Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimizin inşallah ❤ Ya ben hep yumurtlama günü sonrasını denemiyordum. Bu ay da geç kaldım aslında 8. gün 14. 16. gün denedim... Bacaklarımı duvara yaslayıp beklettim. Duşu sabah aldım yataktan kalkmadım. Ama bunları her seferinde yapıyordum. Belime yastık koyma ve tek pozisyon da deneme affedersin. 😂Ama bu seferki ilişkiler de 3 ünde de farklı pozisyonda denedim. Yine belime yastık koyup bacaklarımı havaya alıp bekledim yarım saat sonra da yumurtalama olduğu tahmin ettiğim sol tarafıma cenin şeklinde yattım. Tahmini de şöyle ettim aşırı aşırı ağrı oldu bu ay yumurtlamayı ağrıdan ötürü anladım. Cumartesi sabah başladı ağrı tam 14. gündü pazar sabahı uyandığımda geçmişti.

Bir arkadaşım da ilişkiden sonra sıcak su torbası koymuş ayaklarına ve beline o şekilde hamile kaldım dedi ama onu denemedim henüz.

Bu arada zamanında çok fazla ovu testi kullandım. Evde 20 tane daha var nedense elim hiç gitmedi bu sefer yapmak istemedim.
Bu ay tutmazz gibime geliyor bir sonra ki ay da adetimin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişki yaşamayı düşünüyorum. Yani 1 gün yapıp 1 gün yapmayacağım... (yani umarım 😂) Eğer yine tutmazsa aşılama yada tüp bebek için doktorumla görüşücem.

Doktorumdan çok çok memnunum ameliyat yaptığım dr ile devam ediyorum. Bana dedi ki; sağlıklı bireylerin 1 sene deneme şansı var sen daha 3 aydır sağlıklı sayılırsın tüp bebek için konuşmak çok erken. Maalesef ameliyattan sonra tekrardan bir kistim oluştu dr bu engel değil ama kontrol altında tutalım diyip 2 ay doğum kontrol hapı vermişti kisti küçültmek için. Adetlerim her zmaan çok düzenliydi saati saatine bile tutar o kadar kiste rağmen beni biraz o rahatlatıyor.

Herkesin tek dediği şey TAKMA DÜŞÜNME ODAKLANMA. Allah aşkına bu mümkün mü bizler için?
Neymiş takmadığı ay hamile kalmış. Bu benim için imkansız yani kendime engel olamıyorum. Sabah gözümü açıyorum aklıma ilk acaba o ay bu ay mı? geliyor 😂😂 Ayyy çok uzun olmuşşş
Ya kuzu sen her yolu denemissin takma diyenler var ya onlari hic anlamayacagim ben😁 benim bu ay ilk denemem bendeki havalari bir gorseydin ilk iliskiden sonra diyorum ki kendime amaaan asla dusunmeyecegim olursa olur olmazsa denemeye devam. Aradan az zaman gecti kendimi topik acarken buldum belirti ararken guldum kendi kendime 😅
Bu arada ilk gebeligimde benim iki yumurtaligimda da kocaman kistler vardi. 3 ay denedim hamile kalamadim. Eski topigimizdeki bir arkadasim bana dedi ki neden sogan kürü denemiyosun. Arastirdim denemeye karar verdim ve o ay hamile kaldim ona hep dua ederim aklima geldikce hic bilmyodum daha once

Merhaba arkadşlar uzun zaman oldu buralara uğramayalı. Rabbim hepinizin gönlüne göre bebişler nasip etsin. Ben 2. düşünmüyordum ama adetim 3 gün gecikti bu ay test yaptım biraz önce ilk test oluşma kısmında çift çizgi gibi oldu sonra diğeri silindi tek koyu çizgi kaldı emin de olamadım testten :S bakalım bende merak içindeyim yanlız eğer hamileysem oğluma hamile kaldığım aynı zamnda tekrar hamile kalmış olucam çok enteresan :KK70:
Hosgeldin 🤗 cizgi hemen mi cikti tekrar mi etsen acaba insallah vardirr❣

Ya kuzu sen her yolu denemissin takma diyenler var ya onlari hic anlamayacagim ben😁 benim bu ay ilk denemem bendeki havalari bir gorseydin ilk iliskiden sonra diyorum ki kendime amaaan asla dusunmeyecegim olursa olur olmazsa denemeye devam. Aradan az zaman gecti kendimi topik acarken buldum belirti ararken guldum kendi kendime 😅
Bu arada ilk gebeligimde benim iki yumurtaligimda da kocaman kistler vardi. 3 ay denedim hamile kalamadim. Eski topigimizdeki bir arkadasim bana dedi ki neden sogan kürü denemiyosun. Arastirdim denemeye karar verdim ve o ay hamile kaldim ona hep dua ederim aklima geldikce hic bilmyodum daha once
yaa nasıl yaptın soğan kürünü bende deneyeyim bir sonraki ayda

yaa nasıl yaptın soğan kürünü bende deneyeyim bir sonraki ayda
Adetten sonra bir tane sogani 4 e 5 e bölüp uzerine 1 bardak icme suyu ekleyip kaynattim kac dakika oldugunu hatirlamiyorum. Gunde iki kez sabah aksam ac karnina 7-8 gun ictim. Sonra birakmak gerekiyor canim icerken o kadar umutluydum ki inanarak dua ederek ictim. Ilk basta soganin tadindan midem cok bulandi zorlandim ama sonra alistim keyif bile aldim icerken. Cok sukur once allahin sonra da kürün sayesinde kistlerimin yok olduguna gebe kaldigima inaniyorum. Denemekte fayda var bence🌸

Adetten sonra bir tane sogani 4 e 5 e bölüp uzerine 1 bardak icme suyu ekleyip kaynattim kac dakika oldugunu hatirlamiyorum. Gunde iki kez sabah aksam ac karnina 7-8 gun ictim. Sonra birakmak gerekiyor canim icerken o kadar umutluydum ki inanarak dua ederek ictim. Ilk basta soganin tadindan midem cok bulandi zorlandim ama sonra alistim keyif bile aldim icerken. Cok sukur once allahin sonra da kürün sayesinde kistlerimin yok olduguna gebe kaldigima inaniyorum. Denemekte fayda var bence🌸
mutlaka ama mutlaka deneyeceğim😍

Keske adet gununden 10 gun oncesine kadar gebelik gosteren testler olsa dimi ay hemen gidip alirdim😅
var ama işe yaramıyorlar. Bu sefer de acaba yanlış mı diye düşünüyorsun 😂😂😂😂 Hep bi bahanemiz var hep ama 😂 sürekli belirti arıyorum vücutta test yapıyorum tek çizgi yine de ikna olmuyorum 😂

Ya 5 gun oncesini biliyorum 10 gunu duymamistim nasil duymamisim hayret🤣 ah ahh belirti arayip durunca vucut oyle bir guzel kandiriyor ki insani mesela son gunlerde sirt ve bel agrilarim var bacaga vuruyor bazen ve sol kasikta agri var acaba diyorum hep kimseye de belli etmiyorum oyle de kendimden supheliyim kesin yoksa bile gecikirim bu ay🤭

Ya 5 gun oncesini biliyorum 10 gunu duymamistim nasil duymamisim hayret🤣 ah ahh belirti arayip durunca vucut oyle bir guzel kandiriyor ki insani mesela son gunlerde sirt ve bel agrilarim var bacaga vuruyor bazen ve sol kasikta agri var acaba diyorum hep kimseye de belli etmiyorum oyle de kendimden supheliyim kesin yoksa bile gecikirim bu ay🤭
heh benim işte sol kasıkta hep bi ağrı hiç geçmiyor nedense her ay aynı tantana 😂😂

Ben de bu ay totem yaptım . Test yapmayacağım gecikmem olmadan .

Umarım bu bekleyişimiz kalp atışlarını beklediğimiz cinsiyet konuştuğumuz günlere kavuşur :)

Ben de bu ay totem yaptım . Test yapmayacağım gecikmem olmadan .

Umarım bu bekleyişimiz kalp atışlarını beklediğimiz cinsiyet konuştuğumuz günlere kavuşur :)
Ay sen ilk siradasin ve 3 gunun kalmis ben olsaydim sabredemeyebilirdim tebrik ederim totemin insallah tutar cok heyecanli😁

Ay sen ilk siradasin ve 3 gunun kalmis ben olsaydim sabredemeyebilirdim tebrik ederim totemin insallah tutar cok heyecanli😁
Ya bundan önce hep test yaptım üzüldüm . O nedenle dedim en azından test üzüntüsü yaşama :) gerçi ben beklemiyorum hamilelik :)

Evet cok erken ama insan dusunmekten kendini alamiyor bazen🤭 ilkinde cok fazla akinti kasik ve bel agrisi yasamistim. Regle benzer belirtiler oldugu icin bazen karistirilabiliyor
Merhabalar benim adet tarihime daha 8 gün var erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde sizce gebemiyim ne yapmam lazım

Eklentiler

• C93D2567-6A9B-4812-B411-737769E69E2C.jpeg
    C93D2567-6A9B-4812-B411-737769E69E2C.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 49
Merhabalar benim adet tarihime daha 8 gün var erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde sizce gebemiyim ne yapmam lazım
Merhaba ikinci cizgi gayet belli 8 gun olmasina ragmen. Bence yarin sabah ilk idrarla tekrar deneyin koyulasma varsa kan verin derim hayirli olsun insallah gebesinizdir😍 bende cok silik ogrenmistim bu sekildeydi

X