2022 ikiz annesi olacaklar

iyi bayramlar herkese. bugun kanamanin 8. günü ikinci defa proluton igne vurundum ama hala bol bol kahverengi leke gelmeye devam ediyor 😔 ikinci igne ile bu da durur diye çok ümit etmiştim. üzgünüm. moralim bozuk. genel halsizlik bulanti ayrica yoruyor ama bu durum çok daha kötü etkiliyor beni. cumartesi randevum var iple cekiyorum
İyi bayramlar canım. Benim de devam ediyor ama kahverengi olunca sorun yok sanırım ağrı sızı aşırı ve kırmızı kanama yoksa bir şey olmaz diyorlar yine de moralimiz bozuluyor tabi sürekli tuvalete gidip bakıyorum ben de seni çok iyi anlıyorum… inşallah atlatırız bu günleri 😔

Kızlar merhaba. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum 🤗 Dün 8 saat yolculukla memleketime geldim hiç sıkıntı yaşamadım dinlene dinlene geldik çok şükür. 5+5 haftalık bugün. Bugünde hafif pembemsi akıntı geldi peçeteye. Ben de ilçedeyim kadın doğum yok burada. Kendi Dr umu aradım bir Dr a görünen lazım dedi. Herhangi bir şey söylemedi başka. Gideceğim merkeze ama gidene kadar progestan kullansam sıkıntı olur mu acaba? Bir düşüğüm var. Oğlumda da böyle olmuştu bir sıkıntı yoktu ama ilk haftalar progestan ve 9 ay boyunca iğne kullandım.

Kızlar merhaba. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum 🤗 Dün 8 saat yolculukla memleketime geldim hiç sıkıntı yaşamadım dinlene dinlene geldik çok şükür. 5+5 haftalık bugün. Bugünde hafif pembemsi akıntı geldi peçeteye. Ben de ilçedeyim kadın doğum yok burada. Kendi Dr umu aradım bir Dr a görünen lazım dedi. Herhangi bir şey söylemedi başka. Gideceğim merkeze ama gidene kadar progestan kullansam sıkıntı olur mu acaba? Bir düşüğüm var. Oğlumda da böyle olmuştu bir sıkıntı yoktu ama ilk haftalar progestan ve 9 ay boyunca iğne kullandım.
ilde acile gözüksen en azindan saglikli mi kese diye bir bakıyorlar. ondan sonra progestan veriyorlar diye biliyorum. biz ne desek yanlış olur.

ilde acile gözüksen en azindan saglikli mi kese diye bir bakıyorlar. ondan sonra progestan veriyorlar diye biliyorum. biz ne desek yanlış olur.
Öyle yapacağım teşekkür ederim. En azından bir sormak istedim Dr um da bir şey söylemedi doğru düzgün gidene kadar en azından bir şey söyler diye düşünmüştüm

Merhaba bende 15. Haftadayım şuan 1 haftadır pütürlü kahverengi akıntı geliyor. Sizin nasıl geçti ne kadar sürdü?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben 9 hafta gibi başladı 13 haftada bitti. İğne VS vermedi drum progestan 12 haftada bitecekti sadece onu 16 haftaya kadar uzattı. Kahverengi oldukça sorun yok korkma dedi. 2 haftadır yok çok şükür

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben 9 hafta gibi başladı 13 haftada bitti. İğne VS vermedi drum progestan 12 haftada bitecekti sadece onu 16 haftaya kadar uzattı. Kahverengi oldukça sorun yok korkma dedi. 2 haftadır yok çok şükür
Anladım bana da progestan yerine iğne verdi proluton. Bende kahverengi dönerse kırmızıya diye korkuyrm sadece inşallah olmaz rabbim korusun

Selam ikiz anneleri grubu ben açtım ama tek bebişle devam ediyoruz. Rabbim ona ömür versin inşallah. Diğer bebeğim 1 hafta geriden geliyodu şimdi yaklaşık 2 haftaya yakın geriden geliyo. tabi bu birazda diğerinin gününü tamamlamaya çalışmasıyla da aradaki fark baya açılmış. Kesem normal haftasında ilerliyor ama geç döllenme oldukları için biri gününü tamamlamaya yaklaşmış öbüründe bi hızlanma yok aynı gününde gidiyo kalp atışı da varla yok arası ama dr hala umutlu belki sonradan hızlanır diyor 1 hafta daha bekleyeceğiz zaten hızlanmazsa küçülmeye geçer dedi. Hayırlısı inşallah. Benim için dua edin bende ikiz annesi olayım

Selam ikiz anneleri grubu ben açtım ama tek bebişle devam ediyoruz. Rabbim ona ömür versin inşallah. Diğer bebeğim 1 hafta geriden geliyodu şimdi yaklaşık 2 haftaya yakın geriden geliyo. tabi bu birazda diğerinin gününü tamamlamaya çalışmasıyla da aradaki fark baya açılmış. Kesem normal haftasında ilerliyor ama geç döllenme oldukları için biri gününü tamamlamaya yaklaşmış öbüründe bi hızlanma yok aynı gününde gidiyo kalp atışı da varla yok arası ama dr hala umutlu belki sonradan hızlanır diyor 1 hafta daha bekleyeceğiz zaten hızlanmazsa küçülmeye geçer dedi. Hayırlısı inşallah. Benim için dua edin bende ikiz annesi olayım inşallah
Inşallah diğeri de yetişir sağlıkla büyür canım. Allah gönlüne göre versin

bugün artik doktorumu buldum sanirim. kanamanin 9. günü bebekler 7+6 ve 7+5 çıktılar 1,5 cmler. iki ayri kese.
ne çok olumluydu ne olumsuz riskleri de söyledi. çok iyi beslenmem gerektigini zayif olduğumu söyledi. kanama ile ilgili yaşayıp göreceğiz dedi. iki hafta sonra kontrol

bugün artik doktorumu buldum sanirim. kanamanin 9. günü bebekler 7+6 ve 7+5 çıktılar 1,5 cmler. iki ayri kese.
ne çok olumluydu ne olumsuz riskleri de söyledi. çok iyi beslenmem gerektigini zayif olduğumu söyledi. kanama ile ilgili yaşayıp göreceğiz dedi. iki hafta sonra kontrol
Kalp atışları nasıldı canım? Bebekler uygun mu haftasına? Geçmiş olsun inşallah herşey güzel olur kanaman da geçer 🤲🏻💙 benim de hala arada kahverengi akıntı gibi tuhaf şeyler geliyor elimizden geleni tapıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun 🤷🏼‍♀️

Kalp atışları nasıldı canım? Bebekler uygun mu haftasına? Geçmiş olsun inşallah herşey güzel olur kanaman da geçer 🤲🏻💙 benim de hala arada kahverengi akıntı gibi tuhaf şeyler geliyor elimizden geleni tapıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun 🤷🏼‍♀️
kalp atışları için iyi dedi bir tanesi biraz daha derinden geliyordu. haftasiyla uyumlu.
benim de dün durdu dedim oh bugun yine kahve leke dolu. progestani sabah iki aksam iki olacak sekilde vajinal kullan dedi. tek fark bu. kanamanin yerlesme kanamasi mi yoksa rahmin yetersiz kalma kanamasi mi suan icin bilemeyiz dedi. kanama cogalirsa proluton igneyi haftada ikiye cikaricakmis.

Selam kızlar. Bende tüp bebek tedavisi ile ikizlere gebeyim. 5+6 günlüğüz. 10.gundur hafif kasık ağrılarım oluyordu. Bugün çok açık kahve lekelenme olmuş. Çok evham yapıyorum. Normal midir acaba. Haftaya cumartesi randevumde çok var daha

Selam kızlar. Bende tüp bebek tedavisi ile ikizlere gebeyim. 5+6 günlüğüz. 10.gundur hafif kasık ağrılarım oluyordu. Bugün çok açık kahve lekelenme olmuş. Çok evham yapıyorum. Normal midir acaba. Haftaya cumartesi randevumde çok var daha
hayırlı olsun insallah saglikla kucagina alirsin. doktoruna ulaşıp sorman gerekir muhtemelen ilaç baslar.

Amin canım çok sağol. transfer gününden bu yana ilaç kullanıyorum günlük progestan kalçadan iğne günde 6 adet progestan fitil ve günde 3 kez estrofem
vereceği ilaclari kullanıyormussun zaten o zaman biraz istirahat tavsiye ederim başka da yapacak bisey yok maalesef

X