Hayirlisi olsun canim insallah önümüzdeki ayda olurKırmızılar geldi yeni tarih 25 ağustos eklermisin canımGuguuu
İnşallah hepimiz içinHayırlısı canm yeni ay yep yeni umutlar
İnşallah canımHayirlisi olsun canim insallah önümüzdeki ayda olur
İyi gidiyo canım biraz bel ağrısı var arada o kadar senin nasıl gidiyor??olmadibe nasıl gidiyor canım
Niye ümitsizliğe kapılıyorsun çok başarılı bir doktor . Çoğu kişi ilk aydan gebe kalmış . O kürleri nasıl kullanmanı söyledi canmİlaç veriyor ve yanında hayıt ,soğan suyu felan ama ben daha ilk.ayim amh düşük olunca umudum yok pek
İnşallah hayıt sabah akşam , soğan günde 1 , incir havuç günde 1Niye ümitsizliğe kapılıyorsun çok başarılı bir doktor . Çoğu kişi ilk aydan gebe kalmış . O kürleri nasıl kullanmanı söyledi canm
İyim ben de kuzumİyi gidiyo canım biraz bel ağrısı var arada o kadar senin nasıl gidiyor??
Belirtiler icin cok erken canim vücudumuz o kadar cok yalanci gebelik belirtisi gösteriyor ki burda cok yasadik kizlarla sonu husran oldu. Insallah senin belirtiler bebisten dolayidir.Kızlar merhaba. Tahmini hesaplamalara göre 26sı yumurtlama günümdü. Ama eşimle 2gunde bir ilişkiye girdik bu ay sadece yumurtlamayi beklemedik. Agustos 9-10tahmini aybaşı gunum. Ama karnım aşırı derece şiş sanki ağırlık taşıyor gibiyim ve sürekli çişim varmış gibi. Bir de yatağa yatınca aşırı belim ağrıyor. Ateşim 37.2 ama hasta falan degilim. Bir de karnımın sol tarafında batmalar var. Ayrıca gazım var bazen karnım patlayacakmış gibi gaz sancısı geliyor.Bu kadar erken belirti olur mu? Ve ya ne düşünüyorsunuz G guguu H Hasretimm123 @
Sabah ilk idrarla olmayacak . Her gun ayni saatte yapicaksin yapmadan iki saat once sivi alimini keseceksin canim. T cizgisi c çizgisi kadar koyulastiginda yani pik oldugunda yumurtlamissin demektir. Siliklesmesi de yumurtanın catladigi anlamina gelir. Mutlaka pik olduğunda ve siliklestiginde iliski olmali bol bol degerlendirmelisin o günleri. Ben aksam 6 da sivi alimini kesip 8de yapiyordum. Kendine uygun zamani ayarlarsin.Kızlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım anladığım da yok bilgi sahibi biri anlatabilir mi
Kuzum bence bu dönemdeki belirtin senin yumurtlama belirtindir 1 hafta sonra filan bu belirtileri yine yaşarsan o zaman gebelik belirtisi diyebilrzKızlar merhaba. Tahmini hesaplamalara göre 26sı yumurtlama günümdü. Ama eşimle 2gunde bir ilişkiye girdik bu ay sadece yumurtlamayi beklemedik. Agustos 9-10tahmini aybaşı gunum. Ama karnım aşırı derece şiş sanki ağırlık taşıyor gibiyim ve sürekli çişim varmış gibi. Bir de yatağa yatınca aşırı belim ağrıyor. Ateşim 37.2 ama hasta falan degilim. Bir de karnımın sol tarafında batmalar var. Ayrıca gazım var bazen karnım patlayacakmış gibi gaz sancısı geliyor.Bu kadar erken belirti olur mu? Ve ya ne düşünüyorsunuz G guguu H Hasretimm123 @
Sen elinden geleni yap uygula doktorunun dediklerini inşallah agustos ayında bize güzel haberlerle gelİnşallah hayıt sabah akşam , soğan günde 1 , incir havuç günde 1
Doğru canım. Çok teşekkür ederimKuzum bence bu dönemdeki belirtin senin yumurtlama belirtindir 1 hafta sonra filan bu belirtileri yine yaşarsan o zaman gebelik belirtisi diyebilrz
Teşekkür ederim canım. Evet çok doğruBelirtiler icin cok erken canim vücudumuz o kadar cok yalanci gebelik belirtisi gösteriyor ki burda cok yasadik kizlarla sonu husran oldu. Insallah senin belirtiler bebisten dolayidir.