- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
Çok ilginç, vücudum bana oyun mu oynuyo bilmiyorum. Sık idrara çıkma, kasıklarda ağrı, sabahları mide bulantısı, ateş basması, krem kıvamı akıntı, göğüslerde şişme ve duygu durumu değişikliği. Bu kadar şeyin üstüne gebe değilsem psikolojik olarak gebelik geçiriyorum sanırım
Bu ay bende ayni seyi dusunuyorum. Goguslerim hic olmadigi kadar gergin uclari cok aciyor. Sut kanallarimin agridigini hissediyorum. Istah artisi kasik ve bacak agrisi uyku istegi. Bu ay bende gebe olmadigimi ogrenirsem bu belirtilere inancim kalmiycak.
Sen doğum günü dedin de aklıma ne geldi. Benim ilk hamileliğimde son adet tarihim yine 20 hazirandı.bu ay hepimiz hamile oluyomuyuz bide kızlaaar :))) valla çocuğun doğum gününe hepiniz davetlisiniz öyle bişi olursa
öyle bişi olursa gerçekten büyük tesadüfSen doğum günü dedin de aklıma ne geldi. Benim ilk hamileliğimde son adet tarihim yine 20 hazirandı.Bu Bi işaret mii acaba
Toplu test gununden sonra artik toplu dogum gunleri toplu sunnetler diye devam ediyomusbu ay hepimiz hamile oluyomuyuz bide kızlaaar :))) valla çocuğun doğum gününe hepiniz davetlisiniz öyle bişi olursa
Evet haklısınn ama oda beni strese sokuyor biraz akışına bırakmak istiyorumCanım böyle muallakta kalmaktansa ovülasyon testi öneririm sana , daha rahat olur kafan çatladı mı çatlamadı mı diye düşünmezsinçok maliyetli değil internetten araştırabilirsin
Geçen ay ben öyleydim her türlü belirtiyi yaşamıştım. Sonu hüsran inşallah sen hamilesindirBu ay bende ayni seyi dusunuyorum. Goguslerim hic olmadigi kadar gergin uclari cok aciyor. Sut kanallarimin agridigini hissediyorum. Istah artisi kasik ve bacak agrisi uyku istegi. Bu ay bende gebe olmadigimi ogrenirsem bu belirtilere inancim kalmiycak.
Bakalim artik belirti mi yoksa oyun mu hepsi merak ediyorumGeçen ay ben öyleydim her türlü belirtiyi yaşamıştım. Sonu hüsran inşallah sen hamilesindir
Ya benim sag kasıklarımda bişey pıt pıt atıyor son zamanlarda göğüs hassasiyetim ve agrıyor sizce sag alt kasıkta hissettiğim belirti olabilir mi tecrübelerinizi alabilir miyimAyy süpercaglali9669 Y y_yesim Guguuu ve ben yarın sbah burda buluşuyoruz testlerimizle benm çok var ama eğlence olur size destek olayım
Toplu test gununden sonra artik toplu dogum gunleri toplu sunnetler diye devam ediyomus
Herşey belirti herşeeeyy. Test yapmadan rahatlayamicazYa benim sag kasıklarımda bişey pıt pıt atıyor son zamanlarda göğüs hassasiyetim ve agrıyor sizce sag alt kasıkta hissettiğim belirti olabilir mi tecrübelerinizi alabilir miyim
Ben bi tane boş gebelik geçirdim canım onda da pıt pıt atan bişe olmadı ama burda bi çok konuda okumuştum belirti olduğunuYa benim sag kasıklarımda bişey pıt pıt atıyor son zamanlarda göğüs hassasiyetim ve agrıyor sizce sag alt kasıkta hissettiğim belirti olabilir mi tecrübelerinizi alabilir miyim
Dayanın kızlaaar az kaldıııHerşey belirti herşeeeyy. Test yapmadan rahatlayamicaz
Belki yerleşme kanamasıdır canmKızlar benim lekelenmem oldu ip gibi kahverengi idrarımı yaptım taharet aldıktan sonra kurularken peçeteye geldi(ayrıntı için kusura bakmayın) sizden başka söyleyeceğim kimse yoktu.herlde regl erken geliyo.anlamadım kürtajdan sonra 3.reglim olcak sanırım düzene girmedi
Ama çok erken diil mi 7gün var bata daha yerleşme kanaması diğer gebeliğimde yaşamıştım reglden 4 gün önce olmuştuBeli
Belki yerleşme kanamasıdır canm
Belki yerlesme kanamasidir yasadigin canim ne durumda su an devami gelmemistr insallahBelime de ağrı girdi şu an çok fena ağrıyo bi an da anlamıyorum noldu birden bana garip hissediyorum
Bilmiyorum korkuyorum wc gitmeye biraz moralim bozuldu açıkcası neyse hakkımızda hayırlısı ama dokunsanız ağlayacak gbiyim geçen ay böyle olmamıştım.bu ay içten içe beklenti içindeymişim dmek ki bide böyle olunca öncki gebeliğim geldi aklıma oluşsaydı bebeğim şimdi cinsiyet öğrenecektikBelki yerlesme kanamasidir yasadigin canim ne durumda su an devami gelmemistr insallah
Kuzum benim cok iyi anliyorum yasadigin uzuntuyu..Keske bazi seyleri duzeltmek icin elimizden birsey gelebilse..Bilmiyorum korkuyorum wc gitmeye biraz moralim bozuldu açıkcası neyse hakkımızda hayırlısı ama dokunsanız ağlayacak gbiyim geçen ay böyle olmamıştım.bu ay içten içe beklenti içindeymişim dmek ki bide böyle olunca öncki gebeliğim geldi aklıma oluşsaydı bebeğim şimdi cinsiyet öğrenecektik
Amiiin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinKuzum benim cok iyi anliyorum yasadigin uzuntuyu..Keske bazi seyleri duzeltmek icin elimizden birsey gelebilse..
Belki devami gelmez moralini bozma insallah yerlesmeden dolayidir