Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umursamadım da günler yaklaştıkça aklımdan çıkmaz oldu
Bende oyleyim ya sorma hic dusunmedim dusunmedim aman olursa olur olmazsa da hayirlisi dedim 1 hafta kala erken gebelik belirtilerini arastirirken buldum kendimi yapicak bisey yok cok merak ediyorum sonuclari
Merakla bekleyen belirli kisileriz hepimiz pozitifleri gorelim insallahhh

günaydın güzeller :) H Hasretimm123 hadi bakalım hayırlı haberler olsun inşallah :) NurseCelline canım sende var mı kıpırtılar :) Guguuu bebem napıyosuun
Vallahi kızlar akıntılar kurudu göğüslerde hiç bişe yok arada kasık ağrısı vurup geçiyor başka da hiç bişeyim yok he bide sbahları kahvaltıdan sonra mide bulantısı oluyo ama muhtemelen psikolojik sanırım bu ay bende umut yok
Aynen az kaldı canm bakalım görecez sende varmı bir şey

Vallahi yap kızzz ben çoklu gebelik testi söylemiştim trendyoldan keyfine yapıp duruyorum hahah erken diil ama normal kaset test

Akıntıya o kadar takılma canım benim hiç akıntım yoktu .kaset test sanırım erkenden göstermiyor ama siz daha iyi bilirsiniz tabi :)

Kusum belirtisiz de ogrenenler var cikmicak nasilsa diye yaptiginda cift cizgiyi gorursun insallahh
Benim ovulasyon testlerim vardi ya dun bende bi yapayim dedim ikinci cizginin oldugu kisim kalbim kadar temiz cikti azicik ondan da icim tuhaf olmadi degil ama olsundu

Akıntıya o kadar takılma canım benim hiç akıntım yoktu .kaset test sanırım erkenden göstermiyor ama siz daha iyi bilirsiniz tabi :)
Evet göstermiyor da işte keyfine yapıp duruyorum 10lu almıştım bide hedyede koymuşlar bir sürü oldu bende yapıp duruyorum bitsinler önümüzdeki ay tatil fln çok ilgilenemem buraya da giremem belki eylüle Allah kerim

Bende kalbim kadar temiz negatfleri gördükçe içim buruluyo ama napalım kısmet

Benim burada en büyük destekçim Guguuu ve Bidebayilistersenferiha olmuştu . Ben bile inanmazken onlar inandılar cesaret verdiler . Ailemden arkadaşlarımdan önce onlar hamile olduğumu öğrendiler :)

Bu desteği hiç unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…