Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkman icin bir sebep yok canim guzel seyler dusun lutfen. Belirsizlik sanirim tedirgin etmis seni. Ozelde detaylica bakilir doktoruna sorularini sorarsin icin rahat eder. Guzel haberlerini bekliyor olacagim ❣
Tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina insallah. Dogana kadar boyle olacagim galiba. Subattaki de hemen annemlere yetistirdim kimyasal olunca herkes uzuldu. Simdi soylemek istemedim ama bi sekilde ogrendiler. Annem su 1 haftada bile bir suru yelek lif patik bisey ormus. Bisey olursa yine uzulecek diye korkuyorum.

ah kıyamam yaa :)

1 kez bu kotu olayi yasaman tekrar yasayacagin anlamina gelmez bebisine ve kendine hic stres yasatma bence degerlerinin artisi gayet guzeldi

Ya kizlar bi de bu ilk bebek olacak bizim insallah. Doktorda sira beklerken bir kac kisi geldi bebegiyle cok kucukler oyuncak gibi nasil bakcaz biz ona ben dokunmaya korkarim.

Ya kizlar bi de bu ilk bebek olacak bizim insallah. Doktorda sira beklerken bir kac kisi geldi bebegiyle cok kucukler oyuncak gibi nasil bakcaz biz ona ben dokunmaya korkarim.
Allah gayretini veriyor ben de uyanamam bezini degistiremem tutamam diye cok korkardim. Oglum minik bir bebekti o kadar agir uyurdum ki eskiden ona ragmen nefes alis verisini bile duyardim uykumda. Hic korkmuyor anneler ilk andan itibaren sanki cok tecrubeliymis gibi hissediyosun endiselenme

Kızlar bu gün yumurtlama günü. Beraberlik yaşarken dikkat etmem gereken birşey var mı? Ben yeni evliyim lütfen yardım Guguuu
Hosgeldin batini soylersen listeye ekleyebilirim cok stres yasamamaya calis canim. Ovulasyon testiyle mi takip ediyorsun uygulama ile mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…