Kuzum eklemiştün beni önceden beri burdayım. Bat 10agustosHosgeldin batini soylersen listeye ekleyebilirimcok stres yasamamaya calis canim. Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun uygulama ile mi
Uygulama ile canımHosgeldin batini soylersen listeye ekleyebilirimcok stres yasamamaya calis canim. Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun uygulama ile mi
Kuzum eklemiştün beni önceden beri burdayım. Bat 10agustos
Pardon dogru hatirladim şimdiUygulama ile canım
Alirim kuzucum uzulme hayırlisi olsun insallah belki bu surec daha da hizlandirir
B2gün omce yumurta akı akıntım oldu. Bu gun beyaz kremimdi bir akıntı varPardon dogru hatirladim şimdi
Uygulama tam gunu gostermeyebilir canim o yuzden akintini da takip ederek gun asiri ya da 2 gunde bir şekilde degerlendirirsen illa ki yumurtlamaya denk gelir kacinci deneme olucak
En verimli günler mutlaka degerlendir canim insallah bu ay bebis haberi aliriz sendenB2gün omce yumurta akı akıntım oldu. Bu gun beyaz kremimdi bir akıntı var
Süpersin. İnşallah canım benim. Tam zamanı eğer gelecekse şimdi gelsin. Eşimle evlendikden sonra anlaşma konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Onu seviyorum, terk etmek istemiyorum. Her şey zamanla düzelecekmiş gibi bir hiss var içimde. Bütün hayatımı değiştirdim onun için başka bir ülkede çok güzel bir şekilde düzenimi kurmuş arabam işim çok iyi gelirim derken babamı kaybettim. Tam o esnada tanışdık normal şartlarda ne fiziksel ne de kriter olarak hiç bir şekilde bana uymamasına rağmen boşluk içindeyken onun bama sevgisi ve sıcaklığına turunup ani bir kararla ülkeme geri döndüm. İşimi her şeyimi bıraktım. Evlendikden sonra değişiyormuş her şey. Anlaşamıyoruz yükseliyoruz. Bilemiyorum. Aslında neden buraya bunları yazdığımı da bilmiyorum. Belki de aldığım bu radikal karardan dolayı defalarla uyarıldığım çevreme “biz demiştik”dedirtmemek içindir.En verimli günler mutlaka degerlendir canim insallah bu ay bebis haberi aliriz senden
Öncelikle basin sagolsun cok uzuldum canim Allah sabir versin insallah sizlere. Her evlilikte tatsizliklar yasanir ama anlasmazliginiz ciddi boyuttaysa bebek isini tekrar dusunmeni tavsiye ederim bir arkadas olarak gorursen. Cunku hamilelikti lohusalikti bebek buyutmeydi derken cikmaza girebiliyor insan. Peki esin bebek konusuna sicak bakiyor mu o da inanıyor mu herseyin duzelecegineSüpersin. İnşallah canım benim. Tam zamanı eğer gelecekse şimdi gelsin. Eşimle evlendikden sonra anlaşma konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Onu seviyorum, terk etmek istemiyorum. Her şey zamanla düzelecekmiş gibi bir hiss var içimde. Bütün hayatımı değiştirdim onun için başka bir ülkede çok güzel bir şekilde düzenimi kurmuş arabam işim çok iyi gelirim derken babamı kaybettim. Tam o esnada tanışdık normal şartlarda ne fiziksel ne de kriter olarak hiç bir şekilde bana uymamasına rağmen boşluk içindeyken onun bama sevgisi ve sıcaklığına turunup ani bir kararla ülkeme geri döndüm. İşimi her şeyimi bıraktım. Evlendikden sonra değişiyormuş her şey. Anlaşamıyoruz yükseliyoruz. Bilemiyorum. Aslında neden buraya bunları yazdığımı da bilmiyorum. Belki de aldığım bu radikal karardan dolayı defalarla uyarıldığım çevreme “biz demiştik”dedirtmemek içindir.
Eşim bizim aramızda her hangi bir sorun olduğunu düşünmüyor. Çocuğu o benden çok istiyor. Ben bilemiyorum. Şu an hiç bir şey bilmiyorum. Aslında gerçekten neden çocuk istediğim hakkında da bir fikrim yok. Hiç iyi değilim aslında benÖncelikle basin sagolsun cok uzuldum canim Allah sabir versin insallah sizlere. Her evlilikte tatsizliklar yasanir ama anlasmazliginiz ciddi boyuttaysa bebek isini tekrar dusunmeni tavsiye ederim bir arkadas olarak gorursen. Cunku hamilelikti lohusalikti bebek buyutmeydi derken cikmaza girebiliyor insan. Peki esin bebek konusuna sicak bakiyor mu o da inanıyor mu herseyin duzelecegine
Bana kalirsa biraz evliliginizi oturtmak icin özellikle kendine zaman vermelisin çünkü henuz 2 ay olmus. Gerekirse evlilik terapistine gidip sorunlarinizi cozmenizi tavsiye ederim. Belli ki cok sıkılmıssın ve kararlarindan emin değilsin. Insallah hersey cok guzel olur senin icin arkadasim konusmak dertlesmek istediginde bana yazabilrsin her zaman yaninda olmaya calisirim.Eşim bizim aramızda her hangi bir sorun olduğunu düşünmüyor. Çocuğu o benden çok istiyor. Ben bilemiyorum. Şu an hiç bir şey bilmiyorum. Aslında gerçekten neden çocuk istediğim hakkında da bir fikrim yok. Hiç iyi değilim aslında ben
Ayni evin icinde yasamak farkli bir sey. Ister istemez birbirinize alisana kadar sorunlar oluyor. Bizim de ilk 1 yil zorlu gecti. Simdi o bana ben ona alistik yuvarlanip gidiyoruz. Ama yanlis anlamazsanSüpersin. İnşallah canım benim. Tam zamanı eğer gelecekse şimdi gelsin. Eşimle evlendikden sonra anlaşma konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Onu seviyorum, terk etmek istemiyorum. Her şey zamanla düzelecekmiş gibi bir hiss var içimde. Bütün hayatımı değiştirdim onun için başka bir ülkede çok güzel bir şekilde düzenimi kurmuş arabam işim çok iyi gelirim derken babamı kaybettim. Tam o esnada tanışdık normal şartlarda ne fiziksel ne de kriter olarak hiç bir şekilde bana uymamasına rağmen boşluk içindeyken onun bama sevgisi ve sıcaklığına turunup ani bir kararla ülkeme geri döndüm. İşimi her şeyimi bıraktım. Evlendikden sonra değişiyormuş her şey. Anlaşamıyoruz yükseliyoruz. Bilemiyorum. Aslında neden buraya bunları yazdığımı da bilmiyorum. Belki de aldığım bu radikal karardan dolayı defalarla uyarıldığım çevreme “biz demiştik”dedirtmemek içindir.
Hayirlisi olsun insallah canim insallah sifa olur guncelliyorum tarihiniGuguuu adet oldum canım yeni bat 23 Ağustos. Zeytinyağlı incir kürü ve keçiboynuzu kürü yapacağız bu ay bakalım zaman ne gösterecek
Çok teşekkür ederimHayirlisi olsun insallah canim insallah sifa olur guncelliyorum tarihini
Canım benim bazen gerçekten birisinden olur böyle şeyler duymak istiyor insan. Aslında sorun çok büyük nitelikde değil sadece ben her şeyin bir an önce oluşunu istiyorumAyni evin icinde yasamak farkli bir sey. Ister istemez birbirinize alisana kadar sorunlar oluyor. Bizim de ilk 1 yil zorlu gecti. Simdi o bana ben ona alistik yuvarlanip gidiyoruz. Ama yanlis anlamazsanGuguuu ya katiliyorum. Bu calkantili surecte bebek daha buyuk stres yaratip sorunlari buyutebilir. En azindan 1 yil bi gezip tozup birbirinizin duzenine alissaniz. Biz gecen sene tam kapanmadan hemen once evlendik evlenince evde tikili kaldik cafeler bile kapaliydi sokaga cikamadik aylarca :) ben de isi gucu birakip baska sehre yerlestim evlilik sebebiyle. Tanidik yok kimse yok evlendim eve girdim tikildim kaldim. Hali dusunun evdeki :) Yaz gelip ortalik acilinca kendimizi deniz dag tas her haftasonu bi yerlere attik es dostlarla sosyallestik. Bu surecte de alistik birbirimizin huylarina. Artik saglikli oturmus bir duzenimiz oldugu icin ve de yas gectigi icin cocuk istiyoruz mesela.
Çok teşekkür ederim. Güzel kalbinden öperimBana kalirsa biraz evliliginizi oturtmak icin özellikle kendine zaman vermelisin çünkü henuz 2 ay olmus. Gerekirse evlilik terapistine gidip sorunlarinizi cozmenizi tavsiye ederim. Belli ki cok sıkılmıssın ve kararlarindan emin değilsin. Insallah hersey cok guzel olur senin icin arkadasim konusmak dertlesmek istediginde bana yazabilrsin her zaman yaninda olmaya calisirim.
Canım ben ahmet beye gidiyorum. Konu denk gelince yazmak istedim. Adetin 2. 3.günü git. Doğal tedavide özel bir kürüde varBen Mersin'deyim su an ya bir sonraki ay gitsem mi acaba adetken mi gitmek doğru olur. Pek ümitli değilim zaten randevu alıyım simdiden