Kızlar doğum yapacak arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum
Ikiz bebek çok zor arkadaşlar kaç kişi vardiyalı olarak 2 bebeğe bakıyoruz. Doğumdan beri 14 kilo verdim uykusuzluk sıcak Oda ve emzirme sayesinde sanırım. Bana göre emzirmek ilk haftadan sonra imkansız gibi birşey. Asla zaman yetmiyor düzen oluşmuyor. Bu yüzden sürekli olarak süt sağıyorum. Çok şükür her sağdığımda 120 150 cc arası süt çıkıyor. Yetmediği yerde kendi sütümün içine 30 cc gibi az miktar mama ilave ediyorum. 25 günde 4 kilo olmuş bebekler hastaneden çıkarken 2.500 lerdi . Doktor çok fazla diye uyarıda bulundu nasıl olurda gaz sorunu yaşamazsınız diye şaşırdı. Damlaları asla aksatmıyorum ve her ama her beslemeden sonra gaz çıkarıyoruz mutlaka. Gaz sorunu yaşamıyoruz. Günde 10 defa süt sağıyorum. Sürekli aranıyorlar tükendim diyebilirim
süt sağmak kesinlikle emzirmekten daha kolay daha zaman tasarrufu sağlıyor ve nekadar miktar içTiklerinden emin oluyorum. Emzirmek günün bütün düzenini bozuyor. Şuanki amacım beslenme aralığının süresini uzatabilmek ama benim çocuklarım gerçekten doyduklarını kabul etmiyorlar