Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ilginç, vücudum bana oyun mu oynuyo bilmiyorum. Sık idrara çıkma, kasıklarda ağrı, sabahları mide bulantısı, ateş basması, krem kıvamı akıntı, göğüslerde şişme ve duygu durumu değişikliği. Bu kadar şeyin üstüne gebe değilsem psikolojik olarak gebelik geçiriyorum sanırım 🤷🏻‍♀️

Bu ay bende ayni seyi dusunuyorum. Goguslerim hic olmadigi kadar gergin uclari cok aciyor. Sut kanallarimin agridigini hissediyorum. Istah artisi kasik ve bacak agrisi uyku istegi. Bu ay bende gebe olmadigimi ogrenirsem bu belirtilere inancim kalmiycak.

bu ay hepimiz hamile oluyomuyuz bide kızlaaar :))) valla çocuğun doğum gününe hepiniz davetlisiniz öyle bişi olursa :KK70:

Canım böyle muallakta kalmaktansa ovülasyon testi öneririm sana , daha rahat olur kafan çatladı mı çatlamadı mı diye düşünmezsin :KK200: çok maliyetli değil internetten araştırabilirsin
Evet haklısınn ama oda beni strese sokuyor biraz akışına bırakmak istiyorum 🥴 Sol tarafımda ağrı var kimyasal gebeliğimde de ateşim çıkmıştı yüzüm falan yanıyordu şuanda da böyle acaba tuttumu çok merak ediyorum

Bu ay bende ayni seyi dusunuyorum. Goguslerim hic olmadigi kadar gergin uclari cok aciyor. Sut kanallarimin agridigini hissediyorum. Istah artisi kasik ve bacak agrisi uyku istegi. Bu ay bende gebe olmadigimi ogrenirsem bu belirtilere inancim kalmiycak.
Geçen ay ben öyleydim her türlü belirtiyi yaşamıştım. Sonu hüsran inşallah sen hamilesindir

Ya benim sag kasıklarımda bişey pıt pıt atıyor son zamanlarda göğüs hassasiyetim ve agrıyor sizce sag alt kasıkta hissettiğim belirti olabilir mi tecrübelerinizi alabilir miyim
Ben bi tane boş gebelik geçirdim canım onda da pıt pıt atan bişe olmadı ama burda bi çok konuda okumuştum belirti olduğunu

Kızlar benim lekelenmem oldu ip gibi kahverengi idrarımı yaptım taharet aldıktan sonra kurularken peçeteye geldi(ayrıntı için kusura bakmayın) sizden başka söyleyeceğim kimse yoktu.herlde regl erken geliyo.anlamadım kürtajdan sonra 3.reglim olcak sanırım düzene girmedi😌

Beli
Kızlar benim lekelenmem oldu ip gibi kahverengi idrarımı yaptım taharet aldıktan sonra kurularken peçeteye geldi(ayrıntı için kusura bakmayın) sizden başka söyleyeceğim kimse yoktu.herlde regl erken geliyo.anlamadım kürtajdan sonra 3.reglim olcak sanırım düzene girmedi😌
Belki yerleşme kanamasıdır canm

Belki yerlesme kanamasidir yasadigin canim ne durumda su an devami gelmemistr insallah
Bilmiyorum korkuyorum wc gitmeye biraz moralim bozuldu açıkcası neyse hakkımızda hayırlısı ama dokunsanız ağlayacak gbiyim geçen ay böyle olmamıştım.bu ay içten içe beklenti içindeymişim dmek ki bide böyle olunca öncki gebeliğim geldi aklıma oluşsaydı bebeğim şimdi cinsiyet öğrenecektik

Bilmiyorum korkuyorum wc gitmeye biraz moralim bozuldu açıkcası neyse hakkımızda hayırlısı ama dokunsanız ağlayacak gbiyim geçen ay böyle olmamıştım.bu ay içten içe beklenti içindeymişim dmek ki bide böyle olunca öncki gebeliğim geldi aklıma oluşsaydı bebeğim şimdi cinsiyet öğrenecektik
Kuzum benim cok iyi anliyorum yasadigin uzuntuyu..Keske bazi seyleri duzeltmek icin elimizden birsey gelebilse..
Belki devami gelmez moralini bozma insallah yerlesmeden dolayidir🤲🏻

Kuzum benim cok iyi anliyorum yasadigin uzuntuyu..Keske bazi seyleri duzeltmek icin elimizden birsey gelebilse..
Belki devami gelmez moralini bozma insallah yerlesmeden dolayidir🤲🏻
Amiiin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin🙏🏼 Benim olmasa da Allah sizlere nasip etsin inşallaaaah

X