• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

10 gune kadar normal kaka yapmamalari kuzum. Dur bakalim daha yolun cooook basi ama inan geciyor hepsi geciyor kocaman oluyolar 😍 danismak istedigin bise varsa hic cekinme😘
Iyi sevindim o zaman ama yapamadiklari icin cok kizariyorlar zorlaniyor o kotu herhalde oyle oyle alisacaklar sanirim daha yenisin diyorsun 😁 ins zamanla bizimkilerde buyusun ins hayirlisiyla sizlerin 2021 sayfasinda yazdiklarinizi simdi daha iyi anliyorum zor surecleri anlatirken 🤭 sagol balik sorarim elbet tecrubeli ikiz annesinden baska kimin yardimi olur ki 🥰💚

Iyi sevindim o zaman ama yapamadiklari icin cok kizariyorlar zorlaniyor o kotu herhalde oyle oyle alisacaklar sanirim daha yenisin diyorsun 😁 ins zamanla bizimkilerde buyusun ins hayirlisiyla sizlerin 2021 sayfasinda yazdiklarinizi simdi daha iyi anliyorum zor surecleri anlatirken 🤭 sagol balik sorarim elbet tecrubeli ikiz annesinden baska kimin yardimi olur ki 🥰💚
Barsaklari gelistikce duzene girecek kuzum 🤗
Yaa anlatilmaz yasanir 🙈

Kızlar ebebekte baby&me bebek temizleme pamuğu güzel indirime girmiş haberiniz olsun. Ben 15’li aldım 50 lira civarı daha uyguna geldi uzun süre idare eder.

Günaydınlar, bugün şu video ile karşılaştım, kafam karıştı açıkçası. Tamam göğsü kremlemenin etkisini çok duydum ama karnı kremlemek gerçekten erken doğumu tetikler mi?😳 Sizler ne düşünüyorsunuz?

Günaydınlar, bugün şu video ile karşılaştım, kafam karıştı açıkçası. Tamam göğsü kremlemenin etkisini çok duydum ama karnı kremlemek gerçekten erken doğumu tetikler mi?😳 Sizler ne düşünüyorsunuz?

Canım valla Ben saçma buldum o zaman doktorada gitmeyelim ultrason ile karnımıza dokunmasın. Dediğin gibi göğüsü duymuştum ama karnı ilk defa bunda duydum.

Canlar günaydın şekerim var diye hamurişi şeker kestim ama aç kalmadan yemek yiyorum ona rağmen bugün yine kilo verdiğimi canımı sıktı bu durum bebeklerin de alımı yavaş

Bende gece mama veriyorum azcik uyuyorlar hemen bende uyuyorum gunduz daha cok meme veriyorum benim bebisler agizlari cabuk yorulup birakiyor memeyi tekrar aliyor baya dinlene dinlene yiyorlar seninde oylemi ? Kac dakka emip kac dakka sonra uyuanip emiyorlar canim ? Dr erteledik yarina bakalim ins almis derler bende gaz cikariyorum ama kaka yapamiyorlar iki gundur onun zorlugu var bilemedim bende ☺ mamayi sevmelerini sevindim canim yesinler de kilo alsinlar ins buyusunler kocaman olsunlar ins 🤲🏻🥰
Benm kızım öyle canm çabuk yoruluyor oğlum iyi emiyor ama doymadan oda bırakıyor 2 bebiş olunca bazen yerimden kalkmadan biri gelip biri gidiyor 😂 Meme uçlarım krem kullandigim halde yara oldu çok aciyor. Benmkilerin maşallahı var altlarini açmaya korkuyorum bacaklarını yukarı kaldırdığım an üzerime kadar pisliyorlar😂 Normal yapmamalari 1 hafta sıkma canını yaparlar. Inş canm hepimizin bebişleri büyüsün kilo alsın 🤲🏻

pinkbuyu pinkbuyu canım nasılsın operasyon geçirdin mi? Hiç aklımdan çıkmadın inan :dua: inşallah sende bebişlerde iyidir 🤲
Canim dun aksam acil operasyona alındım. Bugun sonda ve tampon çıkarıldı. Ayağa kalktım. Doktor kontrol etti. Bir sure otur 10 15 dk yürü dedi. Boyle islemler sanirim dogumu da baslatabiliyormus. Amniyo sıvısı gelip gelmeyeceğine bakiyor.
Umarim sorunsuz bir şekilde devam eder. Bebislerim bana tutunur.

Canim dun aksam acil operasyona alındım. Bugun sonda ve tampon çıkarıldı. Ayağa kalktım. Doktor kontrol etti. Bir sure otur 10 15 dk yürü dedi. Boyle islemler sanirim dogumu da baslatabiliyormus. Amniyo sıvısı gelip gelmeyeceğine bakiyor.
Umarim sorunsuz bir şekilde devam eder. Bebislerim bana tutunur.
Hiç korkma canım inşallah geçecek:dua: doktor açıklama yaptı mı iyi gidiyor vs diye serklaj mı yaptılar sana ?

Hiç korkma canım inşallah geçecek:dua: doktor açıklama yaptı mı iyi gidiyor vs diye serklaj mı yaptılar sana ?
Tam bir serklaj da degil aslinda, bagirsaklai ve mesaneyi kaldirip cok yukarıdan bi dikis atıldı.
Doktor biraz once geldi. Ayağa kaldırıldı. Yuruyus yap dedi 10 dk kadar. Amniyo sıvısı gelmis mi diye bakti. Yuruyus sonrasinda da sivi gelebilirmis. Yani bu tarz riskler hep varmis aslinda bu tarz operasyonlarda. Ama operasyonun iyi geçtiğini söyledi.

Umarim kazasiz belasiz olur her sey. Cunku daha 21 hafta 4 gunluk bebekler.

Tam bir serklaj da degil aslinda, bagirsaklai ve mesaneyi kaldirip cok yukarıdan bi dikis atıldı.
Doktor biraz once geldi. Ayağa kaldırıldı. Yuruyus yap dedi 10 dk kadar. Amniyo sıvısı gelmis mi diye bakti. Yuruyus sonrasinda da sivi gelebilirmis. Yani bu tarz riskler hep varmis aslinda bu tarz operasyonlarda. Ama operasyonun iyi geçtiğini söyledi.

Çok çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle 🙏🏻 İnşallah komplikasyon olmadan geçmiş gitmiş olacak 🍀

Rabbimin izniyle kucağına alırsın inşallah, doktorun dediklerine harfiyen uymalısın ikiz anneleri maalesef bu sorunu çok yaşıyor, bende 21+6 pazartesi detaylı ultrasonum var gözüm korkmadı değil Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🌷 gelişmeleri aktar mutlaka

Canım çok geçmiş hiç kötü düşünme inşallah bebeklerini zamanında alacaksın kucağına dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻

Çok geçmiş olsun dualarım sizinle

Canlar günaydın şekerim var diye hamurişi şeker kestim ama aç kalmadan yemek yiyorum ona rağmen bugün yine kilo verdiğimi canımı sıktı bu durum bebeklerin de alımı yavaş
Canm meraba geçmiş olsun çok çok ben biliyorsun en bastan beri hamurisi ve şeker yiyemiyorum mantarimi tetikleyip kasılma yaptığı için bebekler kilo alsın diye Bol ceviz fındık badem ve kaşar yemelisin bunlar ise yarıyor ve muz yiyorum gunde 1 yada 2 tane vitaminlerim de var bu şekilde yani

Back