2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar kıyafetleri kaç aydan alıyorsunuz hızlı büyüyor diyorlar bende başlayacağım bir iki haftaya ?
0-3 çok almadım ama yine de epey idare edecek kadar oldu el kadarlar zaten kirlense bile ne kadar kirlenebilir gerçi hemen yıkarız 1-2 saate kurur yaz olduğu için benim yaşadığım yer çok sıcak yazın zıbın aldım bol bol bacaklarını ısırmalık 3-6 6-9 çoğunlukla aldım ben kışlıkları da genelde 6-9 tercih etmeye çalıştım

oy oy maşallah neredeyse yarım kilo :)
çişlerini temizlemek için su içmemiz gerektiğini bilmiyordum

ben max 1,5 lt içebiliyorum ya. daha fazlası ne yazık ki olmuyor
1,5 az kuzum ya, işyerinde yanına sevimli cam şişe koy, sürekli yudum yudum iç, her gün kayıt tutunca da artırıyor insan
Kızlar kıyafetleri kaç aydan alıyorsunuz hızlı büyüyor diyorlar bende başlayacağım bir iki haftaya ?
Yenidoğan 3 takım, 0-3 ay 4 5 parça, 3-6 ay 8-10 parça aldım ben. Bunları hep ince kumaş aldım uzun kollu olsa bile, yarısı da kısa kollu zıbın. 6-9 aylardan alacağım artık ceket, uzun kollu sweat ve daha kalın kumaşlı altlardan.
Selam güzel anneler
Sağlık ocağında kan verdim.
Bebişimin kalp atışını dinledim
Ve Tetenoz aşısınin da ilk dozunu aldım
Şifa olsun canım

oyyyy gözümün önüne getirdikçe kafayı yiyorum.
tombiş tombiş kollar bacaklar :)
Selam güzel anneler
şifa olsun kuzucum.
ben de 21 şubatta vurulcam. sonra da doktoruma kontrole gidicem.
öyle daha rahat edecek sanırım içim
kuzum gitmiyor valla ya. 1,5lt şişeler oluyor ya onu koyuyorum gözümün önüne. anca içiyorum. ben hamile kalmadan önce haftada 1 bardak falan anca su içerdim abartmıyorum bu arada hahaha bir tek kışın çok içerdim o da kesinlikle 5 bardağı bile geçmezdi

Haftada 1 mi bardak mı o zaman bünyen alışmıştır, 1,5 lt günde gayet iyi bir skor senin için azaltmadan devamke

ayy evet kuzum yaa ben doktoruma hatırlatmıştım muhtemelen gelecek randevuda iğne yapabilirler

şimdiye kadar kanama olmadı, olmaz inşallah
Aman olmasın. Sen tedbirini al da
Selam güzel anneler
Şifa olsun canım
Duygu seninle aynı kategorideyiz. Bende normalde hiç su icmezdim zorluyorum valla. Bir kaç yıl önce doğuran arkadaşım da 1.5 içsen yeterli demişti ama onun kilosuyla benim kilom bir değil

11'inde 2 bebe görücezzz Hayalperestasya nın da 11'inde
inşallah çook güzel geçer
Kizlarr ben geldim bira geç oldu ama benim randevu 14 de ertelendi kızım gotunu döndü hiç bişi göremedim babası yazık merakla bekledi baya ugrasti Dr döndüm kalktım tekrar yattım yok poz vermeyi sevmiyor yüzünün resmi yok artık doğduğunda nasipse inşallah gorcez şükür sgligi gayet iyi boyunda uzun dedi yine detayliyi prf cektirdim başka Dr gözüyle bakmakta iyi oldu 14 Şubat sevgililer günümüzü bebeğimizin heyecaniyla gecistirdik akşamına eşimi yolcu ettim için buruk geçti şimdi yazma fırsatı buldum sizinkiler nasıl konu baya gitmiş baştan nasıl okuycam bilmiyorum

Yarın 11:15te benim de kontrolum var, Yupppy sevgiliyle buluşmaya gidiyorum En son detaylının olduğu gün 25 Ocakta gördüm 3 hafta olmuş, ee özleştik

Aslında içebildiğin kadar iç yanına şişe falan koy, detaylıda doktora sordum suyu nasıl çok su içemiyorum vicdan azabı yaşıyorum bu sefer diye suyu iyi zaten senin kanından alır susuz kalmaz demişti ama ne kadar çok içsek o kadar iyi

Ben hiç yazmamıştım ama yarın detaylı ultrasonik var çok heyecanlıyım
Ben kıyafetleri bitirdim bile aman Allahım bu arada o kadar çok şey aldım ki ve hala liseye bakıyorum çok alıncak şey var ki bence gereksiz birşey almıyorum o yüzden yavaş yavaş almaya başlamak lazım tekte çok zorlar karışır zamana yayinca uygun vs araştırması yapıp almak daha mantıklı

Bu arada soruna cevap vermemisim
Ablam 3 çocuklu olark o dedi 2 Tane10 li hastane çıkışı 3 tane 5 li yeterli çünkü tek falan iki tane falan olmuyor kusuyor vs ama senin muslin penye vs battaniyem varsa takımları kendinde olusturabilirsin gerisi 0-3 Ve 3-6 ay alınacak şeyler onlar zaten en çok çıtçıtli kısa kollu ve askılı zıbın gerekli gersini de kafama göre aldım biyerde yeterli olabilir bence diyebiliyorsun

Son düzenleme:

aiiyy Esra yarın mı detaylın çook güzel geçsin inşallah

asla bitmiyor alınacaklar

Hepsi çok mu çok şeker, güle oynaya kullanın rollerım Bu zurafaya bayılıyorum ben de alıcam ondan netten mi aldın kuzum, varsa link please. Bi de fil varya uyku arkadaşı ona da bayılıyorum

zürafayı şuradan aldım;

kargosuyla beraber 202 liraya aldım

fili de hakmara gelmişti fillerden oradan 70 liraya almıştım

ahaha bazen de böyle oluyo gül cemalini görücez derken
ohh her şeyin yolunda olması çok iyi

aynen şurada ne kaldı yanaklarını koklamamızaa

Benim persembe sabahı bebek görme randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…