- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
Sende durumlar nasil yavrucum belirti falanBanada öyle geliyor . O gögüsler boşuna şişmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende durumlar nasil yavrucum belirti falanBanada öyle geliyor . O gögüsler boşuna şişmesi
Sabah şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu akıntı hala varSende durumlar nasil yavrucum belirti falan
Olur mu normalde adetten once yoksa daha mi farkliSabah şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu akıntı hala var
Ben adet olacagım gün yaşarım bel agrısını kasık agrısını . Başkada olmazdıOlur mu normalde adetten once yoksa daha mi farkli
Ayy insallah bebistendir bu agrilarrBen adet olacagım gün yaşarım bel agrısını kasık agrısını . Başkada olmazdı
Erken gebelik testi 6 gün kala filan cıkıyormuş belki pazartesi bende yaparımAyy insallah bebistendir bu agrilarr
Evet kuzum baya yazi okudum insallah pozitifleri goruruz ya sende bu ay umursamamissin bak boyle oldugu ay hamile kalan cok oluyo hadi insallahhErken gebelik testi 6 gün kala filan cıkıyormuş belki pazartesi bende yaparım
Umursamadım da günler yaklaştıkça aklımdan çıkmaz olduEvet kuzum baya yazi okudum insallah pozitifleri goruruz ya sende bu ay umursamamissin bak boyle oldugu ay hamile kalan cok oluyo hadi insallahh
Bende oyleyim ya sorma hic dusunmedim dusunmedim aman olursa olur olmazsa da hayirlisi dedim 1 hafta kala erken gebelik belirtilerini arastirirken buldum kendimi yapicak bisey yok cok merak ediyorum sonuclariUmursamadım da günler yaklaştıkça aklımdan çıkmaz oldu
Vallahi kızlar akıntılar kurudu göğüslerde hiç bişe yok arada kasık ağrısı vurup geçiyor başka da hiç bişeyim yok he bide sbahları kahvaltıdan sonra mide bulantısı oluyo ama muhtemelen psikolojik sanırım bu ay bende umut yokgünaydın güzeller :) H Hasretimm123 hadi bakalım hayırlı haberler olsun inşallah :) NurseCelline canım sende var mı kıpırtılar :) Guguuu bebem napıyosuun
Aynen az kaldı canm bakalım görecez sende varmı bir şey
Vallahi yap kızzz ben çoklu gebelik testi söylemiştim trendyoldan keyfine yapıp duruyorum hahah erken diil ama normal kaset testGunaydin bitanem❣ son 5 gundeyim goguslerimle sanki emzirme doneminde gibi gergin ve aci dolu dakikalar yasiyoruz. Bu ay ki belirtiler cok farkli.
Bunlar da yalan olursa daha da vucuduma inanmicam Kiz cok heyecanliyim seytan diyo git erken gebelik testi al
Akıntıya o kadar takılma canım benim hiç akıntım yoktu .kaset test sanırım erkenden göstermiyor ama siz daha iyi bilirsiniz tabi :)Vallahi kızlar akıntılar kurudu göğüslerde hiç bişe yok arada kasık ağrısı vurup geçiyor başka da hiç bişeyim yok he bide sbahları kahvaltıdan sonra mide bulantısı oluyo ama muhtemelen psikolojik sanırım bu ay bende umut yok
Vallahi yap kızzz ben çoklu gebelik testi söylemiştim trendyoldan keyfine yapıp duruyorum hahah erken diil ama normal kaset test
Kusum belirtisiz de ogrenenler var cikmicak nasilsa diye yaptiginda cift cizgiyi gorursun insallahhVallahi kızlar akıntılar kurudu göğüslerde hiç bişe yok arada kasık ağrısı vurup geçiyor başka da hiç bişeyim yok he bide sbahları kahvaltıdan sonra mide bulantısı oluyo ama muhtemelen psikolojik sanırım bu ay bende umut yok
Vallahi yap kızzz ben çoklu gebelik testi söylemiştim trendyoldan keyfine yapıp duruyorum hahah erken diil ama normal kaset test
Evet göstermiyor da işte keyfine yapıp duruyorum 10lu almıştım bide hedyede koymuşlar bir sürü oldu bende yapıp duruyorum bitsinler önümüzdeki ay tatil fln çok ilgilenemem buraya da giremem belki eylüle Allah kerimAkıntıya o kadar takılma canım benim hiç akıntım yoktu .kaset test sanırım erkenden göstermiyor ama siz daha iyi bilirsiniz tabi :)
Gozumden kacmistir kuzum bakiyim biGuguuu Zeyna517 regl olmuş canım dün yazmıştı sen görmemişsin sanırım mesjı
Bende kalbim kadar temiz negatfleri gördükçe içim buruluyo ama napalım kısmetKusum belirtisiz de ogrenenler var cikmicak nasilsa diye yaptiginda cift cizgiyi gorursun insallahh
Benim ovulasyon testlerim vardi ya dun bende bi yapayim dedim ikinci cizginin oldugu kisim kalbim kadar temiz cikti azicik ondan da icim tuhaf olmadi degil ama olsundu
Hayirlisi kuzum hic beklemedigimiz anda oluverir insallah napalim elimizden geleni yapiyoruzBende kalbim kadar temiz negatfleri gördükçe içim buruluyo ama napalım kısmet