• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar ben ne yapayım agri sanciyi geçtim sabah aksam kaşınıyorum surekli son zamanlarda normal diyor doktor agliycam kasinmaktan
Canim ben de kaşınıyordum dayanamıyordum artık çok kötü birşey insan deliriyor doktorum onun içinde kanda birseye bakmıştı doğumdan sonra da iki gün sürdü sonra kesildi

Valla bende de ayni sorunlar olmaya basladi guzel emiyorlardi ancak emme suresi bana azaltinca dr biberona alistilar istemiyorlar pek bide gogus ucu basta kullandim simdi gogus ucumu almiyorlar nasil yapacagim bilemedim bende ama sagim yapsak mesala cocuk emdikten sonra gelirmi ki sut gene yada sagdik diyelim onlar istedi meme versek gene gelirmi bunu bilmiyorum kafamda karisik valla ne yapayim diye 🤷🏻‍♀️
Canım dün bir video izledim emzirebildiğiniz kadar emzirin memeniz boş olsa bile bebek emsin süt kanalları açılıyor diyordu. Nerede okusam nerede izlesem hep aynı şey ama benimkiler hala çok kuvvetli değiller ve çok süt olmadığı için emmiyorlar. Eğer emmiyorlarsa mutlaka iki saatte bir sağın diyordu. Çok var öyle sütü gelen ben birde takviye bir ürün aldım bakalım bugün başlayacağım. Sende sağ ama önce boş olsada en az 15 dk emsinler sonra sağdığını veya mamayı verirsin biraz yorucu olur ama en azından hazır emerken memeyi unutmasınlar.

Kizlar ben ne yapayım agri sanciyi geçtim sabah aksam kaşınıyorum surekli son zamanlarda normal diyor doktor agliycam kasinmaktan
Benimde var kasintim ama sadece karnimda o da çatladı o yüzden. Kolun bacağında kaşınıyor mu yoksa seninde sadce karnın mi? Benim doktorumda ne sorsam normal diyor 😂😂

Kızlar doğum yapacak arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum🙏🙏 Ikiz bebek çok zor arkadaşlar kaç kişi vardiyalı olarak 2 bebeğe bakıyoruz. Doğumdan beri 14 kilo verdim uykusuzluk sıcak Oda ve emzirme sayesinde sanırım. Bana göre emzirmek ilk haftadan sonra imkansız gibi birşey. Asla zaman yetmiyor düzen oluşmuyor. Bu yüzden sürekli olarak süt sağıyorum. Çok şükür her sağdığımda 120 150 cc arası süt çıkıyor. Yetmediği yerde kendi sütümün içine 30 cc gibi az miktar mama ilave ediyorum. 25 günde 4 kilo olmuş bebekler hastaneden çıkarken 2.500 lerdi . Doktor çok fazla diye uyarıda bulundu nasıl olurda gaz sorunu yaşamazsınız diye şaşırdı. Damlaları asla aksatmıyorum ve her ama her beslemeden sonra gaz çıkarıyoruz mutlaka. Gaz sorunu yaşamıyoruz. Günde 10 defa süt sağıyorum. Sürekli aranıyorlar tükendim diyebilirim 🤦‍♀️ süt sağmak kesinlikle emzirmekten daha kolay daha zaman tasarrufu sağlıyor ve nekadar miktar içTiklerinden emin oluyorum. Emzirmek günün bütün düzenini bozuyor. Şuanki amacım beslenme aralığının süresini uzatabilmek ama benim çocuklarım gerçekten doyduklarını kabul etmiyorlar 🤷‍♀️
Maşallah canm saglikli olsunlarda anneleri ins hersey düzene girer hic bilgim olmadigi icin soruyrm sagdigimizi biberonla mi veriyorsunuz peki meme reddi olmuyormu onzaman yada sagdiklarinizi nasil muhafaza ediyor ve ne zamqn kullaniyrsunuz. Rabbim kolaylastirsin ins

Her gün 10 kere 10 15 dk sağıyorum nasıl kesilsin süt. Iki memeyi aynı anda sağıyorum aynı miktar bir seferde geliyor. Emmekten daha da iyi sütü getiriyor bence. Benim düzen oturdu böyle emzirdigim gün düzen anında şaşıyor. Herkes birşey söylüyor mesela veriyorum sütleri 1 saat sonra sağacak oluyorum sütün toplamamıştır sağma diyorlar hiç alakası yok kimseyi dinlemiyorum valla çektikçe geliyor
Maşallah senin sütun iyi geliyor gerçekten insanın yapısı ile ilgili bu süt olayi ben kimden duyduysam çocuk emmedigi müddetçe süt kesilir diyorlar. yaşayınca göreceğiz bizde ama ben emmezlerse biberona alışırlarsa süt kesilirse diye çok korkuyorum.herkesin bildiği tercihi kendine tabiki sen daha iyisini bilirsin kendin için. İnşallah böyle devam eder bize de örnek teşkil etmiş olursun🥰

Canim ben de kaşınıyordum dayanamıyordum artık çok kötü birşey insan deliriyor doktorum onun içinde kanda birseye bakmıştı doğumdan sonra da iki gün sürdü sonra kesildi
Benm de cok az alt yükselmiş ama ilaç alacak kadar değilmiş sabah gene aradim doktoru hiç bise olmaz daha biraz arrik son hqftadasin normal bunlar dedi

Geçecek canım az kaldı biraz daha dayan neler geçti bir kaşıntı mi geçmeyecek tabiki zor bir durum ama çocukları kucağına aldığın gün hepsini unutacaksın Allah'ın izniyle 🙏🙏🙏🙏
Insallah tek temennim o zaten var ya yoksa ne uyku düzeni kaldi ne yemek düzenim kaldi yani sana anlatamam çocuklar kilo almadılar bence bu hafta hiç umudum yok öyle düzensiz yiyorum ki

Senin çatlamadan değil o zaman 😔 değerlerinde yüksek çıkmamış neden oluyor ki ya. Senin cok az kaldi aetik biraz daha sık dişini. Duş al ılık suyla rahatlatır belki.
Gunde 4 5 kere alıyorum evet canm az bisebrqgatlatiyor snra geri başlıyor alt yüksek olduğu için bazen böyle oluyormuş yani yapacak bise yok diyor dr da böyle 1 hafta daha cekecem

35.hafta içinde oluyorsun canım ama tam 35 denilmiyor bildiğim kadarıyla ben hep artılı söylüyorum soranlara anlamıyorlar yani diyorlar 😂😂 bende tam ay olarak diyemiyorum daha var deyip geçiyorum 😂
Ayyy benim de ay olarak soruyorlar 8.5 ay olmuş oluyor tabii 8.5 ay 34 hafta oluyor aaa iyi diyolar 2 haftaya ayına giriyorsun falan... halbuki 36 olmuş oluyor normal gebelik olsa 1.5 ayı var.. hafta olarak kimse bilmiyor 😅😅 eskiler işte

Benimde var kasintim ama sadece karnimda o da çatladı o yüzden. Kolun bacağında kaşınıyor mu yoksa seninde sadce karnın mi? Benim doktorumda ne sorsam normal diyor 😂😂
Ahh ya bizim doktorumuz aynı mı acaba?? Ben de ne sorsam normal diyor. Pek birşey soran biri de değilim aslında ama benim bacaklarda çok şişme var. Özellikle sol bacağımda artık diz kapağı belli bile olmuyor. Normal diyor 😬 ama diğeri niye şişmedi ki o kadar diye sorunca yine normal diyor 🤣

Back