Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni seyler bende de var canim.Amma mide bulantisi 1-2 hafta oncesindenmi baslamisti sizde de?Ben hormonal ilaclar midemi uyardi saniyorum
Yani beklenen adet günüme uc dört gun kala fln sabahları mide bulantisiyla uyaniyordum ben ama dediğiniz gibi ilaclardan da olabilir ben ilac kullanmiyordum

Hosgeldin arkadasim 😊 rabbim saglikli hayirli gebelikler evlatlar nasip etsin insallah sana ve hepimize🌸🤲🏻 en heyecanli bekleyisler. Belirtilerin var mi benim iki gundur bel bacak agrilarim var cok erken ama kendimi dinliyorum surekli🤭
Tesekkür ederim canım♥️ Aminn inşallah 🤲🏼
Kasık ağrım var yumurtlama gününden beri canım afedersin gaz oluyor sürekli. Üşütmüş olamam ama belirti içinde çok erken olduğunu düşünüyorum 😊

Tesekkür ederim canım♥️ Aminn inşallah 🤲🏼
Kasık ağrım var yumurtlama gününden beri canım afedersin gaz oluyor sürekli. Üşütmüş olamam ama belirti içinde çok erken olduğunu düşünüyorum 😊
Evet cok erken ama insan dusunmekten kendini alamiyor bazen🤭 ilkinde cok fazla akinti kasik ve bel agrisi yasamistim. Regle benzer belirtiler oldugu icin bazen karistirilabiliyor

asyadan asyadan listenin ilk sirasindasin. Az kalmis bat a. Herhangi belirti ya da suphelerin var mi 😊
sağ kasık ağrım bacağıma vuran bir de alt karın ağrısı. Ama bu belirti midir bilmiyorum :) 3. Ayımız bu bizim denemede . Erken gebelik testi yapmaya korkuyorum açıkçası :) o nedenle bekliyorum ama içimden bir ses hamile olmadığımı söylüyor :)

Benim için de erken ama bu gün kendimi cok kötü hissediyordum ayaklarım cok agrıdı sürekli ayakta uyuyordum bildiğin

Ilk gebeligimde doktorumun tavsiyesiyle bebek dusundugumuz aydan itibaren folik asit destegine baslamistim. Simdi de icmeye basladim ilk kutum bitmek uzere. Sizler de kullaniyo musunuz kizlar ?
Eveeet bende aldım bitmek üzere benim ki de ben ağızda dağılan haptan almışım anlamadan

Gerçekten mi kolaylastirdigini bilmiyordum ben :) bebeğin beyin gelişimi için kullanıldığını biliyordun
Folik asit hamile kalmayı kolaylaştıran bir vitamindir. Hamile kalmak isteyenler, gebeliği planlamadan 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamalıdır.
Hamilelikte doğru miktarda folik asit kullanmak bebeğinizin sinir yolu kusurları olarak da bilinen omurilik ve beyin merkezli doğum kusurlarına engel olur. Beyin hasarı, açık omurga (spina bifida) ve zihinsel gelişim bozuklukları gibi problemlerin görülme ihtimalini azaltmak için düzenli olarak folik asit almalısınız.

Internetten alintiladim 😊

Folik asit hamile kalmayı kolaylaştıran bir vitamindir. Hamile kalmak isteyenler, gebeliği planlamadan 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamalıdır.
Hamilelikte doğru miktarda folik asit kullanmak bebeğinizin sinir yolu kusurları olarak da bilinen omurilik ve beyin merkezli doğum kusurlarına engel olur. Beyin hasarı, açık omurga (spina bifida) ve zihinsel gelişim bozuklukları gibi problemlerin görülme ihtimalini azaltmak için düzenli olarak folik asit almalısınız.

Internetten alintiladim 😊
Süpersin başka vitamin takviyesi alıyor musun

X