Canım ben ahmet beye gidiyorum. Konu denk gelince yazmak istedim. Adetin 2. 3.günü git. Doğal tedavide özel bir kürüde varBen Mersin'deyim su an ya bir sonraki ay gitsem mi acaba adetken mi gitmek doğru olur. Pek ümitli değilim zaten randevu alıyım simdiden
Hiç belli olmuyo canım o işler bazen tek ilişki yetiyo umudunu kaybetme kırmızılar gelene kadr umut hep varGün bitti gelen giden yok otomatik olarak mide bulantısı hissetmeye başladım iki gündür baş ağrısından gözümü zor açıyorum test yapmaya korkuyorum geçen ay 4 gün gecikmiştim bu ay sadece bir gün değerlendirebildim hiç umudum yok
İnşallah dediğin gibi olur canımHiç belli olmuyo canım o işler bazen tek ilişki yetiyo umudunu kaybetme kırmızılar gelene kadr umut hep var
Çok teşekkür ederimCanım ben ahmet beye gidiyorum. Konu denk gelince yazmak istedim. Adetin 2. 3.günü git. Doğal tedavide özel bir kürüde var
Hic belli olmaz olacagi varsa tek iliski bile yeterli olur. Test yaptığında paylas bekliyorum guzel haberleriniGün bitti gelen giden yok otomatik olarak mide bulantısı hissetmeye başladım iki gündür baş ağrısından gözümü zor açıyorum test yapmaya korkuyorum geçen ay 4 gün gecikmiştim bu ay sadece bir gün değerlendirebildim hiç umudum yok
AminÇok teşekkür ederimeşimle konuşurum videolarına falan da baktım. Sana da şifa olsun inşallah
Yaptım canım tabiiki negatif yine kendimi dinledim bi hevesleHic belli olmaz olacagi varsa tek iliski bile yeterli olur. Test yaptığında paylas bekliyorum guzel haberlerini
Nefret ediyorum bu testlerdenYaptım canım tabiiki negatif yine kendimi dinledim bi hevesle
Regl gelmediyse belki geç döllenmedir bekleyelim bi kaç gün daha canımYaptım canım tabiiki negatif yine kendimi dinledim bi hevesle
sen mi ben miNefret ediyorum bu testlerdeninşallah bir sonraki ay olur canınızı sıkmayın
Bu düşünce bana boş umut vermekten başka hiçbir şeye yaramıyo inan umarım bian önce regl olurumRegl gelmediyse belki geç döllenmedir bekleyelim bi kaç gün daha canım
14.günde tekrarlarsınız testinizi dha doğru sonuç olurKızlar selamyumurtlamanın 11.günü bugün test negatif çıktı. Erken mi yaptım acaba
Çok teşekkür ederim. Güzel kalbinden öpüyorumBana kalirsa biraz evliliginizi oturtmak icin özellikle kendine zaman vermelisin çünkü henuz 2 ay olmus. Gerekirse evlilik terapistine gidip sorunlarinizi cozmenizi tavsiye ederim. Belli ki cok sıkılmıssın ve kararlarindan emin değilsin. Insallah hersey cok guzel olur senin icin arkadasim konusmak dertlesmek istediginde bana yazabilrsin her zaman yaninda olmaya calisirim.
Ben de o doktora başladım daha ilk ayım tedaviyi uyguluyorum ama.umutsuzum yaMersin'de Ahmet yıldızbakan diye bir doktor var. Yakinsan ona da bir görün derim. Doğal yontemlerle çoğul gebelikler bile oluyormuş onun sayesinde. Instagram dan bakabikirsn
Merak ediyorum sürec hakkında bilgi verir msnBen de o doktora başladım daha ilk ayım tedaviyi uyguluyorum ama.umutsuzum ya
Bende mersindeyim gitmeyi düşünüyorum nasıl bir tedavi verdi biraz anlatırmısınBen de o doktora başladım daha ilk ayım tedaviyi uyguluyorum ama.umutsuzum ya
Hayırlısı canm yeni ay yep yeni umutlarKırmızılar geldi yeni tarih 25 ağustos eklermisin canımGuguuu