Yok canm yapmadım daha bekleyeceğim birazSen kaset test yapmış mıydın canım
Benimde bugün 5+6 bende salı günü gitcem tam 6+4 te insAllah ikimizde duyarız. Ben en son beta 1435 çıktı bı daha baktirmadim keseyide gorunceBenim de bugün 6+0 ama valla boş gebelik olur diye korkuyorum en son 8000bin küsurlerde bıraktım beta değeri vermeyi haftaya ptesi gidicem 6+4 olmuş olucak inşallah bebeği görür benim de ilk gebelik korkuyorum olumsuz bir şey olur diye.
Maalesef geldi adet oldum kızlar. Bitsin de bi doktor kontrolüne gideyim muayene olayım diyorum. 2 aydir yumurtlama görüyorum fakat gebelik olmadı nasip artık.
Hayırlısı olsun canım umudnu yitirme bu ay olmadı gelecek ay olur inşallahMaalesef geldi adet oldum kızlar. Bitsin de bi doktor kontrolüne gideyim muayene olayım diyorum. 2 aydir yumurtlama görüyorum fakat gebelik olmadı nasip artık.
Amin canım teşekkür ederim.Hayırlısı olsun canım umudnu yitirme bu ay olmadı gelecek ay olur inşallah
Son 7deyiz canımm hayırlara çıksın inşallaaahKızlar günaydın. Güne şiddetli bel ağrısı ve kasık agrısıyla uyandım hayır olsun inşallah
Aynen az kaldı canm bakalım görecez sende varmı bir şeySon 7deyiz canımm hayırlara çıksın inşallaaah
Amin canm sen ne durımdasıngünaydın güzeller :) H Hasretimm123 hadi bakalım hayırlı haberler olsun inşallah :)NurseCelline canım sende var mı kıpırtılar :) Guguuu bebem napıyosuun
Gunaydin bitanem❣ son 5 gundeyim goguslerimle sanki emzirme doneminde gibi gergin ve aci dolu dakikalar yasiyoruz. Bu ay ki belirtiler cok farkli.günaydın güzeller :) H Hasretimm123 hadi bakalım hayırlı haberler olsun inşallah :)NurseCelline canım sende var mı kıpırtılar :) Guguuu bebem napıyosuun
benim yumurta çatladı , bekliyorum bakalım bişey yok şuanlık :)Amin canm sen ne durımdasın
ayyy guguuum alsan mııı yaaa :) yada bekle ya boşver acabalar oluşcak şimdi çok , ayyy yada nolcak yaa alsan mıGunaydin bitanem❣ son 5 gundeyim goguslerimle sanki emzirme doneminde gibi gergin ve aci dolu dakikalar yasiyoruz. Bu ay ki belirtiler cok farkli.
Bunlar da yalan olursa daha da vucuduma inanmicamKiz cok heyecanliyim seytan diyo git erken gebelik testi al
Hahaha kiz millete erken gebelik testleri şöyle guvenilir degil aa cok erken beklemelisin dedikten sonra benim şekle bakayyy guguuum alsan mııı yaaa :) yada bekle ya boşver acabalar oluşcak şimdi çok , ayyy yada nolcak yaa alsan mı
çıkan çok gugum ya yap gitsin anasını satim :) stres yapmıcaksan tabiiHahaha kiz millete erken gebelik testleri şöyle guvenilir degil aa cok erken beklemelisin dedikten sonra benim şekle bak
Ay valla alcam ama aksam alip yarin sabah yapcam 4 gun kala cikar mi ki yaa
Yok askim stres olmam ama bi 5 dk kal gelebilir negatifleri gorunce sonra normale donerimçıkan çok gugum ya yap gitsin anasını satim :) stres yapmıcaksan tabi
çiçeğim bana bu ay sende bebiş var gibi geliyorYok askim stres olmam ama bi 5 dk kal gelebilir negatifleri gorunce sonra normale donerim
Ayyy yap yap valla bende merak ettm yaaaHahaha kiz millete erken gebelik testleri şöyle guvenilir degil aa cok erken beklemelisin dedikten sonra benim şekle bak
Ay valla alcam ama aksam alip yarin sabah yapcam 4 gun kala cikar mi ki yaa
Banada öyle geliyor . O gögüsler boşuna şişmesiçiçeğim bana bu ay sende bebiş var gibi geliyorhadi inşallahhhh yaraabbbimmm :)
çiçeğim bana bu ay sende bebiş var gibi geliyorhadi inşallahhhh yaraabbbimmm :)
Ayyy yap yap valla bende merak ettm yaaa
Ayy heyecanlandirdiniz beni insallahhh agzinizdan bal damliyo baaalllBanada öyle geliyor . O gögüsler boşuna şişmesi