- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
Ya kuzu sen her yolu denemissin takma diyenler var ya onlari hic anlamayacagim ben benim bu ay ilk denemem bendeki havalari bir gorseydin ilk iliskiden sonra diyorum ki kendime amaaan asla dusunmeyecegim olursa olur olmazsa denemeye devam. Aradan az zaman gecti kendimi topik acarken buldum belirti ararken guldum kendi kendimeHepimizin inşallah ❤ Ya ben hep yumurtlama günü sonrasını denemiyordum. Bu ay da geç kaldım aslında 8. gün 14. 16. gün denedim... Bacaklarımı duvara yaslayıp beklettim. Duşu sabah aldım yataktan kalkmadım. Ama bunları her seferinde yapıyordum. Belime yastık koyma ve tek pozisyon da deneme affedersin. Ama bu seferki ilişkiler de 3 ünde de farklı pozisyonda denedim. Yine belime yastık koyup bacaklarımı havaya alıp bekledim yarım saat sonra da yumurtalama olduğu tahmin ettiğim sol tarafıma cenin şeklinde yattım. Tahmini de şöyle ettim aşırı aşırı ağrı oldu bu ay yumurtlamayı ağrıdan ötürü anladım. Cumartesi sabah başladı ağrı tam 14. gündü pazar sabahı uyandığımda geçmişti.
Bir arkadaşım da ilişkiden sonra sıcak su torbası koymuş ayaklarına ve beline o şekilde hamile kaldım dedi ama onu denemedim henüz.
Bu arada zamanında çok fazla ovu testi kullandım. Evde 20 tane daha var nedense elim hiç gitmedi bu sefer yapmak istemedim.
Bu ay tutmazz gibime geliyor bir sonra ki ay da adetimin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki yaşamayı düşünüyorum. Yani 1 gün yapıp 1 gün yapmayacağım... (yani umarım ) Eğer yine tutmazsa aşılama yada tüp bebek için doktorumla görüşücem.
Doktorumdan çok çok memnunum ameliyat yaptığım dr ile devam ediyorum. Bana dedi ki; sağlıklı bireylerin 1 sene deneme şansı var sen daha 3 aydır sağlıklı sayılırsın tüp bebek için konuşmak çok erken. Maalesef ameliyattan sonra tekrardan bir kistim oluştu dr bu engel değil ama kontrol altında tutalım diyip 2 ay doğum kontrol hapı vermişti kisti küçültmek için. Adetlerim her zmaan çok düzenliydi saati saatine bile tutar o kadar kiste rağmen beni biraz o rahatlatıyor.
Herkesin tek dediği şey TAKMA DÜŞÜNME ODAKLANMA. Allah aşkına bu mümkün mü bizler için?
Neymiş takmadığı ay hamile kalmış. Bu benim için imkansız yani kendime engel olamıyorum. Sabah gözümü açıyorum aklıma ilk acaba o ay bu ay mı? geliyor Ayyy çok uzun olmuşşş
Bu arada ilk gebeligimde benim iki yumurtaligimda da kocaman kistler vardi. 3 ay denedim hamile kalamadim. Eski topigimizdeki bir arkadasim bana dedi ki neden sogan kürü denemiyosun. Arastirdim denemeye karar verdim ve o ay hamile kaldim ona hep dua ederim aklima geldikce hic bilmyodum daha once