sinirim bozuldu daha öncede yazmıştım detaylı geçsin ondan sonra alayım diyordum inşallah sağlıklıdır ümidim o yönde ama yinede içimde yenemediğim korkularım var aşamadım gerçekten daha ne bir mendil ne bir çorap aldım
Ama benim kayınvalide sen git ne bulduysan al bana sormak falan yok yada sen beğen alalım beraber falanda yok gitmiş almış bide diyo ki 3 aya kadar herşeyini aldım tamam güzel iyi yapmışında benim ilk bebeğim bende heves ediyorum benimde gözümde kalan şeyler var eşimde annem almış biz niye bi daha alalım diyo valla ben mi abartıyorum insanlar mı düşüncesiz bilemedim Biraz uzun oldu ama doldum sanırım
Çok teşekkürler kızlar Bunlarda aldığım ilk kıyafetler
20 Olduk
Yolu Yarıladık.
Göbüş büyüdü Hissettiriyo artık kendini...
Bu anı yaşatan Rabbime Şükürler Olsun
Darısı İsteyen; Emek Verenlerin Kalplerine İnşallah
Yok canım ya ben değiştirsem 10 yıl lafını eder hiç öyle bir kadın değilYok canım. Haklısın.
Bizimki de beraber alalım dedi. Sonra baktım almış gelmiş. Dedim ben böyle şeyler giydirmem ki. Gittim değiştirdim valla. İlk çocuğum hevesleniyorum. Kızı da hamile. Diyorum gitsin ona alsın. Allah'a şükür eşimde benle aynı fikirde de sorun yaşamıyorum ben.
Ayy bebek kıyafetinden konu açılmışta azıcık kayınvalide çekiştirebilir miyim sinirim bozuldu daha öncede yazmıştım detaylı geçsin ondan sonra alayım diyordum inşallah sağlıklıdır ümidim o yönde ama yinede içimde yenemediğim korkularım var aşamadım gerçekten daha ne bir mendil ne bir çorap aldım
Ama benim kayınvalide sen git ne bulduysan al bana sormak falan yok yada sen beğen alalım beraber falanda yok gitmiş almış bide diyo ki 3 aya kadar herşeyini aldım tamam güzel iyi yapmışında benim ilk bebeğim bende heves ediyorum benimde gözümde kalan şeyler var eşimde annem almış biz niye bi daha alalım diyo valla ben mi abartıyorum insanlar mı düşüncesiz bilemedim Biraz uzun oldu ama doldum sanırım