- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Muhakkak yazıcam bitanem sende öyle beni haberdar etKuzumm amin Allah razi olsun ❣
Rabbim saglikli bir gebelik, saglikli hayirli evlat nasip etsin insallahh duamda olucaksin her zaman Gelisme oldugunda yaz mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhakkak yazıcam bitanem sende öyle beni haberdar etKuzumm amin Allah razi olsun ❣
Rabbim saglikli bir gebelik, saglikli hayirli evlat nasip etsin insallahh duamda olucaksin her zaman Gelisme oldugunda yaz mutlaka
Tamam bitanem yazarim cok opuyorumMuhakkak yazıcam bitanem sende öyle beni haberdar et
Allah razı olsun sizin ve tüm hamilelerin de inşallahSag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah belli oldugunda yaz bize
Amin insallah❣Allah razı olsun sizin ve tüm hamilelerin de inşallah
Cok sevindim icimden erkek gecti amaEvet hanımlar cinsiyet belli oldu tahminleri alalım lütfen
Beni gören görmeyen herkes erkek dedi ama kızımız olacak inşallahCok sevindim icimden erkek gecti ama
Ya masallah sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah kacinci haftada belli oldu canim tam olarakBeni gören görmeyen herkes erkek dedi ama kızımız olacak inşallah
Amin canım inşallah 19. Haftada belli olduYa masallah sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah kacinci haftada belli oldu canim tam olarak
Merhaba bu ilaçla hamile kalabildiniz mi ise yaradı mi acaba ?Cyclo progynova ilacına başladım,inşallah önümüzdeki aylara güzel haberler veririm ben de
Malesef canim hormonlarimi duzenledi sadece kullanirken. Ben tup bebek yaptirdim suan 13 haftaligizMerhaba bu ilaçla hamile kalabildiniz mi ise yaradı mi acaba ?
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnm. Bende fsh tavan yaptı ne yapacağımı şaştım kaldım 50 oldu ve 44 gün oldu adet olamadim. Bugün tarihsel aldım ama kararsizim içip içmemek konusunda ne yapicam şaştım kaldımMalesef canim hormonlarimi duzenledi sadece kullanirken. Ben tup bebek yaptirdim suan 13 haftaligiz
Gebe olmadigina eminsen kullan ya da bi doktora git canim, belki o duzenleyici yazarSağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnm. Bende fsh tavan yaptı ne yapacağımı şaştım kaldım 50 oldu ve 44 gün oldu adet olamadim. Bugün tarihsel aldım ama kararsizim içip içmemek konusunda ne yapicam şaştım kaldım
Eminim cnm test yaptım defalarca negatif cıktıGebe olmadigina eminsen kullan ya da bi doktora git canim, belki o duzenleyici yazar
merhaba, öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim sizin de cyclo-progynova kullandığınızı okuyunca sormak istedim bazı hormon değerlerim yüksek çıktı diye doktorum tüp bebek tedavisine başlamadan önce bu hapı verdi 4 gün sonra bitecek ve regl ile birlikte tekrar gideceğim. sormak istediğim şu bu ilaç sizde de ciddi bir ödem yaptı mı? şişkinlikten elim kolum acıyo bazen benim aşırı bir ödem yaptı umarım kilo aldırmamıştır ☹Cyclo progynova ilacına başladım,inşallah önümüzdeki aylara güzel haberler veririm ben de
Tedaviniz hayirli olsun olsun kuzum simdiden insallah diledigin olur tez vakitte ben hapi kullanirken kilo vermek icin diyette yaptigim icin bende kilo ya da odem yapmisti. Hatirladigim bi yan etkisi de olmadi hattamerhaba, öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim sizin de cyclo-progynova kullandığınızı okuyunca sormak istedim bazı hormon değerlerim yüksek çıktı diye doktorum tüp bebek tedavisine başlamadan önce bu hapı verdi 4 gün sonra bitecek ve regl ile birlikte tekrar gideceğim. sormak istediğim şu bu ilaç sizde de ciddi bir ödem yaptı mı? şişkinlikten elim kolum acıyo bazen benim aşırı bir ödem yaptı umarım kilo aldırmamıştır ☹
teşekkür ederim, ben de aşırı ödem yaotı tüm vücudum şiş yanıyor adeta ayaklarım ellerim kollarım neyse son 2 kaldı inşallah geçerTedaviniz hayirli olsun olsun kuzum simdiden insallah diledigin olur tez vakitte ben hapi kullanirken kilo vermek icin diyette yaptigim icin bende kilo ya da odem yapmisti. Hatirladigim bi yan etkisi de olmadi hatta