Ever canım ikinci çizgiyi bende gördüm . İstersen kan ver bir de kanda değerine bakMerhabalar benim adet tarihime daha 8 gün var erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde sizce gebemiyim ne yapmam lazım
Öğlen yaptım ve direkt çıktıEver canım ikinci çizgiyi bende gördüm . İstersen kan ver bir de kanda değerine bak
Canım ya birde testini sabah mı yaptın akşam mı ?
Yaa inşallah vardır birde en iyi erken gebelik testi markası ney aana bilginiz varmjMerhaba ikinci cizgi gayet belli 8 gun olmasina ragmen. Bence yarin sabah ilk idrarla tekrar deneyin koyulasma varsa kan verin derim hayirli olsun insallah gebesinizdirbende cok silik ogrenmistim bu sekildeydi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahÖğlen yaptım ve direkt çıktı
Kanda kesin çıkarmı daha adetime 8 gün varya bi yanım bekle diyor ama asla bekleyemiyorumEver canım ikinci çizgiyi bende gördüm . İstersen kan ver bir de kanda değerine bak
Canım ya birde testini sabah mı yaptın akşam mı ?
Merhaba ne kadar silikti acaba sizinki? Benim bat dündü. Bu sabahki 2 dakika içindeki sonucum boyle. Acaba fazla mi silik?Merhaba ikinci cizgi gayet belli 8 gun olmasina ragmen. Bence yarin sabah ilk idrarla tekrar deneyin koyulasma varsa kan verin derim hayirli olsun insallah gebesinizdirbende cok silik ogrenmistim bu sekildeydi
Merhaba hosgeldiniz benim battan bir gun oncesinde bu sekilde cok cok silikti. Ama ben normal kaset testle yapmistim. Bat gunu belirgindi sanirim gec dollenmeydi belki sizin de oyledir. Yarin ilk idrarla tekrarlayabilirsiniz daha belirgin olucaktir gebelik varsaMerhaba ne kadar silikti acaba sizinki? Benim bat dündü. Bu sabahki 2 dakika içindeki sonucum boyle. Acaba fazla mi silik?
Benimkisi normalde baya belli ama sizdede hafif bir çizgi belirgin kuruma çizgisi değilse gebe olabilirsinizMerhaba ne kadar silikti acaba sizinki? Benim bat dündü. Bu sabahki 2 dakika içindeki sonucum boyle. Acaba fazla mi silik?
Tesekkur ederim hoş gördüm :) kaset test farkını bilmiyorum bu konularda yeniyim. Testim predictor markasının bir dakika içinde %99 sonuç dediği bir testi. Bu çizgide ikinci dakikadaki hali.Merhaba hosgeldiniz benim battan bir gun oncesinde bu sekilde cok cok silikti. Ama ben normal kaset testle yapmistim. Bat gunu belirgindi sanirim gec dollenmeydi belki sizin de oyledir. Yarin ilk idrarla tekrarlayabilirsiniz daha belirgin olucaktir gebelik varsa
Evet sizinki çok belliBenimkisi normalde baya belli ama sizdede hafif bir çizgi belirgin kuruma çizgisi değilse gebe olabilirsiniz
Kan vermeye gidiyorum dua edin lütfenEvet sizinki çok belligüzelce tutunur insallah bebeğiniz.
Iki dakika sonraki sonuç olduğu için kuruma çizgisi değildir diye düşünüyorum ama yanılma payı var elbette. Zaten oldukça silik olması da düşündürüyor. Bekleyeceğim :)
Insallah gebelik vardir hakkinizda hayirlisi olsun tekrarlayinca mutlaka bize de haber verinTesekkur ederim hoş gördüm :) kaset test farkını bilmiyorum bu konularda yeniyim. Testim predictor markasının bir dakika içinde %99 sonuç dediği bir testi. Bu çizgide ikinci dakikadaki hali.
Bana da biraz bat günüm geçtiği için daha koyu olmalıydı gibi geliyor. Eğer erken yaptıysam diye ben iki gün beklemeyi planliyorum regl olmazsam tekrarliycam tesekkur ederim.
DuamdasinizKan vermeye gidiyorum dua edin lütfenbu
Ilk bebek evet 1 seneden beri istiyoruz polikist var ovulasyon testi kullaniyorum ve bu ay hayit macuni yedim bakalim nasipHosgeldin canim. Listeye ekliyorum seni de. Ne zamandan beri istiyorsun bebis ilk mi olucak
Maalesef ki negatif 0,100 boşa umutlandım yine
bu teste bile bu kadar belirginse çizgi kan da kesin çıkarKanda kesin çıkarmı daha adetime 8 gün varya bi yanım bekle diyor ama asla bekleyemiyorum
Aslında çizgi de baya belirgindi. Demekki hafif çizgileri dikkate almayacağız.Maalesef ki negatif 0,100 boşa umutlandım yine
Ya ama nasıl çift çizgi çıkmış ki o zaman... Çift çizgi bu kadar yanıltmaz ki.Maalesef ki negatif 0,100 boşa umutlandım yine
Negatif cıkmış maalesef.bu teste bile bu kadar belirginse çizgi kan da kesin çıkarçünkü ilk HCG de yükseliyor hamilelik.