2022 ikizler burcu anneleri

Bu soruyu ben de merak ediyorum. Çantasızım hala instagramda poadas diye bi marka var onu takipteyim, yoyko deluxe düşünüyordum stok yok diyor

https://ty.gl/spne1cc1tk ben bunu düşünüyorum yorumları da çok iyi

Evet ben de bu model dusunuyorum ama bunlarin fiyatlari cok farkli farkli
Mesela bu da ayni tip ama 110tl
Uni Baby Eko Çok Fonksiyonlu Anne Bakım Çantası
Uni Baby Eko Çok Fonksiyonlu Anne Bakım Çantası

Ne fark varki marka farkindan mi

Bence kalitesi farklı zâten, benim bebek arabaları siyah olduğu için siyah alacağım sanki çok ucuz çanta çabuk yıpranır gibi duruyor ya yine de riske girmek istemiyorum

Çok teşekkürler kızlar Bunlarda aldığım ilk kıyafetler

Eklentiler

• IMG_20220215_214652.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20220215_214231.jpg
    237 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20220215_214201.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20220215_214138.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220215_214106.jpg
    153,3 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar selam, canta olarak ne aldiniz hangi model daha kullanisli ne önerirsiniz???

Ben bursa bebeler sarayından 230 -250 ye aldım elleyerek bakınca baya fark ediyor bu çok kaliteli geldi
Ama oraya gitme şansım olmasaydı trendyoldada bunu beğenmiştim
Benim model de var Trendyol da ama gereksiz pahalı

Eklentiler

• IMG_20220215_213324.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220215_213314.jpg
    174,3 KB · Görüntüleme: 47
Ayy bebek kıyafetinden konu açılmışta azıcık kayınvalide çekiştirebilir miyim sinirim bozuldu daha öncede yazmıştım detaylı geçsin ondan sonra alayım diyordum inşallah sağlıklıdır ümidim o yönde ama yinede içimde yenemediğim korkularım var aşamadım gerçekten daha ne bir mendil ne bir çorap aldım
Ama benim kayınvalide sen git ne bulduysan al bana sormak falan yok yada sen beğen alalım beraber falanda yok gitmiş almış bide diyo ki 3 aya kadar herşeyini aldım tamam güzel iyi yapmışında benim ilk bebeğim bende heves ediyorum benimde gözümde kalan şeyler var eşimde annem almış biz niye bi daha alalım diyo valla ben mi abartıyorum insanlar mı düşüncesiz bilemedim Biraz uzun oldu ama doldum sanırım

Yok canım. Haklısın.
Bizimki de beraber alalım dedi. Sonra baktım almış gelmiş. Dedim ben böyle şeyler giydirmem ki. Gittim değiştirdim valla. İlk çocuğum hevesleniyorum. Kızı da hamile. Diyorum gitsin ona alsın. Allah'a şükür eşimde benle aynı fikirde de sorun yaşamıyorum ben.

20 Olduk
Yolu Yarıladık.

Göbüş büyüdü Hissettiriyo artık kendini...

Bu anı yaşatan Rabbime Şükürler Olsun

Darısı İsteyen; Emek Verenlerin Kalplerine İnşallah

aiiyy gözün aydınn

bizimki de çıldırdı bu akşam bi Gipsy Kings aşkı var tırtılın dinledikçe tepikliyo, millet mozart dinletiyo, bizimki bi değişik, deli mi ne

Yok canım ya ben değiştirsem 10 yıl lafını eder hiç öyle bir kadın değil

sen yine al germe hiç kendini boşa, ne yap biliyor musun mesela aldıklarını ona giderken kullanırsın ya da foto çekip atarsın bugün bunu giydik diye foto çekip çıkartırsın bana da annemin arkadaşları hırkalar örmüş ben hepsini öyle yapıcam

bir de ; de ki ben çok şey aldım "siz almayın ziyan olmasın hep kalacak" de almasan da öyle de bi şey olmaz

off ya verdiğim akıllara bak korkunç bir cingöz olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…