Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test merakı çok fazla var 2 gün önce test yaptım negatif çıktı batım 18 ayrıca dün gece sag kasıkta minik minik bişeler attı atmalar hissettim göğüs agrım var çok fazla

Yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum. 3 gündür bulantım var. Sabah gözümü açar açmaz başlıyo ve gün içinde de devam ediyo.
Yarın sabah patlatalım birer test o zaman yaa toplu test günü olsun

İlk bebeğime o şekilde hamile kaldım. Yumurtlama günü ateş düşüyo ve çatlama olduğunda yükselişe geçiyo. Ateşin düşük olduğu günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyo
25 haziranda adet oldum geç yumurtladım galiba 15. Gün kahverengi nokta şeklinde kan olan sulu akıntı geldi 18.gün servikal mukus geldi bayaaa 20. Günde ateşim yükseldi vücudum baya sıcaktı yumurtam mı çatladı yani :/ ateşimin çıktığı günün sabahı ilişkiye girmiştik bidaha girmedim yani bu dediklerim dün oldu

Eğer 3-4 gün ateşin yüksek seyrederse bu yumurtanın çatladığına işaret eder. Ateşini takip et canım.

Kuzumm duygulandim Birbirimizi gormeden de gonul bagi kurduk cok sukur. Umarim hayatiniz hep guzelliklerle gecer

Canım böyle muallakta kalmaktansa ovülasyon testi öneririm sana , daha rahat olur kafan çatladı mı çatlamadı mı diye düşünmezsin çok maliyetli değil internetten araştırabilirsin

Çok ilginç, vücudum bana oyun mu oynuyo bilmiyorum. Sık idrara çıkma, kasıklarda ağrı, sabahları mide bulantısı, ateş basması, krem kıvamı akıntı, göğüslerde şişme ve duygu durumu değişikliği. Bu kadar şeyin üstüne gebe değilsem psikolojik olarak gebelik geçiriyorum sanırım

kendini çok dinleme canım

Bu ay bende ayni seyi dusunuyorum. Goguslerim hic olmadigi kadar gergin uclari cok aciyor. Sut kanallarimin agridigini hissediyorum. Istah artisi kasik ve bacak agrisi uyku istegi. Bu ay bende gebe olmadigimi ogrenirsem bu belirtilere inancim kalmiycak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…