Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ara ara sol kasığımda saniyelik batma olmuştu ama dün akşamdan beri çok sık oluyor soluma yatamıyorum özellikle. İki günüm var takvime göre ama test mi alsam kafam rahat ederdi ay çok kararsızım ya. Tavsiyelere açığım kızlar

Canim iki gun varsa erken gebelik testinde kesin cikar diye dusunuyorum

Ayy öyle mi diyorsun gidip Alicam o zaman zaten eşime de dedim olmadı diye sonraki ayı bile planladık ümit yok bari net olsun ben gidiyim alıyım çok teşekkür ederim
5 gun kalaya kadar gosteriyor diye biliyorum insallah cift cizgiyi gorursun Yaptiginda mutlaka haberini bekliyorum negatif cikarsa da cok uzulme adet olmadan umut hep var hayirlisi olsun insallah

5 gun kalaya kadar gosteriyor diye biliyorum insallah cift cizgiyi gorursun Yaptiginda mutlaka haberini bekliyorum negatif cikarsa da cok uzulme adet olmadan umut hep var hayirlisi olsun insallah
Yazarım tabiki yapınca. Üzüntüyü önden yaşadım yine de biraz daha üzülürüm tabi ama hayırlısı ya hepimiz için

Kizlaarr keseyi gorduk ama doktor hic bisey aciklamadi. Kese var kucuk 9 agustosta gel dedi gonderdi. Ultrason kagidi da vermedi. Cumartesi ozele gidecegim :)) artik gitmeliyim sanirim. Ama hala cok sevinmek istemiyorum. Cok korkuyorum...

Tamam bize de mutlaka testini gönder merk ederiz

Kizlaarr keseyi gorduk ama doktor hic bisey aciklamadi. Kese var kucuk 9 agustosta gel dedi gonderdi. Ultrason kagidi da vermedi. Cumartesi ozele gidecegim :)) artik gitmeliyim sanirim. Ama hala cok sevinmek istemiyorum. Cok korkuyorum...
Ben sna özele git demiştim kese gözüktü ya gerisi gelir Allahın izniyle

Korkman icin bir sebep yok canim guzel seyler dusun lutfen. Belirsizlik sanirim tedirgin etmis seni. Ozelde detaylica bakilir doktoruna sorularini sorarsin icin rahat eder. Guzel haberlerini bekliyor olacagim ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…