Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Mersin'deyim su an ya bir sonraki ay gitsem mi acaba adetken mi gitmek doğru olur. Pek ümitli değilim zaten randevu alıyım simdiden
Canım ben ahmet beye gidiyorum. Konu denk gelince yazmak istedim. Adetin 2. 3.günü git. Doğal tedavide özel bir kürüde var

Gün bitti gelen giden yok otomatik olarak mide bulantısı hissetmeye başladım iki gündür baş ağrısından gözümü zor açıyorum test yapmaya korkuyorum geçen ay 4 gün gecikmiştim bu ay sadece bir gün değerlendirebildim hiç umudum yok
Hiç belli olmuyo canım o işler bazen tek ilişki yetiyo umudunu kaybetme kırmızılar gelene kadr umut hep var

Gün bitti gelen giden yok otomatik olarak mide bulantısı hissetmeye başladım iki gündür baş ağrısından gözümü zor açıyorum test yapmaya korkuyorum geçen ay 4 gün gecikmiştim bu ay sadece bir gün değerlendirebildim hiç umudum yok
Hic belli olmaz olacagi varsa tek iliski bile yeterli olur. Test yaptığında paylas bekliyorum guzel haberlerini🌸

Hic belli olmaz olacagi varsa tek iliski bile yeterli olur. Test yaptığında paylas bekliyorum guzel haberlerini🌸
Yaptım canım tabiiki negatif yine kendimi dinledim bi hevesle

Eklentiler

• 29E5F2EA-E567-4E94-BE36-98AA22C05218.jpeg
    29E5F2EA-E567-4E94-BE36-98AA22C05218.jpeg
    208,1 KB · Görüntüleme: 34
Bana kalirsa biraz evliliginizi oturtmak icin özellikle kendine zaman vermelisin çünkü henuz 2 ay olmus. Gerekirse evlilik terapistine gidip sorunlarinizi cozmenizi tavsiye ederim. Belli ki cok sıkılmıssın ve kararlarindan emin değilsin. Insallah hersey cok guzel olur senin icin arkadasim konusmak dertlesmek istediginde bana yazabilrsin her zaman yaninda olmaya calisirim.
Çok teşekkür ederim. Güzel kalbinden öpüyorum

X