- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Olabilir beta sonuçların nasıl ilerlemişti en son ne zman verdin kaç çıktıCumartesi kesin gidecegim :) 3 mm falan gibi bi cizgi cekti soylemedi bana ama. Benim baya gec oldu yumurtlama sanirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir beta sonuçların nasıl ilerlemişti en son ne zman verdin kaç çıktıCumartesi kesin gidecegim :) 3 mm falan gibi bi cizgi cekti soylemedi bana ama. Benim baya gec oldu yumurtlama sanirim.
Tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina insallah. Dogana kadar boyle olacagim galiba. Subattaki de hemen annemlere yetistirdim kimyasal olunca herkes uzuldu. Simdi soylemek istemedim ama bi sekilde ogrendiler. Annem su 1 haftada bile bir suru yelek lif patik bisey ormus. Bisey olursa yine uzulecek diye korkuyorum.Korkman icin bir sebep yok canim guzel seyler dusun lutfen. Belirsizlik sanirim tedirgin etmis seni. Ozelde detaylica bakilir doktoruna sorularini sorarsin icin rahat eder. Guzel haberlerini bekliyor olacagim ❣
ah kıyamam yaa :)Tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina insallah. Dogana kadar boyle olacagim galiba. Subattaki de hemen annemlere yetistirdim kimyasal olunca herkes uzuldu. Simdi soylemek istemedim ama bi sekilde ogrendiler. Annem su 1 haftada bile bir suru yelek lif patik bisey ormus. Bisey olursa yine uzulecek diye korkuyorum.
Cuma gunu 2294 tu bi daha baktirmadim doktor da istemedi bugun.Olabilir beta sonuçların nasıl ilerlemişti en son ne zman verdin kaç çıktı
1 kez bu kotu olayi yasaman tekrar yasayacagin anlamina gelmez bebisine ve kendine hic stres yasatma bence degerlerinin artisi gayet guzeldiTesekkur ederim. Darisi sizlerin basina insallah. Dogana kadar boyle olacagim galiba. Subattaki de hemen annemlere yetistirdim kimyasal olunca herkes uzuldu. Simdi soylemek istemedim ama bi sekilde ogrendiler. Annem su 1 haftada bile bir suru yelek lif patik bisey ormus. Bisey olursa yine uzulecek diye korkuyorum.
Anladm kuzm şu an 5bin civarıdır anca zaten kese fln küçüktür doğal olarkCuma gunu 2294 tu bi daha baktirmadim doktor da istemedi bugun.
Allah gayretini veriyor ben de uyanamam bezini degistiremem tutamam diye cok korkardim. Oglum minik bir bebekti o kadar agir uyurdum ki eskiden ona ragmen nefes alis verisini bile duyardim uykumda. Hic korkmuyor anneler ilk andan itibaren sanki cok tecrubeliymis gibi hissediyosun endiselenmeYa kizlar bi de bu ilk bebek olacak bizim insallah. Doktorda sira beklerken bir kac kisi geldi bebegiyle cok kucukler oyuncak gibi nasil bakcaz biz ona ben dokunmaya korkarim.
Regl oldum canım.Negatif mi çıktı
İnşallah canımOlsun üzülme önümüzdeki ay olur inşallah
Yaparsın Yaparsın hele bi doğsun kucağına al kokusunu alYa kizlar bi de bu ilk bebek olacak bizim insallah. Doktorda sira beklerken bir kac kisi geldi bebegiyle cok kucukler oyuncak gibi nasil bakcaz biz ona ben dokunmaya korkarim.
Aynen canım çok teşekkür ederimEkliyorum hayatim. Saglik olsun uzulme vardir bunda da bir hayir
İnşallah canım bi kızım var rabbime şükürler olsun klomenle kalmıştım şimdi ikinciyi düşünüyoruz 8 aydır deniyoruz olmadıİnşallah hamile kalmışsındır canım Seni çok iyi anlıyorum.
yarın da gelmezse bir test yapın bence degeçen ay
Geçen ay çok yaptım günüm geçmeden yapıp kendimi üzmek istemiyorum regl yolda hissediyorumyarın da gelmezse bir test yapın bence de :)
Evet canım şimdi yaptım malesef negatif. Ağrılarımda devam ediyor halsizligim çok adet olurum bugün yarınpskdanhnm test aldin mi canim cok merak ediyorum sonucu
Kırmızılar gelmediği sürece umut hep var inşallah olmazsın canimEvet canım şimdi yaptım malesef negatif. Ağrılarımda devam ediyor halsizligim çok adet olurum bugün yarın
Teşekkür ederimKırmızılar gelmediği sürece umut hep var inşallah olmazsın canim
Hosgeldin batini soylersen listeye ekleyebilirim cok stres yasamamaya calis canim. Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun uygulama ile miKızlar bu gün yumurtlama günü. Beraberlik yaşarken dikkat etmem gereken birşey var mı? Ben yeni evliyim lütfen yardım Guguuu