Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün 5+6 bende salı günü gitcem tam 6+4 te insAllah ikimizde duyarız. Ben en son beta 1435 çıktı bı daha baktirmadim keseyide gorunce

günaydın güzeller :) H Hasretimm123 hadi bakalım hayırlı haberler olsun inşallah :) NurseCelline canım sende var mı kıpırtılar :) Guguuu bebem napıyosuun
Gunaydin bitanem❣ son 5 gundeyim goguslerimle sanki emzirme doneminde gibi gergin ve aci dolu dakikalar yasiyoruz. Bu ay ki belirtiler cok farkli.
Bunlar da yalan olursa daha da vucuduma inanmicam Kiz cok heyecanliyim seytan diyo git erken gebelik testi al

ayyy guguuum alsan mııı yaaa :) yada bekle ya boşver acabalar oluşcak şimdi çok , ayyy yada nolcak yaa alsan mı

ayyy guguuum alsan mııı yaaa :) yada bekle ya boşver acabalar oluşcak şimdi çok , ayyy yada nolcak yaa alsan mı
Hahaha kiz millete erken gebelik testleri şöyle guvenilir degil aa cok erken beklemelisin dedikten sonra benim şekle bak
Ay valla alcam ama aksam alip yarin sabah yapcam 4 gun kala cikar mi ki yaa

Hahaha kiz millete erken gebelik testleri şöyle guvenilir degil aa cok erken beklemelisin dedikten sonra benim şekle bak
Ay valla alcam ama aksam alip yarin sabah yapcam 4 gun kala cikar mi ki yaa
çıkan çok gugum ya yap gitsin anasını satim :) stres yapmıcaksan tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…