Merhabaa herkese. Benim de 23 haziran adet günüm beklemedeyim ovulasyon testi takibi yapiyorum. Beni de ekleyebilirsin takip edelim. Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba arkadaslar
Haziran ayi hepimize ugurlu gelir insallah. Benim bat 23 haziran. Sizlerin bat tarihleriniz nedir hep birlikte bekleyelim. Heyecanlarimizi hep birlikte paylasalimRabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
@asyadan 18.06.2022 @NurseCelline 21.06.2022 Guguuu 23.06.2022 @OkuyanEvli 24.06.2022 @Hasretimm123 25.06.2022 @Kardelen060492 25.06.2022
Hosgeldin canim. Listeye ekliyorum seni de. Ne zamandan beri istiyorsun bebis ilk mi olucakMerhabaa herkese. Benim de 23 haziran adet günüm beklemedeyim ovulasyon testi takibi yapiyorum. Beni de ekleyebilirsin takip edelim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hosgeldin canimCanım beni de etiketler misinnn? Diğer topik çok yoğun olduğundan görülmedi sanırım etiketlenmemişim
Kist ve yapışıklık ameliyatı sonrası 3. deneme ayım oldu... (çok sıkıntılı bir operasyon geçirdim 10cm 8cm ve 5cm kistlerim 4cm de myom vardı. Tek tüpüm alınmak zorunda kaldı.. Karnımın içi ve rahim içi tamamen yapışıkmış)
Tek tüp ile pek bir umudum yok ama 2 senenin sonunda kendimi burada buldumBAT 25 HAZİRAN Guguuu
ah güzel dileklerinHosgeldin canimGecmisteki kotu gunleri geride birakip gelecekteki guzellikleri dusun umudunu yitirme ki hersey cok guzel olsun Rabbim saglikli gebelikler saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah hemen ekliyorum listeye
Ya ne iyi ettin de geldin. Burada hepimiz insallah hamilelik haberlerimizi verir bebislerimize koyacagimiz isimleri konusuruzah güzel dileklerininşallah uğurlu gelsin bu topik bize 2 sene önce HAZİRAN 2020 GEBELİK BEKLEYENLER topiğinde 3 kişi ile çok yakın arkadaş olduk hepsi teker teker hamile kaldı doğurdu. Yüz yüze görüşüyoruz. Her gün mesajlaşıyoruz... 2 sene sonra tekrardan adımı topiğe yazdırmak istedim. İnşallah sizlere uğur getiririm kızlar
BAT larımız yakınmış zaten topikte ki herkesinnnYa ne iyi ettin de geldin. Burada hepimiz insallah hamilelik haberlerimizi verir bebislerimize koyacagimiz isimleri konusuruzBen de 2017 yilinda bir gebelik topikteydim arkadas olduk hepsi de o kadar guzel kadinlardi ki birlikte gulduk birlikte huzunlendik. Ama ne yazik ki 2 3 kisi disindakilerle iletisimimiz koptu yollar ayrildi saglik olsun Guzel gunlere insallah❣
maşallah Allah bağışlasın. Ben 3.5 senelik evliyim 2 senedir uğraşıyoruz işte.Ya ne iyi ettin de geldin. Burada hepimiz insallah hamilelik haberlerimizi verir bebislerimize koyacagimiz isimleri konusuruzBen de 2017 yilinda bir gebelik topikteydim arkadas olduk hepsi de o kadar guzel kadinlardi ki birlikte gulduk birlikte huzunlendik. Ama ne yazik ki 2 3 kisi disindakilerle iletisimimiz koptu yollar ayrildi saglik olsun Guzel gunlere insallah❣
Evet batlar yok yakin birbirine. Amin canim insallah Rabbim once senin sonra isteyen herkesin kucagini doldursun insallah❣maşallah Allah bağışlasın. Ben 3.5 senelik evliyim 2 senedir uğraşıyoruz işte.
Hosgeldin arkadasim. Hic umudunu kaybetme ummadik bir anda mucizen yuzunu guldursun belki de gerek bile kalmazBenim de beklenen adet tarihim 28 Haziran
Ama umudumuz yok ay sonunda tüp bebek e başlayacaz
Hepimizin inşallah ❤ Ya ben hep yumurtlama günü sonrasını denemiyordum. Bu ay da geç kaldım aslında 8. gün 14. 16. gün denedim... Bacaklarımı duvara yaslayıp beklettim. Duşu sabah aldım yataktan kalkmadım. Ama bunları her seferinde yapıyordum. Belime yastık koyma ve tek pozisyon da deneme affedersin.Evet batlar yok yakin birbirine. Amin canim insallah Rabbim once senin sonra isteyen herkesin kucagini doldursun insallah❣Denedigin yontemler var mi bel altina yastik koyma uzanma vs gibi
İnşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırız.. Ne kadardır çocuk düşünyorsunuz?Benim de beklenen adet tarihim 28 Haziran
Ama umudumuz yok ay sonunda tüp bebek e başlayacaz
Yaa ama gecikme olmuş aklımı o karıştırdı. Normal de gecikme olur mu? Bu arada sonradan silindiyse test bozuk demekMerhaba arkadşlar uzun zaman oldu buralara uğramayalı. Rabbim hepinizin gönlüne göre bebişler nasip etsin. Ben 2. düşünmüyordum ama adetim 3 gün gecikti bu ay test yaptım biraz önce ilk test oluşma kısmında çift çizgi gibi oldu sonra diğeri silindi tek koyu çizgi kaldı emin de olamadım testten :S bakalım bende merak içindeyim yanlız eğer hamileysem oğluma hamile kaldığım aynı zamnda tekrar hamile kalmış olucam çok enteresan
bende anlayamadım iş çıkışı bi test daha alıp deneyecem :)) bazen 2 gün olabiliyor gecikmeYaa ama gecikme olmuş aklımı o karıştırdı. Normal de gecikme olur mu? Bu arada sonradan silindiyse test bozuk demek
Benim adetim; (10cm 8cm 5cm kistlerim 4cm myom mum ve tüplerimin kapalı) olmasına rağmen hayatımda 1 kez bile gecikmedi. Saati saatine bile uyuyordu. İlk defa geçen ay yazdığınızın aynısı oldu 10 gün geciktim. Kesin hamileyim diye her gün test yaptım kan verdim. Maalesef hamile değilmişim. Düşünmediğim an adet oldum. Aynı yazdığınız gibiydi...Yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz. 3 ay önce ilk hamileligimi düşük yaptım.
Beklenen adet tarihim 8 haziran dı. Normalde en fazla 2 gün gecikir yada tam gününde gelir. Hiç erken gelmez. Ve çok yoğun kanama olur. 6-7 gün sürer.
3 haziran da kahve leke geldi ( beklenen adetimden 5 gün erken )
4 Haziran'da da kahve pembe
5 Haziran'da da peceteye silince gelen koyu kırmızı bordomsu leke
6 Haziran'da yine kahvemsi sarımsı leke geldi.
Ped bile koymadım. Adetim geliyo dedim bir türlü sökülmedi.
Bu günlerde Hiç ağrım olmadi en çok buna şaşırdım çünkü normalde baya ağrım olur. Sadece batmalar oldu arada.
Devamı gelmeyince 10 Haziran'da ( yani beklenen adet tarihinin 3 gün gecikmesi ve lekelenme bittikten 4 gün sonra ) şüphelenip kanda beta HCG test yaptırdım ama negatif.
Yerleşme kanaması olsaydı şimdiye kadar çıkmaz miydi ? Erken mi yapmışım ? Ne zaman test yapmam gerekir emin olmak için ? Burda herkesin hemen pozitif çıkmış o yüzden umutlanmak istemiyorum.
yaşayanlar veya bilgisi olan varsa kaç gün sonra kanda pozitif gördünüz ? Cevaplarsanız çok sevinirim
İnşallah hamilesinizdirbende anlayamadım iş çıkışı bi test daha alıp deneyecem :)) bazen 2 gün olabiliyor gecikme
teşekkür ederim hiç hazırlıklı değildim ama nasip hayırlısı tabikide :)İnşallah hamilesinizdirmerakla bekliyor olacağım
hazırlıklı olmayınca zaten oluyor derlerteşekkür ederim hiç hazırlıklı değildim ama nasip hayırlısı tabikide :)