Merakla guzel haberlerini bekliyorum canim insallah bebegin seninledir❣Sonucu hemen yazarım canım
Canim iki gun varsa erken gebelik testinde kesin cikar diye dusunuyorumAra ara sol kasığımda saniyelik batma olmuştu ama dün akşamdan beri çok sık oluyor soluma yatamıyorum özellikle. İki günüm var takvime göre ama test mi alsam kafam rahat ederdi ay çok kararsızım ya. Tavsiyelere açığım kızlar
Ayy öyle mi diyorsun gidip Alicam o zaman zaten eşime de dedim olmadı diye sonraki ayı bile planladık ümit yok bari net olsun ben gidiyim alıyımCanim iki gun varsa erken gebelik testinde kesin cikar diye dusunuyorum
5 gun kalaya kadar gosteriyor diye biliyorum insallah cift cizgiyi gorursunAyy öyle mi diyorsun gidip Alicam o zaman zaten eşime de dedim olmadı diye sonraki ayı bile planladık ümit yok bari net olsun ben gidiyim alıyımçok teşekkür ederim
Yazarım tabiki yapınca. Üzüntüyü önden yaşadım yine de biraz daha üzülürüm tabi ama hayırlısı ya hepimiz için5 gun kalaya kadar gosteriyor diye biliyorum insallah cift cizgiyi gorursunYaptiginda mutlaka haberini bekliyorum negatif cikarsa da cok uzulme adet olmadan umut hep var hayirlisi olsun insallah
Yazarım tabiki yapınca. Üzüntüyü önden yaşadım yine de biraz daha üzülürüm tabi ama hayırlısı ya hepimiz için
Gugum testimi aldım eve geldim ama maalesef regl olmuşumMerakla guzel haberlerini bekliyorum canim insallah bebegin seninledir❣
Tamam bize de mutlaka testini gönder merk ederizCanım daha regl olmadım ama şiddetli bel ağrım devam ediyor.Bir türlü gelmedi kırmızılarAma bir yandan da çok dua ediyorum inşallah regl olmam ve hamile kalmışımdır diye.Belirsizlik çok canımı sıkıyor Bugün çıkabilirsem test alıp yapacağım canım
Negatif mi çıktıGugum yeni bat tarihim 29 Ağustos listeye eklersen sevinirim
Ben sna özele git demiştimKizlaarr keseyi gorduk ama doktor hic bisey aciklamadi. Kese var kucuk 9 agustosta gel dedi gonderdi. Ultrason kagidi da vermedi. Cumartesi ozele gidecegim :)) artik gitmeliyim sanirim. Ama hala cok sevinmek istemiyorum. Cok korkuyorum...
Olsun üzülme önümüzdeki ay olur inşallahGugum testimi aldım eve geldim ama maalesef regl olmuşum.Artık umutlarım önümüzdeki aya kaldı
Ekliyorum hayatim. Saglik olsun uzulme vardir bunda da bir hayirGugum yeni bat tarihim 29 Ağustos listeye eklersen sevinirim
Liste güzel olmuş GugumEkliyorum hayatim. Saglik olsun uzulme vardir bunda da bir hayir
Sagol kuzucum iyi oldu boyleListe güzel olmuş Gugum
Korkman icin bir sebep yok canim guzel seyler dusun lutfen. Belirsizlik sanirim tedirgin etmis seni. Ozelde detaylica bakilir doktoruna sorularini sorarsin icin rahat eder. Guzel haberlerini bekliyor olacagim ❣Kizlaarr keseyi gorduk ama doktor hic bisey aciklamadi. Kese var kucuk 9 agustosta gel dedi gonderdi. Ultrason kagidi da vermedi. Cumartesi ozele gidecegim :)) artik gitmeliyim sanirim. Ama hala cok sevinmek istemiyorum. Cok korkuyorum...
Cumartesi kesin gidecegim :) 3 mm falan gibi bi cizgi cekti soylemedi bana ama. Benim baya gec oldu yumurtlama sanirim.Ben sna özele git demiştimkese gözüktü ya gerisi gelir Allahın izniyle