Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kuzu sen her yolu denemissin takma diyenler var ya onlari hic anlamayacagim ben benim bu ay ilk denemem bendeki havalari bir gorseydin ilk iliskiden sonra diyorum ki kendime amaaan asla dusunmeyecegim olursa olur olmazsa denemeye devam. Aradan az zaman gecti kendimi topik acarken buldum belirti ararken guldum kendi kendime
Bu arada ilk gebeligimde benim iki yumurtaligimda da kocaman kistler vardi. 3 ay denedim hamile kalamadim. Eski topigimizdeki bir arkadasim bana dedi ki neden sogan kürü denemiyosun. Arastirdim denemeye karar verdim ve o ay hamile kaldim ona hep dua ederim aklima geldikce hic bilmyodum daha once

Hosgeldin cizgi hemen mi cikti tekrar mi etsen acaba insallah vardirr❣

yaa nasıl yaptın soğan kürünü bende deneyeyim bir sonraki ayda

yaa nasıl yaptın soğan kürünü bende deneyeyim bir sonraki ayda
Adetten sonra bir tane sogani 4 e 5 e bölüp uzerine 1 bardak icme suyu ekleyip kaynattim kac dakika oldugunu hatirlamiyorum. Gunde iki kez sabah aksam ac karnina 7-8 gun ictim. Sonra birakmak gerekiyor canim icerken o kadar umutluydum ki inanarak dua ederek ictim. Ilk basta soganin tadindan midem cok bulandi zorlandim ama sonra alistim keyif bile aldim icerken. Cok sukur once allahin sonra da kürün sayesinde kistlerimin yok olduguna gebe kaldigima inaniyorum. Denemekte fayda var bence

mutlaka ama mutlaka deneyeceğim

Keske adet gununden 10 gun oncesine kadar gebelik gosteren testler olsa dimi ay hemen gidip alirdim
var ama işe yaramıyorlar. Bu sefer de acaba yanlış mı diye düşünüyorsun Hep bi bahanemiz var hep ama sürekli belirti arıyorum vücutta test yapıyorum tek çizgi yine de ikna olmuyorum

Ya 5 gun oncesini biliyorum 10 gunu duymamistim nasil duymamisim hayret ah ahh belirti arayip durunca vucut oyle bir guzel kandiriyor ki insani mesela son gunlerde sirt ve bel agrilarim var bacaga vuruyor bazen ve sol kasikta agri var acaba diyorum hep kimseye de belli etmiyorum oyle de kendimden supheliyim kesin yoksa bile gecikirim bu ay

heh benim işte sol kasıkta hep bi ağrı hiç geçmiyor nedense her ay aynı tantana

Ben de bu ay totem yaptım . Test yapmayacağım gecikmem olmadan .

Umarım bu bekleyişimiz kalp atışlarını beklediğimiz cinsiyet konuştuğumuz günlere kavuşur :)

Ben de bu ay totem yaptım . Test yapmayacağım gecikmem olmadan .

Umarım bu bekleyişimiz kalp atışlarını beklediğimiz cinsiyet konuştuğumuz günlere kavuşur :)
Ay sen ilk siradasin ve 3 gunun kalmis ben olsaydim sabredemeyebilirdim tebrik ederim totemin insallah tutar cok heyecanli

Ay sen ilk siradasin ve 3 gunun kalmis ben olsaydim sabredemeyebilirdim tebrik ederim totemin insallah tutar cok heyecanli
Ya bundan önce hep test yaptım üzüldüm . O nedenle dedim en azından test üzüntüsü yaşama :) gerçi ben beklemiyorum hamilelik :)

Ya bundan önce hep test yaptım üzüldüm . O nedenle dedim en azından test üzüntüsü yaşama :) gerçi ben beklemiyorum hamilelik :)
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim kalbinden gectigi gibi olur umarim

Evet cok erken ama insan dusunmekten kendini alamiyor bazen ilkinde cok fazla akinti kasik ve bel agrisi yasamistim. Regle benzer belirtiler oldugu icin bazen karistirilabiliyor
Merhabalar benim adet tarihime daha 8 gün var erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde sizce gebemiyim ne yapmam lazım

Eklentiler

• C93D2567-6A9B-4812-B411-737769E69E2C.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 50
Merhabalar benim adet tarihime daha 8 gün var erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde sizce gebemiyim ne yapmam lazım
Merhaba ikinci cizgi gayet belli 8 gun olmasina ragmen. Bence yarin sabah ilk idrarla tekrar deneyin koyulasma varsa kan verin derim hayirli olsun insallah gebesinizdir bende cok silik ogrenmistim bu sekildeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…