- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
Merhaba.Oncelikle Allah sag salim kucaginiza almayi nesip etsin insaAllah.Ben sormak istiyorum belirtiler nasildi sizde adetdən once?Benim daha 16 si adet vaktim ama 1 hafta bundan onceden mide bulantilarim var bu ay.Ben estrojen,projesteron kullaniyorum.Acaba ondan dolayi olurmu,yoksa hamilelik belirtilerimidir?Her sabah,bir de ne yiyip,icsem hemen midem bulaniyor.Onun disinda bir belirti hiss etmiyorumEvet ilk bebis olacak Allahin izniyle
Belirtilerin neydi canım
Ben öğrendiğim ay işte karnimda sanci oluyordu, sabahlari mide bulantisiyla uyaniyordum, akintim oluyordu, bazen istahim oluyordu bazen hic bisey yemek istemiyordum, uyku düzenim bozuldu falanMerhaba.Oncelikle Allah sag salim kucaginiza almayi nesip etsin insaAllah.Ben sormak istiyorum belirtiler nasildi sizde adetdən once?Benim daha 16 si adet vaktim ama 1 hafta bundan onceden mide bulantilarim var bu ay.Ben estrojen,projesteron kullaniyorum.Acaba ondan dolayi olurmu,yoksa hamilelik belirtilerimidir?Her sabah,bir de ne yiyip,icsem hemen midem bulaniyor.Onun disinda bir belirti hiss etmiyorum
Bat 24 Haziran.. bekleyiş çok zoooor
Ne guzel hayırlı uğurlu olsun.. çok beklediniz mi merak ettim yoksa hemen oldu muBenim beklenen adet tarihi iki hazirandi ve gecikti ben mutlu haberi aldim Rabbim olmayip isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla
Hosgeldin canim insallah en yakin zamanda gebelik haberini alirizMerhabalar 18 nisandan bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtaj oldm. Tüp bebek ile hamile kalmıştım. Doktorum doğal yolla olabileceğini tekrar tüp bebeği en az 6 ay yapmayacağını söyledi. Şimdi tekrardan doğal yolla deniyorum. Perşembe günü akşam kasığımda batma ve arkasından yumurtlama akıntısı gelmişti. Cuma günü doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi birliktelik önerdi o akiam ve sonrasında gün aşırı.Bat: 25haziran
Cok zor cok heyecanli ama zaman su gibi akip geciyor her anin tadini cikarmak lazimBat 24 Haziran.. bekleyiş çok zoooor
Listeye ekliyorum ilk kim hamis haberi vericek cok heyecanliyimBat 24 Haziran.. bekleyiş çok zoooor
Tabiri memnun olurumListeye ekliyorum ilk kim hamis haberi vericek cok heyecanliyim
Bizim ilk denememiz :) 1 senelik evliyim artık düşünmeye başladCok zor cok heyecanli ama zaman su gibi akip geciyor her anin tadini cikarmak lazimbelirtilerin var mi canim henuz cok erken ama olsun
Hosgeldin arkadasimMerhabalar 18 nisandan bebeğimin kalbi durduğu için 8 haftalıkken kürtaj oldm. Tüp bebek ile hamile kalmıştım. Doktorum doğal yolla olabileceğini tekrar tüp bebeği en az 6 ay yapmayacağını söyledi. Şimdi tekrardan doğal yolla deniyorum. Perşembe günü akşam kasığımda batma ve arkasından yumurtlama akıntısı gelmişti. Cuma günü doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi birliktelik önerdi o akiam ve sonrasında gün aşırı.Bat: 25haziran
Teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin. Bis bes aydir fln istiyorduk kısmet bu aya oldu.Ne guzel hayırlı uğurlu olsun.. çok beklediniz mi merak ettim yoksa hemen oldu mu
Ya ilk heyecan ne guzelBizim ilk denememiz :) 1 senelik evliyim artık düşünmeye başlad
Ya ilk heyecan ne guzelIlk denemelerde insan basi agrisa acaba hamile miyim diyor kendi kendine iki gundur bel bacak agrim var benim de heyecanla bekliyorum gunler gecmiyor sanki
Cok istedigimiz icin psikolojik olarak gecikme bile yasayabiliyoruz hakkimizda hayirlisi olsunpsikojik hissedebiliyoruz maalesef inşallah sağlıkla tez zaman da gebe kalabilir ve sağlıkla bebisimizi kucağımıza alabiliriz :)
Uzun bir süredir istiyor musunuz sizde :)Cok istedigimiz icin psikolojik olarak gecikme bile yasayabiliyoruz hakkimizda hayirlisi olsun
Ayni seyler bende de var canim.Amma mide bulantisi 1-2 hafta oncesindenmi baslamisti sizde de?Ben hormonal ilaclar midemi uyardi saniyorumBen öğrendiğim ay işte karnimda sanci oluyordu, sabahlari mide bulantisiyla uyaniyordum, akintim oluyordu, bazen istahim oluyordu bazen hic bisey yemek istemiyordum, uyku düzenim bozuldu falan
Benim 4 yasinda oglum var. Bu ikinci olacak nasipse. Bu ay basladi calismalar anca cesaret edebildim ikinciyeUzun bir süredir istiyor musunuz sizde :)