Yani beklenen adet günüme uc dört gun kala fln sabahları mide bulantisiyla uyaniyordum ben ama dediğiniz gibi ilaclardan da olabilir ben ilac kullanmiyordumAyni seyler bende de var canim.Amma mide bulantisi 1-2 hafta oncesindenmi baslamisti sizde de?Ben hormonal ilaclar midemi uyardi saniyorum
Ne güzelBenim 4 yasinda oglum var. Bu ikinci olacak nasipse. Bu ay basladi calismalar anca cesaret edebildim ikinciye
Tesekkür ederim canımHosgeldin arkadasimrabbim saglikli hayirli gebelikler evlatlar nasip etsin insallah sana ve hepimize en heyecanli bekleyisler. Belirtilerin var mi benim iki gundur bel bacak agrilarim var cok erken ama kendimi dinliyorum surekli
Merhaba hosgeldinMerhaba ,
Benim de 18 Haziran :)
Umarım bu ay hep birlikte hamile kalırız
Evet cok erken ama insan dusunmekten kendini alamiyor bazenTesekkür ederim canımAminn inşallah
Kasık ağrım var yumurtlama gününden beri canım afedersin gaz oluyor sürekli. Üşütmüş olamam ama belirti içinde çok erken olduğunu düşünüyorum
sağ kasık ağrım bacağıma vuran bir de alt karın ağrısı. Ama bu belirti midir bilmiyorum :) 3. Ayımız bu bizim denemede . Erken gebelik testi yapmaya korkuyorum açıkçası :) o nedenle bekliyorum ama içimden bir ses hamile olmadığımı söylüyor :)
İnsaAllah bende de gebelikten olurYani beklenen adet günüme uc dört gun kala fln sabahları mide bulantisiyla uyaniyordum ben ama dediğiniz gibi ilaclardan da olabilir ben ilac kullanmiyordum
Hayırlısıyla Rabbim sizede nasip eder o kadar güzel bir duygu ki...İnsaAllah bende de gebelikten olur
Eveeet bende aldım bitmek üzere benim ki de ben ağızda dağılan haptan almışım anlamadanIlk gebeligimde doktorumun tavsiyesiyle bebek dusundugumuz aydan itibaren folik asit destegine baslamistim. Simdi de icmeye basladim ilk kutum bitmek uzere. Sizler de kullaniyo musunuz kizlar ?
İnsaAllah canimm benimm.Hayirlisiyla siz de sag salim kucagina alirsinHayırlısıyla Rabbim sizede nasip eder o kadar güzel bir duygu ki...
Hamile kalmayi kolaylastirdigini okumustum folik asitin. Ben folidoce kullaniyorum memnunumEveeet bende aldım bitmek üzere benim ki de ben ağızda dağılan haptan almışım anlamadan
Gerçekten mi kolaylastirdigini bilmiyordum ben :) bebeğin beyin gelişimi için kullanıldığını biliyordunHamile kalmayi kolaylastirdigini okumustum folik asitin. Ben folidoce kullaniyorum memnunum
Folik asit hamile kalmayı kolaylaştıran bir vitamindir. Hamile kalmak isteyenler, gebeliği planlamadan 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamalıdır.Gerçekten mi kolaylastirdigini bilmiyordum ben :) bebeğin beyin gelişimi için kullanıldığını biliyordun
Süpersin başka vitamin takviyesi alıyor musunFolik asit hamile kalmayı kolaylaştıran bir vitamindir. Hamile kalmak isteyenler, gebeliği planlamadan 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamalıdır.
Hamilelikte doğru miktarda folik asit kullanmak bebeğinizin sinir yolu kusurları olarak da bilinen omurilik ve beyin merkezli doğum kusurlarına engel olur. Beyin hasarı, açık omurga (spina bifida) ve zihinsel gelişim bozuklukları gibi problemlerin görülme ihtimalini azaltmak için düzenli olarak folik asit almalısınız.
Internetten alintiladim
Almiyorum canim. Gebelik olustugunda folik asite bir sure daha devam ediliyor sonra doktor ek olarak baska vitaminler veriyor zaten onlar kullaniliyor artik.Süpersin başka vitamin takviyesi alıyor musun
Ben d3 vitamini aldım zarar gelmez herhaldeAlmiyorum canim. Gebelik olustugunda folik asite bir sure daha devam ediliyor sonra doktor ek olarak baska vitaminler veriyor zaten onlar kullaniliyor artik.
Gelmez herhalde ya sanmiyorum. Zaten folik asit vucutta depolanmiyor yine de icin rahat edicekse bir eczaneye danismakta fayda varBen d3 vitamini aldım zarar gelmez herhalde